|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Self - pytanie ile jeszcze masz w tym pasie? Według mnie strata w pasie 5-10cm na miesiąc to bardzo dużo, ja straciłem 6-7cm w 3 miesiące przy spadku wagi ~9kg.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie da sie w miesiac wiecej ni 2-4 kg tluszczu zgibic, bedzie to woda conjwyzej
przy wiekszej ilosci albo sie przetrenujemy po 2 tygodniach zbyt intensywnych treningow, albo zlapiemy jakas kontuzje i sie odechce na caly rok jakiejkolwiek aktywnosci
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Tluszczu pewnie nie ale zrzucic 10-13 kg w miesiac to jest zaden problem.Przynajmniej dla mnie.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
^ ale to woda, plus sporo miesni
a chodzi o sylwetke, czyli zrzucenie jak najwiecej tluszczu, a jak najmniej miesni, zeby zachowac jak najbardziej jedrne cialo
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
na pewno sporo wody to fakt , ale nie zauwazylem duzego spadku miesni bo mam diete bogata w bialko. Wiec jak sie chce to mozna schudnac z minimalna utrata miesni
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
nie da sie w miesiac wiecej ni 2-4 kg tluszczu zgibic, bedzie to woda conjwyzej
przy wiekszej ilosci albo sie przetrenujemy po 2 tygodniach zbyt intensywnych treningow, albo zlapiemy jakas kontuzje i sie odechce na caly rok jakiejkolwiek aktywnosci Organizm sięga po zapasy z tkanki tłuszczowej nie tylko podczas treningu  Oblicz sobie dzienne zapotrzebowanie kaloryczne ( kalkulator [ jekyllhyde.kakadoo.pl]), odejmij od tego 500-700 kcal i jedziesz aż do zgubienia balastu. Zwiększ udział białka w diecie, zmniejsz tłuszczu. Do tego dużo wody mineralnej.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
tluszcz sam schodzi bez treningu jak masz go w duzej ilosci w stosunku do miesni, czyli masz monstrualna nadwage
a tutaj ludzie z reguly wiecej niz te 20-30 kg nadwagi nie maja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro ostatni dzień A6W! Można kufa, można  + dieta ofc  Przerwa na ogar sesji i jedziemy z ABS'em 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro ostatni dzień A6W! Można kufa, można  + dieta ofc  Przerwa na ogar sesji i jedziemy z ABS'em  i jakie efekty? napisz cos wiecej
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Przytyłem 2kg
niech zyją trufle i prince polo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja zapierdalam ze 2 miechy do upadłego 3x w tygodniu + 2-3x piłka bez żadnych wspomagaczy i 1-2 kilo dopiero
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od 4 kwietnia strata 10 kg  jeszcze z 5 i będzie ok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oto głównie się rozchodzi. Stracić tłuszcz, nie tracąc mięśni. Ale nie wiem jak to zrobić, a warto byłoby odsłonić mięśnie brzucha, które czuję pod niezbyt wielką warstwą tłuszczu. Minus 3-4 cm w pasie mnie interesuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oto głównie się rozchodzi. Stracić tłuszcz, nie tracąc mięśni. Ale nie wiem jak to zrobić, a warto byłoby odsłonić mięśnie brzucha, które czuję pod niezbyt wielką warstwą tłuszczu. Minus 3-4 cm w pasie mnie interesuje. Trening siłowy a po nim aeroby  tak to zrobić. A tak poważnie zawsze przy utracie dużej ilości masy trochę mięśnia też poleci grunt żeby poleciała większosć tłuszczu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja ostatnio duuużo przytyłem. Założyłem się że schudnę 8kg w miesiac bo już sporo docinek usłyszałem że się nieźle zaokrągliłem  więc teraz to już sprawa honorowa. Plan jest prosty: -ucinam węglowodany -ostatni posiłek o 18-19 bez węglowodanów -w dzień treningowy trening siłowy + aeroby -w dzień beztreningowy bieganie na czczo I nie ma opcji żeby się nie udało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja ostatnio duuużo przytyłem. Założyłem się że schudnę 8kg w miesiac bo już sporo docinek usłyszałem że się nieźle zaokrągliłem  więc teraz to już sprawa honorowa. Plan jest prosty: -ucinam węglowodany -ostatni posiłek o 18-19 bez węglowodanów -w dzień treningowy trening siłowy + aeroby -w dzień beztreningowy bieganie na czczoI nie ma opcji żeby się nie udało  zawsze lepiej się czymś zabezpieczyć - bcaa - , jeśli zależy Ci, żeby nie tracić mięśni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no bcaa na redukcji jak najbardziej  Ogólnie co do biegania na czczo zdania są podzielone, natomiast nie ulega wątpliwości że jeżeli chce się zrzucić wagę to działa,,,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak się zapytam Panów. Jakie są zdania na temat fat burnerów etc. Na jakiej zasadzie to działa mniej wiecej.
Postanowilem troche zrzucic przed sezonem plażowym. Biegam codziennie, ostatni posiłek 17-18. Planuje biegać na czczo. Zeby zrzucic troche z brzucha wrzuciłem sobie 6w. Zobaczymy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak się zapytam Panów. Jakie są zdania na temat fat burnerów etc. Na jakiej zasadzie to działa mniej wiecej.
Postanowilem troche zrzucic przed sezonem plażowym. Biegam codziennie, ostatni posiłek 17-18. Planuje biegać na czczo. Zeby zrzucic troche z brzucha wrzuciłem sobie 6w. Zobaczymy. nie ma co się katować, w posiłku po 18 ważne jest to, żeby nie było węgli, a jak będziesz się głodził od 18 to a6w gówno Ci da, bo pozjada Ci mięśnie. a co do supli, można się pokusić, zwłaszcza jak ktoś ma słabą psychikę. "Hydroksykwas cytrynowy (HCA) już w małej dawce hamuje lipogenezę (syntezę tłuszczu) z węglowodanów i białek, a tym samym powstawanie tkanki tłuszczowej. HCA blokuje kluczowy enzym w metabolizmie tłuszczu - ATP-Citrat-Oxalacetat-Lyase, który jest potrzebny do przemiany węglowodanów w tkankę tłuszczową. Nadwyżka węglowodanów nie może zostać przekształcona w tkankę tłuszczową, zamiast tego magazynowana jest w mięśniach i w wątrobie w postaci glikogenu. HCA w dużym stopniu redukuje łaknienie. Zwiększone zasoby glikogenu sygnalizują w mózgu, że stan sytości został osiągnięty. Podczas stosowania diety redukcyjnej, tzn. przy negatywnym bilansie kalorii, organizm sięga po zapasy białka i tłuszczu. Badania naukowe wykazały, że HCA stymuluje metabolizm tłuszczu, chroniąc jednocześnie białka. Obecność środków lipotropowych (choliny, inozytolu i karnityny) przyśpiesza spalanie tłuszczów ustrojowych i wspomaga metabolizm lipidów."
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|