|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krajicek ma 22 lata to juz babcia? oglodales ja moze jak grala? mowisz ze postawi sie "szafie"  niekoniecznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eye21 jestem szczery do bólu i sorki za to powioza cie lind/tecau  ale good luck
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlaczego easy? Raonic od kiedy jest dobrym deblistą? Haase może ma w planie jechać wcześniej potrenować w Hertogenbosch a Meffert/Zverev w końcu gospodarze [/quote]Może od dzisiaj?,Haase może nie ma żadnych planów...kto wie...kurs 1.61 + coś jeszcze... [/quote] to spoko masz argumenty respect  [/quote] no proste ze germania to wygra Robin pojedzie do domu trochę potrenować a roanic jutro ciężki mecz ma [/quote] wy mnie czasami rozpierdalacie argumentami na tym forum... -Mahut lepszy na trawie od Verdasco... -Nalandian po operacji nic nie ugra... -Haas wraca w wielkim stylu,pewka z Seppim -Zdziwicie się jak Andreev sprawi problemy Troickiemu 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Eye21 jestem szczery do bólu i sorki za to powioza cie lind/tecau  ale good luck I takie opinie mnie cieszą choć cień nadziei zawsze pozostaje np. że Nadalowi się nie zechce chcieć.;)))
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak wygląda gra Warda ? zna ktoś jego charakterystykę ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co myślicie o Haase/Raonić - Meffert/Zverev... jedynka po 1.55 powinno wejść easy łatwo krytykować argumentacje innych ale...zobacz na swoje możesz dodać swój powyżej do listy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eye21 jestem szczery do bólu i sorki za to powioza cie lind/tecau  ale good luck I takie opinie mnie cieszą choć cień nadziei zawsze pozostaje np. że Nadalowi się nie zechce chcieć.;))) OK SIE ZOBACZY nie raz co wydawalo mi sie raczej pewne robilo zonka. uwazam ze po jednym brejku w kazdym secie i 2-0. 6-4 6-4 /7-5 7-5 albo mix
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co myślicie o Haase/Raonić - Meffert/Zverev... jedynka po 1.55 powinno wejść easy łatwo krytykować argumentacje innych ale...zobacz na swoje możesz dodać swój powyżej do listy  ale ja się tu pytam co o tym myślicie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co myślicie o Haase/Raonić - Meffert/Zverev... jedynka po 1.55 powinno wejść easy łatwo krytykować argumentacje innych ale...zobacz na swoje możesz dodać swój powyżej do listy  ale ja się tu pytam co o tym myślicie...  no comment
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krajicek ma 22 lata to juz babcia? oglodales ja moze jak grala? mowisz ze postawi sie "szafie"  niekoniecznie  rzecz jasna wszyscy o tym doskonale wiecie, ale ja tylko gwoli ścisłości przypomnę, że Lucie i Misia to psiapsióły i partnerki deblowe, które zresztą zagrają razem na Wimbledonie.  cholera wie czy będą miały ochotę się ograć na trawce, czy oszczędzać siły... pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lisicki Mayer Tsonga Ivanovic Cillic w superofercie fortuny
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam  siema, wiesz może jak gra Ward jaka jest jego charakterystyka... i jak u niego z serwisem, bo szukam czegoś do mocnego tripla
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo fajnie wygląda Hlavackova oraz Tanasugarn z kobiet warto także zastanowić się nad Cadantu oraz Safarovą .
U panów Donskoy ,Dasco oraz HC na Tipsę. Warto też mieć na uwadzę Hrbatego, już 2x dał zarobic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to spoko masz argumenty respect  [/quote] no proste ze germania to wygra Robin pojedzie do domu trochę potrenować a roanic jutro ciężki mecz ma [/quote] wy mnie czasami rozpierdalacie argumentami na tym forum... -Mahut lepszy na trawie od Verdasco... -Nalandian po operacji nic nie ugra... -Haas wraca w wielkim stylu,pewka z Seppim -Zdziwicie się jak Andreev sprawi problemy Troickiemu  [/quote] No to napisz koleżko jaki jest główny argument dlaczego maja to wygrać bo ja nie mam pojęcia oprócz kursu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co spece na takie single Nadal R. (Esp) - Stepanek R. (Cze) +5,5AH Ward J. (Gbr) - Querrey S. (Usa) +4,5AH Lisicki S. (Ger) - Paszek T. (Aut) over 21 Erakovic M. (Nzl) - Errani S. (Ita) over 21
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam  siema, wiesz może jak gra Ward jaka jest jego charakterystyka... i jak u niego z serwisem, bo szukam czegoś do mocnego tripla serwis nie specjalny, asów za duzo nie zobaczysz, dobra gra z koncowej linii, do siatki tez umie pojsc, w miare urozmaicony tenis potrafi zagrać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam  siema, wiesz może jak gra Ward jaka jest jego charakterystyka... i jak u niego z serwisem, bo szukam czegoś do mocnego tripla surowy ale silny serwis, solidny gracz na trawie ale Sam wydaje się być w naprawdę dobrej formie także granie tu czegokolwiek będzie loterią 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam  siema, wiesz może jak gra Ward jaka jest jego charakterystyka... i jak u niego z serwisem, bo szukam czegoś do mocnego tripla serwis nie specjalny, asów za duzo nie zobaczysz, dobra gra z koncowej linii, do siatki tez umie pojsc, w miare urozmaicony tenis potrafi zagrać aha czyli Quarrey raczej powinien go łyknąć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to spoko masz argumenty respect  no proste ze germania to wygra Robin pojedzie do domu trochę potrenować a roanic jutro ciężki mecz ma [/quote] wy mnie czasami rozpierdalacie argumentami na tym forum... -Mahut lepszy na trawie od Verdasco... -Nalandian po operacji nic nie ugra... -Haas wraca w wielkim stylu,pewka z Seppim -Zdziwicie się jak Andreev sprawi problemy Troickiemu  [/quote] No to napisz koleżko jaki jest główny argument dlaczego maja to wygrać bo ja nie mam pojęcia oprócz kursu [/quote]ja pierdole...zastanwiałem się nad tym,ale teraz to zagram...wam na przekór + Falla 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|