|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skonczylem wlasnie " Blow", zajebisty film No i to pytanie na koncu: "No i co? Warto było?"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
btw, czytam teraz, ze przez znacjonalizowanie tego banku Jung w rzeczywistosci stracil polowe majatku, tj. 30 mln, a w filmie chyba to troche przerobili, bo wyszlo tam na to, ze stracil wszystko 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pytanie do kogoś kto oglądał The Shield. Motyw z tym, że ukradli Ormianom kasę i potem część się spaliła był w którym sezonie? I jeśli ktoś może mi przypomnieć jak ta seria się skończyła? Pamiętam wypadek "nowego" i to, że już byli rozdzieleni. Chcę wrócić do następnej serii, a nie wiem czy już nie gubię się w tych co obejrzałem. Proszę kogoś o ogarnięcie tego co napisałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kase ukradli w ostatnim odcinku II sezonu. W III sezonie chyba spalili kase. IV sezon to pojawienie sie Glen Close a glowny watek zwiazany jest z Antwon Mitchellem. W V sezonie pojawia sie Forest Whitaker. A najlepiej poszukaj sobie tu: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Shield_episodes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie do kogoś kto oglądał The Shield. Motyw z tym, że ukradli Ormianom kasę i potem część się spaliła był w którym sezonie? I jeśli ktoś może mi przypomnieć jak ta seria się skończyła? Pamiętam wypadek "nowego" i to, że już byli rozdzieleni. Chcę wrócić do następnej serii, a nie wiem czy już nie gubię się w tych co obejrzałem. Proszę kogoś o ogarnięcie tego co napisałem  Spalenie forsy, rozbicie "Strike Team", Wyms nie dostaje awansu na kapitana, Aceveda odchodzi do Rady Miejskiej - tak kończy się sezon 3
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dzięki panowie za pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wlasnie obejrzalem "Osaczonego".
Film calkiem fajny bo trzymal w napieciu, ale koncowka juz z kolei jakas dziwna i szczerze to nie rozumiem o co chodzilo z tymi bandziorami w kominiarkach, dlaczego udawali FBI itd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wlasnie obejrzalem "Osaczonego".
Film calkiem fajny bo trzymal w napieciu, ale koncowka juz z kolei jakas dziwna i szczerze to nie rozumiem o co chodzilo z tymi bandziorami w kominiarkach, dlaczego udawali FBI itd. Bez obrazy ale jak Ty takiej koncówki nie rozumiesz,to odradzam branie sie za konkretne thrillery. Podpowiem ze mozna znaleźć analogie przy "Teoria chaosu" i "Plan doskonały"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe  po prostu dziwne tu dla mnie bylo pare rzeczych i tyle  zreszta przed chwila tez czytalem jakas recenzje, ze koncowka jest "kiczowata" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GRAN TORINO[ Linked Image] Świetny film. Genialna rola Eastwoorda. Teksty w tym filmie to absolutne mistrzostwo swiata - smialem sie jak glupi do ekranu. Polecam kazdemu. Jak dla mnie 10/10 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogólnie Eastwood daje radę reżysersko i aktorsko. Tak a propo dzisiaj dla odświeżenia 'Ucieczka z Alcatraz' bardzo lubię ten film 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
jest dobry, ale monotematyczny do wyrzygania. jeden z ostatnich twórców klasycznego amerykańskiego kina.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tvp bez zmian. O 20, 21 leca jakieś kaszany, a dobre filmy które na prawde warto zobaczyć zaczynaja wyświetlać po północy i to jeszcze na obu kanałach w tym samym czasie. Tak było w niedziele i tak jest dzisiaj.  komercyjne półmózgi z Woronicza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i to jest telewizja która ma krzewić kulture i edukacje
a Gran Torino 9/10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tvp bez zmian. O 20, 21 leca jakieś kaszany, a dobre filmy które na prawde warto zobaczyć zaczynaja wyświetlać po północy i to jeszcze na obu kanałach w tym samym czasie. Tak było w niedziele i tak jest dzisiaj.  komercyjne półmózgi z Woronicza Dokładnie. Nie wiem kto tam dobiera ramówkę,,,,a że mam internet w iplus i tym samym limity pobierania danych to jestem skazany na te nocne seanse.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ps. Gdyby nie te limity pewnie pobrałbym sobie wszystkie odcinki 'Fali Zbrodni' i na pare nocek by starczyło. Dawno nie widziałem nawet powtórek więc chętnie bym sobie przypomniał 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
z ciekawości zerknąłem w program. czas cyganów o północy  - ten film bez kawy i normalnej pory nie ma u mnie szans na pełną projekcję  ciekawy obraz, ale ratunku, o północy to bym padł po kwadransie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z ciekawości zerknąłem w program. czas cyganów o północy  - ten film bez kawy i normalnej pory nie ma u mnie szans na pełną projekcję  ciekawy obraz, ale ratunku, o północy to bym padł po kwadransie  Z Undergroundem wg mnie najlepszy Kusturicy, ale dziś przegra z Copa Americą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Ja jednak Weiser na Tvp2 , nigdy nie słyszałem o tym filmie zobaczymy co wyjdzie. Oceny ma w miarę 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|