|
|
old hand
|
|
old hand
Kurde dałem o159 i nie wiem czy poczekac na dobry moment i kontre zrobic nie sadz,ze bedzie over , chyba ze : -bedzie wynik na kilkoma pkt dla 1 druzyny i wtedy faule (to sie nie zanosi ,bo brazylia +12) -dogrywaka (j.w.) Under easy
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kurde dałem o159 i nie wiem czy poczekac na dobry moment i kontre zrobic nie sadz,ze bedzie over , chyba ze : -bedzie wynik na kilkoma pkt dla 1 druzyny i wtedy faule (to sie nie zanosi ,bo brazylia +12) -dogrywaka (j.w.) Under easy nie wiem, skąd taka pewność wg mnie 50-50
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
w meczu Kangurów overek powinien wejść jak w masełko
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kurde dałem o159 i nie wiem czy poczekac na dobry moment i kontre zrobic nie sadz,ze bedzie over , chyba ze : -bedzie wynik na kilkoma pkt dla 1 druzyny i wtedy faule (to sie nie zanosi ,bo brazylia +12) -dogrywaka (j.w.) Under easy nie wiem, skąd taka pewność wg mnie 50-50 na pewno nie 50-50 , jak masz linie 159 to zostalo do rzucenia 83 pkt , prawda? To sa juniorzy - moze zdarzyc sie kwarta z wynkiem 17-15 , wtedy ponad 50 do rzucenia w innej, Ponadto Brazylia potrafi grac dobrze w obronie i nie sadze ,zeby trafila sie kwarta z wynkiem Suma>44-45
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Belgia undrr 16,5 poszla 1st q
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurde wkurza mnie ta nowa szata na fibaeurope...
nie mogę znaleść wyników Grecji i Belgii z u18 w 1009 roku
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kurde dałem o159 i nie wiem czy poczekac na dobry moment i kontre zrobic nie sadz,ze bedzie over , chyba ze : -bedzie wynik na kilkoma pkt dla 1 druzyny i wtedy faule (to sie nie zanosi ,bo brazylia +12) -dogrywaka (j.w.) Under easy nie wiem, skąd taka pewność wg mnie 50-50 na pewno nie 50-50 , jak masz linie 159 to zostalo do rzucenia 83 pkt , prawda? To sa juniorzy - moze zdarzyc sie kwarta z wynkiem 17-15 , wtedy ponad 50 do rzucenia w innej, Ponadto Brazylia potrafi grac dobrze w obronie i nie sadze ,zeby trafila sie kwarta z wynkiem Suma>44-45 z cały szacunkiem, ale jesteś na etapie grania, na którym ja bylem parę lat temu  tzn bawisz się w obliczanie średniej, czyli jak jest np linia 160 to liczysz po 80 pkt na połowę i 40 na kwartę, nic bardziej mylnego, weź pod uwagę jeszcze inne czynniki: motywację, faule szczególnie w 4 kwarcie, zmęczenie i tym samym "osłabienie czujności" w obronie itp :)))))))) chociaż oczywiście nie wykluczam, że Ci under w tym meczu wejdzie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
kurde wkurza mnie ta nowa szata na fibaeurope...
nie mogę znaleść wyników Grecji i Belgii z u18 w 1009 roku wtedy nie było jeszcze takiego państwa jak Belgia, a o tym, czy już wtedy gracy Grali w koszykówkę kroniki milczą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Belgia undrr 16,5 poszla 1st q under 16.5 grecja 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
buhahaha ,wiesz co to ,ze pisze tu od niedawno to nie znaczy,ze gram krotko , pewnie gram dluzej od Ciebie
zobaczysz under synku
Ponadto kosza trzeba czuc, a ja swego czasu grywalem sporo i nie chce sie chwalic, ale i zdobylem Vice Mistrzostwo Polski juniorow ,wiec wiesz... :]
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
kieruj sie swoimi zasadami , a ja swoimi zobczymy kto lepiej wyjdzie na tym , kosza trzeba czuć ;]
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Trzeba tez wiedziec jak druzyny graja, Brazylia gra pouklada ,wolna koszykowke z mocna obrona, fakt Lotwa to przedwszystkim ofensywa i rzuty za 3, no ale bez przesady nie sa Litwinami, co rzucaja z 50 % skutecznoscia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za 40 minut bedzie wiadomo nie ma co sie kłocic
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
buhahaha ,wiesz co to ,ze pisze tu od niedawno to nie znaczy,ze gram krotko , pewnie gram dluzej od Ciebie
zobaczysz under synku
Ponadto kosza trzeba czuc, a ja swego czasu grywalem sporo i nie chce sie chwalic, ale i zdobylem Vice Mistrzostwo Polski juniorow ,wiec wiesz... :] nie będziemy się licytować, kto gra dłużej natomiast ubliżanie komuś, kto ma inne zdanie nie jest na miejscu jak pisałem wyżej, nie wykluczam undera
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zobaczysz under synku
Ponadto kosza trzeba czuc, a ja swego czasu grywalem sporo i nie chce sie chwalic, ale i zdobylem Vice Mistrzostwo Polski juniorow ,wiec wiesz... :] nie będziemy się licytować, kto gra dłużej natomiast ubliżanie komuś, kto ma inne zdanie nie jest na miejscu jak pisałem wyżej, nie wykluczam undera a ja sobie nie zycze pisania,ze jestem na Twoim poziomie kilka lat temu, bo nie wiesz jak jest
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zobaczysz under synku
Ponadto kosza trzeba czuc, a ja swego czasu grywalem sporo i nie chce sie chwalic, ale i zdobylem Vice Mistrzostwo Polski juniorow ,wiec wiesz... :] nie będziemy się licytować, kto gra dłużej natomiast ubliżanie komuś, kto ma inne zdanie nie jest na miejscu jak pisałem wyżej, nie wykluczam undera a ja sobie nie zycze pisania,ze jestem na Twoim poziomie kilka lat temu, bo nie wiesz jak jest mozesz przejrzec forum od 3-4 dni o zobaczyc moje typy skutecznosc ponad 90%
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Belgia undrr 16,5 poszla 1st q under 16.5 grecja  2x easy man 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
zobaczysz under synku
Ponadto kosza trzeba czuc, a ja swego czasu grywalem sporo i nie chce sie chwalic, ale i zdobylem Vice Mistrzostwo Polski juniorow ,wiec wiesz... :] nie będziemy się licytować, kto gra dłużej natomiast ubliżanie komuś, kto ma inne zdanie nie jest na miejscu jak pisałem wyżej, nie wykluczam undera a ja sobie nie zycze pisania,ze jestem na Twoim poziomie kilka lat temu, bo nie wiesz jak jest mozesz przejrzec forum od 3-4 dni o zobaczyc moje typy skutecznosc ponad 90% cóż, my się chyba nie rozumiemy, ale to nie ważne pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Belgia undrr 16,5 poszla 1st q under 16.5 grecja  2x easy man  
|
|