|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za podszywanie się pod inną osobę w celu korzyści majątkowych to piątala można dostać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo kto z tych 99% będzie się bawił w egipskie konta, paysafecards, karty SIM wyrzucane do kanalizacji czy odpalanie VPN-ów? A do tego wybory idą...  a po co to wszystko? przecież grać można, nie ma bana a za granie nikogo Jacek ustrzelić nie może,,,ewentualnie za wygrywanie. dokladnie- tym samym uspokoję dumę_stolicy- co Cię obchodzą wplaty do bukow ? martw sie tylko o wyplaty :-)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Proponuję przeczytać, a później się wypowiadać http://www.dziennikustaw.gov.pl/D2011134077901.pdfI dalej ciągnąc moją wizję - widzę 2 firmy, które wejdą w nasz rynek na tych warunkach: bwin (pewniak - bwin.pl), bet-at-home (na 80 %). Jeszcze do niedawna dołączyłbym betclic, ale ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
I (cały czas moja wizja) - dostaniemy na głównej stronie banner flashowy - w tym meczu nie ma faworyta, dlatego kursy ustawiamy równo 1,65 : 1,65 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
wtapiaczu przeciez licza sie dobre typy a nie jakies tam kursy 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Egipcjanie coś cicho siedzą, pojutrze minie 48 h, może coś się odezwą ;-) Kiedy w końcu zmienisz pampersy? Ustawa wchodzi dopiero 14 lipca i praktycznie nic nie zmienia, łosiu. No zmieniłem wczoraj, po zlałem się po tym jak kliknąłem w baner betandchome, kurka woda skąd wieści że od 14 lipca, przeca prezydent podpisał... Bo ja nie miałem co wczoraj zrobić z wypłatą i ręce mi się trzęsły. To jak z tym jest, jeszcze można bez pampersów czy nie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Proponuję przeczytać, a później się wypowiadać http://www.dziennikustaw.gov.pl/D2011134077901.pdfI dalej ciągnąc moją wizję - widzę 2 firmy, które wejdą w nasz rynek na tych warunkach: bwin (pewniak - bwin.pl), bet-at-home (na 80 %). Jeszcze do niedawna dołączyłbym betclic, ale ... koles skad masz takie informacje ze na bank wchodzi bwin ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przestańcie takie pierdoły gadać, bo jeszcze ktoś uwierzy. Prześledźcie dotychczasowe wojny Bwina w podobnej sytuacji w innych krajach, przeczytajcie naszą nową ustawę i może wtedy znudzi wam się rozsiewanie takich głupich plotek.
Zacznijcie od warunków jakie stawia nowa ustawa podmiotom starającym się o licencję. I nie mówię tu już nawet o tych 12% od sumy przyjętych stawek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jasne Dj ,ludziom szczególnie po studiach wydaje się że stworzą biznes plan i otworzą naziemnego  haha no to próbujcie.
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
Jasne Dj ,ludziom szczególnie po studiach wydaje się że stworzą biznes plan i otworzą naziemnego  haha no to próbujcie. nie stworzą ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Egipcjanie coś cicho siedzą, pojutrze minie 48 h, może coś się odezwą ;-) Kiedy w końcu zmienisz pampersy? Ustawa wchodzi dopiero 14 lipca i praktycznie nic nie zmienia, łosiu. No zmieniłem wczoraj, po zlałem się po tym jak kliknąłem w baner betandchome, kurka woda skąd wieści że od 14 lipca, przeca prezydent podpisał... Bo ja nie miałem co wczoraj zrobić z wypłatą i ręce mi się trzęsły. To jak z tym jest, jeszcze można bez pampersów czy nie? co ty tak z tymi pampersami wjezdzasz, moczysz sie w nocy i masz jaks manie, ze inni tez ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kupił dużo w promocji i szuka zbytu na takich forach jak to 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
I (cały czas moja wizja) - dostaniemy na głównej stronie banner flashowy - w tym meczu nie ma faworyta, dlatego kursy ustawiamy równo 1,65 : 1,65  Dojdzie coś na http://www.oddsportal.com/my-bookmakers/ ? [ Linked Image]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wypłacacie jeszcze na konta? Czy juz raczej ryzyko i szlaban?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłacacie jeszcze na konta? Czy juz raczej ryzyko i szlaban?  wezcie tych ludzi..........
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłacacie jeszcze na konta? Czy juz raczej ryzyko i szlaban? poniżej 500zł na konto , powyżej na MB. Kontrolowanie przelewów bankowych to jedyna możliwość SC walki z Nami, więc biorę jednak pod uwagę że może,może z tego skorzystają,,,chociaż jak już pisałem nie raz: Nie srać - wygrywać Panowie 
|
|
|
|
|
|
|
bet365 i bwin nie wycofa sie z Polski
ciekawe co na to Kapica gdy oficjalnie to oswiadczna juz w najblizszym czasie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wypłacacie jeszcze na konta? Czy juz raczej ryzyko i szlaban? poniżej 500zł na konto , powyżej na MB. Kontrolowanie przelewów bankowych to jedyna możliwość SC walki z Nami, więc biorę jednak pod uwagę że może,może z tego skorzystają,,,chociaż jak już pisałem nie raz: Nie srać - wygrywać Panowie  No i git 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ciekawe co na to Kapica gdy oficjalnie to oswiadczna juz w najblizszym czasie. Experto pewne to info ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe co na to Kapica gdy oficjalnie to oswiadczna juz w najblizszym czasie. Jak co? Postraszy sądami,wystosuje odpowiednie kurtuazyjne pisma że 'jak tak to tak',,,,a w praktyce nawet jak wytoczy im sprawę to mamy sporo czasu, żeby nie powiedzieć w ch*j.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|