|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Petrol  Zabawa trwa w najlepsze 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Petrol  Zabawa trwa w najlepsze  hehe ano , po tej spółce widać jak łatwo ogłupiać masy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mają rozmach skurwysyny A chętnych na 30 mln sztuk nowego towaru nie brakuje 
|
|
|
|
|
|
|
Waszym zdaniem ta ropa to tylko pic na wodę i nic tam nie ma czy może jednak im się udało?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak tam "dolarek"? Sprzedałeś trochę zielonej makulatury po 2,76 tak jak radziłem? 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
I jak tam "dolarek"? Sprzedałeś trochę zielonej makulatury po 2,76 tak jak radziłem?  troche  kierunek 1,5 wydaje sie teraz oczywisty , nie wierze jednak ,że reguła curry trade nie bedzie juz obowiązywała , mimo że dzisiejsza sesja była jej zabezpieczeniem , gruby wywalał wiec spekulacyjnie dolca , czy pojdzie dalej w kierunku rekordowego 1,6 ? oto jest pytanie
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
I jak tam "dolarek"? Sprzedałeś trochę zielonej makulatury po 2,76 tak jak radziłem?  troche  kierunek 1,5 wydaje sie teraz oczywisty , nie wierze jednak ,że reguła curry trade nie bedzie juz obowiązywała , mimo że dzisiejsza sesja była jej zaprzeczeniem , gruby wywalał wiec spekulacyjnie dolca , czy pojdzie dalej w kierunku rekordowego 1,6 ? oto jest pytanie
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
ASTRA  Bernake przystopował kierunek na 1,50 , zobaczymy czy skutecznie
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
aj waj Bernake zapowiedział odstawienie narkotyków nieulecalnie choremu , co to bedzie ,co to bedzie ........
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
dzisiaj na Astrze fruwały takie batony , ze bedziemy latać ze słodką panią wysoko oj wysoko 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Wiesz Eldo jaki mam sentyment do naszej slodkiej pani bo swego czasu dawala nam ogromne zyski i w dobrych i gorszych czasach ale tym razem uwazam ze sie mylisz i @jaja ma racje ...Ostatnie wzrosty po ktorych pisales ze nie jest dla leszczy ale taki wyga jak Ty i nie zauwazyles ze obroty byly niczym rodem z zieleniaka ??? Dzis w tej chwili -6% ale tez bym nie panikowla na miejscu posiadaczy bo oborty znow mizerniutkie !! Kazdy musi podjac decyzje sam ale ja gdybym mial to bym narazie nie sprzedawal na takiej stracie dopoki nie pojawia sie wieksze obroty Natomiast jak ktos obecnie nie ma to bym jeszcze poczekal na wyklarowanie sie sytuacji i ja tak zrobie wlasnie  - zniesienie barier eksportowych (urodzaj ) ze strony Ukrainy i importowych ze strony UE ((nieurodzaj) - dalszy wykup ziem uprawnych przez holding , których cena moze w przyszłości tylko rosnąć - przewidywany wzrost cen żywności , poprzez wzrost inflacji - coraz mocniejsza pozycja Astarty jako monopolisty na rodzimym rynku - dalsze finansowanie inwestycji z zysku , a nie z kieszeni akcjonariatu , to prawdopodobnie , bo do tej pory tak było - tani gaz z Rosji co redukuje znacznie koszty - technicznie wieksza płynność na papierze , poprzez wzrost free float ja załadowany w Astre jestem po korek  i tu widze 150 jeszcze w tym roku  , a Wy bawcie się w wykresiki i szukajcie sobie wsparcia na 45 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
dolarek  czy to już ? astra , ta paka rzucona na końcu troche niepokoi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wizja QE3 się oddala więc chyba powoli można się ładować w zielonego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dolarek  czy to już ? astra , ta paka rzucona na końcu troche niepokoi Co Cię konkretnie niepokoi? Fundamenty są ok. No chyba że sprzedawali insiderzy... 
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
nie chce zakładać nowego tematu, więc tu 5 zdań. Pewnie słyszeliście o odwróconej hipotece. jakiś czas temu jak miałam kolędę poruszyłam ten temat z księdzem, jako że on ma info z pierwszej reki,którzy jego parafianie potrzebują ''pomocy''. Ale niestety spojrzał się na mnie jak na jakiegoś antychrysta  Ale i tak dobrze ,że nie kazał mi iść do galerii w warszawie Hipokryzja wszechobecna. Banki mogą oferować takie produkty, ale osoby prywatne już nie. .
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
odwrócona hipoteka ? golarz bedzie golił Ciebie i ogoli Twoje wnuki Sylwio , jak się ich dorobisz i jak pozwolisz mu na to , albo i nie  Astra - i po korekcie techniczej  , ta piątkowa paka na S była z rączki do rączki tylko
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
odwrócona hipoteka- tzw. ja place co miesiąc określoną kwotę emerytowi w wieku 70 lat a po jego śmierci , ja jestem właścicielką tego mieszkania. Skoro bankom się to opłaca to i mi będzie
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
odwrócona hipoteka- tzw. ja place co miesiąc określoną kwotę emerytowi w wieku 70 lat a po jego śmierci , ja jestem właścicielką tego mieszkania. Skoro bankom się to opłaca to i mi będzie  hehe rozumiem ,że zaczną Ci się wtedy podobać siedemdziesięciolatkowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z malymi przerwami zielona makulatura idzie na dno. Ci ktorzy caly czas wierza w powrot "zielonego krola" musza sie pogodzic z tym ze w tej chwili stoi on nagi bez majtek i zbiera klapsy w dupe  Sam licze ze przyjdzie jego czas i bedzie na nim mozna zarobic krocie ale niektorzy juz od ponad roku widza go na szczycie ... szkoda czasu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co myślicie o "Krezusie" ?
|
|