|
|
old hand
|
|
old hand
Michailow 12pt po 2 setach,gdziez tu under 13,5 Wojtas 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
mnie wyzwałeś ostatnio od pojeba za to, że życzyłem Polsce aby przegrała z Argentyną... Ciebie to caly qasi czat siatkarski wyzywal 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
nie masz argumentow i tyle, nikogo tutaj nie obrazilem a Ty placzesz zawsze jak ktos straci 2-3 punkty z rzedu, wiec jest to smieszne dla mnie i probuje Ci juz ktorys raz wytlumaczyc, ze takie runy to jest chleb powszedni w siatkowce, nie obrazam Cie ani nic, delikatnie probuje naprowadzic na "wlasciwa droge", no ale widocznie nia da Ci sie tego przetlumaczyc, placz dalej  ja nie placze, tylko ogladam mecz i pisze co widze. Nie gralem dzisiaj kompletnie nic, bo nic az tak godnego uwagi nie bylo. Czy to jest konkretny temat, czy mozna sobie wszystko popisac ? nawet luzne spostrzezenia ?
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Michailow 12pt po 2 setach,gdziez tu under 13,5 Wojtas  szkoda, ze zmienili te zasady nagrod indywidualnych, bo Kurka wyprzedzi, takto musialby zdobyc 26 pkt, a tak tylko 13, no ale nic trzymalem kciuki za Bartka, jednak bylo to malo realne, zeby taki killer zdobyl tak malo pkt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest na necie gdzies stream- obraz z polsatu sport?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
zupełnie bez sensu, że zmienili.
De Cecco nie dostanie rogrywającego, bo zawalił jeden mecz, a w reszcie był fantastyczny.
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
nie masz argumentow i tyle, nikogo tutaj nie obrazilem a Ty placzesz zawsze jak ktos straci 2-3 punkty z rzedu, wiec jest to smieszne dla mnie i probuje Ci juz ktorys raz wytlumaczyc, ze takie runy to jest chleb powszedni w siatkowce, nie obrazam Cie ani nic, delikatnie probuje naprowadzic na "wlasciwa droge", no ale widocznie nia da Ci sie tego przetlumaczyc, placz dalej  ja nie placze, tylko ogladam mecz i pisze co widze. Nie gralem dzisiaj kompletnie nic, bo nic az tak godnego uwagi nie bylo. Czy to jest konkretny temat, czy mozna sobie wszystko popisac ? nawet luzne spostrzezenia ? no ale co tutaj ma granie czy nie czegos? mi chodzi typowo o zdobywanie punktow kilku pod rzad, nie wspomnialem nic o tym kto na kogo stawia czy nie, nie grales nic to tym bardziej powinienes chlodna glowa oceniac takie runy ...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Michailow 12pt po 2 setach,gdziez tu under 13,5 Wojtas  szkoda, ze zmienili te zasady nagrod indywidualnych, bo Kurka wyprzedzi, takto musialby zdobyc 26 pkt, a tak tylko 13, no ale nic trzymalem kciuki za Bartka, jednak bylo to malo realne, zeby taki killer zdobyl tak malo pkt trzymasz kciuki za Kurka i za 3:2 Rosja... przy 5 setach Michailow by lyknal te 26 wiec jedno wolec 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
nie masz argumentow i tyle, nikogo tutaj nie obrazilem a Ty placzesz zawsze jak ktos straci 2-3 punkty z rzedu, wiec jest to smieszne dla mnie i probuje Ci juz ktorys raz wytlumaczyc, ze takie runy to jest chleb powszedni w siatkowce, nie obrazam Cie ani nic, delikatnie probuje naprowadzic na "wlasciwa droge", no ale widocznie nia da Ci sie tego przetlumaczyc, placz dalej  ja nie placze, tylko ogladam mecz i pisze co widze. Nie gralem dzisiaj kompletnie nic, bo nic az tak godnego uwagi nie bylo. Czy to jest konkretny temat, czy mozna sobie wszystko popisac ? nawet luzne spostrzezenia ? no ale co tutaj ma granie czy nie czegos? mi chodzi typowo o zdobywanie punktow kilku pod rzad, nie wspomnialem nic o tym kto na kogo stawia czy nie, nie grales nic to tym bardziej powinienes chlodna glowa oceniac takie runy ... to po co się przyjebałeś ? myślisz że ja o tym nie wiem ? czy twierdzisz ze nie wiem, bo napisalem ze stracili ta przewage ? napisalem min. dla kogos kto z komorki wynik patrzy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
De Cecco nie dostanie rogrywającego, bo zawalił jeden mecz, a w reszcie był fantastyczny. musi dostac bo przeciez jakby Bruno dostal za te 2 mecze to by bylo nie fair 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
De Cecco nie dostanie rogrywającego, bo zawalił jeden mecz, a w reszcie był fantastyczny. spokojnie, powinien dostac, staty i tak ma super po tych dwoch meczach i Bruno go nie wyprzedzi, bardzo sie zdziwie jak uda mu sie wykrecic zblizony wspolczynnik jak De Cecco, a co dopiero wyzszy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle ze to wszystko na co stac dzisiaj bylo ruskich YELLOW POWER 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
sadze ze na takim poziomie, ostatnie dziewiec punktow w secie w stosunku: 6 Rosja i 3 Brazylia to troche dziwna sytuacja.
i tyle. Mozesz sie z tym zgadzac badz nie. Ja tak uwazam.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
mysle ze to wszystko na co stac dzisiaj bylo ruskich YELLOW POWER  ja uwazam ze Ruscy sie dopiero rozkrecaja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle ze to wszystko na co stac dzisiaj bylo ruskich YELLOW POWER  ja uwazam ze Ruscy sie dopiero rozkrecaja pożyjemy zobaczymy
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
to po co się przyjebałeś ? myślisz że ja o tym nie wiem ?
czy twierdzisz ze nie wiem, bo napisalem ze stracili ta przewage ? napisalem min. dla kogos kto z komorki wynik patrzy. napisales "jak u bab" takze nie odwracaj kota ogonem, nie chce mi sie juz "wyklocac" o to, sa runy i tyle, nie ma co lamentowac nad tym - nie twierdze, ze dzis lamentowales, ale juz ktorys raz rzuca mi sie w oczy jak to marudzisz na ten temat, ze jakas ekipa zdbyla 2-3 pkt z rzedu i to mnie drazni, mam w zwyczaju pisac bezposredno co mysle i tyle, a mysle ze przezywasz to za bardzo, a to nic nadzwyczajnego takie runy
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
to po co się przyjebałeś ? myślisz że ja o tym nie wiem ?
czy twierdzisz ze nie wiem, bo napisalem ze stracili ta przewage ? napisalem min. dla kogos kto z komorki wynik patrzy. napisales "jak u bab" takze nie odwracaj kota ogonem, nie chce mi sie juz "wyklocac" o to, sa runy i tyle, nie ma co lamentowac nad tym - nie twierdze, ze dzis lamentowales, ale juz ktorys raz rzuca mi sie w oczy jak to marudzisz na ten temat, ze jakas ekipa zdbyla 2-3 pkt z rzedu i to mnie drazni, mam w zwyczaju pisac bezposredno co mysle i tyle, a mysle ze przezywasz to za bardzo, a to nic nadzwyczajnego takie runy pisze informacyjnie + komentarz taki jaki mi sie podoba. kurwa Rosja 3-0 ale run... Brazylia jak kobiety eh
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Brazylia sie posrala? 
|
|