|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rok to duzo zeby zmienic diametralnie styl gry ? chodzi tobie o nas? my nie bedziemy miec zadnego sprawdzianu przed euro dopiero 3 mecze na naszej ziemi dadza swiadectwo gdzie jestesmy co z tego ze wkrotce wygramy z Francja ,kazdy kto kuma futbol wie gdzie jestesmy i nie ma perspektyw trzeba zagrac z jajami 3 mecze na euro ja wiecej nie wymagam z Francja to moze sobie teraz kazdy wygrac, a w towarzyskim ktory oni "zagraja za kare" to tymbardziej zal mi patrzec troche na to
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rok to duzo zeby zmienic diametralnie styl gry ? chodzi tobie o nas? my nie bedziemy miec zadnego sprawdzianu przed euro dopiero 3 mecze na naszej ziemi dadza swiadectwo gdzie jestesmy co z tego ze wkrotce wygramy z Francja ,kazdy kto kuma futbol wie gdzie jestesmy i nie ma perspektyw trzeba zagrac z jajami 3 mecze na euro ja wiecej nie wymagam jak grecja zdobywala mistrzostwo europy to przed finalami tez nikt w nich nie wierzyl zwlaszcza, ze przegrali z nami tuz przed. to tak tylko na dowod, ze pilka jest nieprzewidywalna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przecież każdy kto minimalnie siedzi w naszym futbolu wie, że Baniak to jedna z największych kurew, "specjalista od awansów", itp. a to reiss nie maczal w tym znowu palcow? (nie znam sie na drugiej lidze, ale chyba reiss gra w warcie?) Reissowi akurat do tej pory nie udowodniono chyba winy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze i reissowi winy jeszce nie udowodniono ale kazdy pseudograjek w naszej kopanej mial stycznosc z proba kupienia lub sprzedania meczu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
tak jak pisze huge ,trzeba wierzyc ze z grupy wyjdziemy
beda stadiony dzieci moze tez wyjda na boiska jak za naszych czasow i za kilka lat powtorzymy sukcesy z lat 70/80
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beda stadiony dzieci moze tez wyjda na boiska jak za naszych czasow i za kilka lat powtorzymy sukcesy z lat 70/80 u mnie na boisku pierdolneli komisariat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beda stadiony dzieci moze tez wyjda na boiska jak za naszych czasow i za kilka lat powtorzymy sukcesy z lat 70/80 no tak na 70% 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Osłabieni wygrywamy z Argentyną 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beda stadiony dzieci moze tez wyjda na boiska jak za naszych czasow i za kilka lat powtorzymy sukcesy z lat 70/80 no wlasnie podobnie mysle ze jakis maly sukces czyt.wyjscie z grupy sprawi ze chociaz z kazdej klatki wyjdzie 1 lub 2 gnojkow zeby pograc w gale na swiezym powietrzu a nie przed psp czy pc i znow bedzie slychac z podworek lewy do blaszczykowskiego gol
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beda stadiony dzieci moze tez wyjda na boiska jak za naszych czasow i za kilka lat powtorzymy sukcesy z lat 70/80 ja nie pisze, ze wyjdziemy z grupy. tak jak napisalem, pewnie jakby ktos napisal przez euro 2004, ze grecja bedzie mistrzem europy to bys go wysmiewal itp. oczywiscie nie twierdze,ze bedziemy mistrzem, ale ze poki pilka w grze,to wszystko jest mozliwe.nawet, jak bedziemy wszystko rpzegrywac przez ten rok 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MATEUSZ  GRATY DLA MLODEGO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm albo mi sie wydawalo, albo ten co strzelil nie byl na spalonym
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ja chodze z synem pograc na boisko i widze ze mlodzi
sa za delikatni po drugie jest malo dzieci ,ciezko chyba odejsc od kompa jak ja mialem 8 lat to tylko teczka w kat i na boisko mieszkalem w bloku na 4 pietrze,na kolacje mama na sznurku
kukurydze podala ,kukurydza cala w piachu ale sie zjadlo
i dalej w pilke . pierwszy krok to trzeba podziekowac Smudzie nie robmy jaj nie moze taki Jas Fasola prowadzic kadre
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie wyjście, z jakiej grupy, co wy pierdolicie...
Przyjadą 3 konkretne reprezentacje z Europy, a nie żadne Ekwadory czy Austrie i przerobią nas na wióry. Ta drużyna nie ma nic - ani zgrania, ani stylu, ani trenera z głową, ani umiejętności. Jakieś Gliki, Sadloki co to kurwa jest. Jakby tam wpadli Hajto z Kłosem i Świerczewskim to by narobili w gacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MATEUSZ  GRATY DLA MLODEGO wsrod adamiakow to zaden zaszczyt zagrac w reprezentacji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie wyjście, z jakiej grupy, co wy pierdolicie...
Przyjadą 3 konkretne reprezentacje z Europy, a nie żadne Ekwadory czy Austrie i przerobią nas na wióry. Ta drużyna nie ma nic - ani zgrania, ani stylu, ani trenera z głową, ani umiejętności. Jakieś Gliki, Sadloki co to kurwa jest. Jakby tam wpadli Hajto z Kłosem i Świerczewskim to by narobili w gacie. tak tak, tak samo jak argentyna nas powiozla dzisiaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MATEUSZ  GRATY DLA MLODEGO wsrod adamiakow to zaden zaszczyt zagrac w reprezentacji  mysl jak chcesz, mysle ze to zaszczyt a odnosnie wyjscia z grupy - dla mnie 5% szans i tyle 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|