Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 33 1 2 13 14 15 16 17 32 33
R
old hand
old hand
R Offline
Michailow 12pt po 2 setach,gdziez tu under 13,5 Wojtas grin

Bonus: Unibet
W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Originally Posted by adi723
mnie wyzwałeś ostatnio od pojeba za to, że życzyłem Polsce aby przegrała z Argentyną...

Ciebie to caly qasi czat siatkarski wyzywal tongue

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Originally Posted by Wojtas_
nie masz argumentow i tyle, nikogo tutaj nie obrazilem

a Ty placzesz zawsze jak ktos straci 2-3 punkty z rzedu, wiec jest to smieszne dla mnie i probuje Ci juz ktorys raz wytlumaczyc, ze takie runy to jest chleb powszedni w siatkowce, nie obrazam Cie ani nic, delikatnie probuje naprowadzic na "wlasciwa droge", no ale widocznie nia da Ci sie tego przetlumaczyc, placz dalej wink

ja nie placze, tylko ogladam mecz i pisze co widze. Nie gralem dzisiaj kompletnie nic, bo nic az tak godnego uwagi nie bylo.

Czy to jest konkretny temat, czy mozna sobie wszystko popisac ? nawet luzne spostrzezenia ?

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Originally Posted by Radmanovic

szkoda, ze zmienili te zasady nagrod indywidualnych, bo Kurka wyprzedzi, takto musialby zdobyc 26 pkt, a tak tylko 13, no ale nic trzymalem kciuki za Bartka, jednak bylo to malo realne, zeby taki killer zdobyl tak malo pkt

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jest na necie gdzies stream- obraz z polsatu sport?

M
Krecik
Krecik
M Offline
zupełnie bez sensu, że zmienili.

De Cecco nie dostanie rogrywającego, bo zawalił jeden mecz, a w reszcie był fantastyczny.

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Originally Posted by JuN

a Ty placzesz zawsze jak ktos straci 2-3 punkty z rzedu, wiec jest to smieszne dla mnie i probuje Ci juz ktorys raz wytlumaczyc, ze takie runy to jest chleb powszedni w siatkowce, nie obrazam Cie ani nic, delikatnie probuje naprowadzic na "wlasciwa droge", no ale widocznie nia da Ci sie tego przetlumaczyc, placz dalej wink

ja nie placze, tylko ogladam mecz i pisze co widze. Nie gralem dzisiaj kompletnie nic, bo nic az tak godnego uwagi nie bylo.

Czy to jest konkretny temat, czy mozna sobie wszystko popisac ? nawet luzne spostrzezenia ?

no ale co tutaj ma granie czy nie czegos? mi chodzi typowo o zdobywanie punktow kilku pod rzad, nie wspomnialem nic o tym kto na kogo stawia czy nie, nie grales nic to tym bardziej powinienes chlodna glowa oceniac takie runy ...

veteran
veteran
Originally Posted by Radmanovic

szkoda, ze zmienili te zasady nagrod indywidualnych, bo Kurka wyprzedzi, takto musialby zdobyc 26 pkt, a tak tylko 13, no ale nic trzymalem kciuki za Bartka, jednak bylo to malo realne, zeby taki killer zdobyl tak malo pkt

trzymasz kciuki za Kurka i za 3:2 Rosja... przy 5 setach Michailow by lyknal te 26 wiec jedno wolec tongue

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Originally Posted by JuN

no ale co tutaj ma granie czy nie czegos? mi chodzi typowo o zdobywanie punktow kilku pod rzad, nie wspomnialem nic o tym kto na kogo stawia czy nie, nie grales nic to tym bardziej powinienes chlodna glowa oceniac takie runy ...

to po co się przyjebałeś ? myślisz że ja o tym nie wiem ?

czy twierdzisz ze nie wiem, bo napisalem ze stracili ta przewage ? napisalem min. dla kogos kto z komorki wynik patrzy.

veteran
veteran
Originally Posted by młody gniewny

De Cecco nie dostanie rogrywającego, bo zawalił jeden mecz, a w reszcie był fantastyczny.

musi dostac bo przeciez jakby Bruno dostal za te 2 mecze to by bylo nie fair blush

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Originally Posted by młody gniewny

spokojnie, powinien dostac, staty i tak ma super po tych dwoch meczach i Bruno go nie wyprzedzi, bardzo sie zdziwie jak uda mu sie wykrecic zblizony wspolczynnik jak De Cecco, a co dopiero wyzszy

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
mysle ze to wszystko na co stac dzisiaj bylo ruskich

YELLOW POWER boks

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
sadze ze na takim poziomie, ostatnie dziewiec punktow w secie w stosunku: 6 Rosja i 3 Brazylia to troche dziwna sytuacja.

i tyle. Mozesz sie z tym zgadzac badz nie. Ja tak uwazam.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Originally Posted by thunder7

YELLOW POWER boks

ja uwazam ze Ruscy sie dopiero rozkrecaja

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by JuN
Originally Posted by thunder7

YELLOW POWER boks

ja uwazam ze Ruscy sie dopiero rozkrecaja

pożyjemy zobaczymy

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Originally Posted by JuN

czy twierdzisz ze nie wiem, bo napisalem ze stracili ta przewage ? napisalem min. dla kogos kto z komorki wynik patrzy.

napisales "jak u bab" takze nie odwracaj kota ogonem, nie chce mi sie juz "wyklocac" o to, sa runy i tyle, nie ma co lamentowac nad tym - nie twierdze, ze dzis lamentowales, ale juz ktorys raz rzuca mi sie w oczy jak to marudzisz na ten temat, ze jakas ekipa zdbyla 2-3 pkt z rzedu i to mnie drazni, mam w zwyczaju pisac bezposredno co mysle i tyle, a mysle ze przezywasz to za bardzo, a to nic nadzwyczajnego takie runy

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Originally Posted by JuN

napisales "jak u bab" takze nie odwracaj kota ogonem, nie chce mi sie juz "wyklocac" o to, sa runy i tyle, nie ma co lamentowac nad tym - nie twierdze, ze dzis lamentowales, ale juz ktorys raz rzuca mi sie w oczy jak to marudzisz na ten temat, ze jakas ekipa zdbyla 2-3 pkt z rzedu i to mnie drazni, mam w zwyczaju pisac bezposredno co mysle i tyle, a mysle ze przezywasz to za bardzo, a to nic nadzwyczajnego takie runy

pisze informacyjnie + komentarz taki jaki mi sie podoba.

kurwa Rosja 3-0

ale run... Brazylia jak kobiety

eh

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Brazylia sie posrala? tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
-Brazylia!
-Co?
-Grajcie chlopy!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
co za qrwy braztylijskie

Strona 15 z 33 1 2 13 14 15 16 17 32 33

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, 11kera11), 4,072 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,919
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026