|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
z ciekawości zerknąłem w program. czas cyganów o północy  - ten film bez kawy i normalnej pory nie ma u mnie szans na pełną projekcję  ciekawy obraz, ale ratunku, o północy to bym padł po kwadransie  Z Undergroundem wg mnie najlepszy Kusturicy, ale dziś przegra z Copa Americą  muszę zacząć przeglądać program, Undergrounda obejrzałem sobie przedwczoraj, a i Czas cyganów pobrałem:) wg mnie Underground numero uno, Czarny Kot, Biały Kot nr 2, Cygadnie dopiero potem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie  nagrywam filmy oboz i jedna musi byc z jakimis na maxa durnymi komediami, z 4-5 pozycji max potrzebuje ale takich topowych, chodzi o to, zeby byly jakies przejebane teksty  cos jak w: Zanim odejda wody Kac Vegas czy texty z Gran Torino  dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe cos mi sie przestawilo  tam mialo byc 'nagrywam plyty z filmami na oboz' 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Zdecydowanie najgłupsze jakie widziałem w tym roku : Balls Out Cop Out (oba outy z "Roddickiem") Sex Drive Grows Up You, Me and Dupree I Now Pronounce You Chuck and Larry 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Grows up = Grown ups (duże dzieci) czeski błąd 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeśli nie muszą być tegoroczne
to najgłupsze komedie to wszystkie z udziałem Adama Sandlera i Bena Stillera
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Harold i Kumar Hot Tub Time Machine
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki wielkie Panowie @Leonchodzi o Harold & Kumar Go to White Castle czy Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki wielkie Panowie @Leonchodzi o Harold & Kumar Go to White Castle czy Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay? Obie części dobre, ale jak masz miejsce tylko na jeden to bierz część pierwszą.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Może ktoś mi pomoże bo za cholerę nie mogę tego filmu odszukać.
Było to coś w stylu "Obroża". Z tym że na jakiejś wyspie (zamiast zwykłym więzieniu) znajdowali się nie przestępcy ale byli agenci państwa, którzy przeszli w "stan spoczynku" ale widocznie byli uznawani za zbyt niebezpieczni by żyć w społeczeństwie. Tam mieli sobie wygodnie żyć, ale nie mogli opuścić tej wyspy. Podobnie jak w filmie "Obroża" byli chyba powiązani w pary, choć chyba bez tej obroży. Czyli jak by jeden próbował uciec to ktoś inny by ucierpiał. Wydawało mi się, że grał w nim Van Damme ale musiał być to ktoś inny bo nie widzę tego filmu (chyba) w jego kartotece...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwszy odcinek 4 sezonu Damages juz w sieci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może ktoś mi pomoże bo za cholerę nie mogę tego filmu odszukać.
Było to coś w stylu "Obroża". Z tym że na jakiejś wyspie (zamiast zwykłym więzieniu) znajdowali się nie przestępcy ale byli agenci państwa, którzy przeszli w "stan spoczynku" ale widocznie byli uznawani za zbyt niebezpieczni by żyć w społeczeństwie. Tam mieli sobie wygodnie żyć, ale nie mogli opuścić tej wyspy. Podobnie jak w filmie "Obroża" byli chyba powiązani w pary, choć chyba bez tej obroży. Czyli jak by jeden próbował uciec to ktoś inny by ucierpiał. Wydawało mi się, że grał w nim Van Damme ale musiał być to ktoś inny bo nie widzę tego filmu (chyba) w jego kartotece... Ryzykanci
|
|
|
|
|
|
|
Wielkie dzięki. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja również mam problem z odszukaniem filmu. Oglądałem go kupę lat temu w TV. Chodziło o to, że niby kosmici zaatakowali Ziemie, ale nie byli oni pokazani. Większość akcji toczyła się z perspektywy studia telewizyjnego, który relacjonował zdarzenia, np. uderzenie jakichś tam komet w Ziemię.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Zdecydowanie najgłupsze jakie widziałem w tym roku : Balls Out Cop Out (oba outy z "Roddickiem") Sex Drive Grows Up You, Me and Dupree I Now Pronounce You Chuck and Larry  widzę, że Goget w czekaniu na greena, grubo sobie umilasz czas  Mózg Ci nie wyparowywuje po paru minutach takich pozycji? 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Od czytania quasi nie wyparował, to o amerykańskie durne komedyjki jestem spokojny  Jedyny gatunek filmowy, od którego trzymam się z daleka to "polska komedia romantyczna" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.the-numbers.com/movies/records/allbudgets.phpPrzez przypadek wpadlo mi w rece. Tak przegladam i oczom nie wierze. Rynek filmowo/kinowy jest bez sensu  Dobre filmy jak np Runnind Scared - budzet 17mln a zysk 8mln czyli 7 baniek w plecy Mnostwo dobrych filmow z ogromnymi budzetami ledwo ledwo cos zarobily. Ale hicior jest jeden: Pluto Nash - budzet 100mln, zysk 7mln, plecy 93mln 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Paranormal Activity 15 tysiecy a zarobek ponad 196 milionow, wystarczy dobry pomysl 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ogląda ktoś z was może nowy serial Suits? http://www.filmweb.pl/serial/Suits-2011-585726Na razie dostępne tylko 4 odcinki, po obejrzeniu pilota i reszty zapowiada się całkiem przyzwoity serial.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Christoffer Boe - Reconstruction (2003) - za klimat, scenariusz i przyzwoitą grę - powiedzmy 7/10, polecam.
Na krawędzi nieba Auf der anderen Seite (2007) - lubię takie filmy, to kolejna produkcja Akina po 'Głową w mur', która mi się bardzo spodobała. motyw przewdoni - migracja turecko - niemiecka zainteresowanych narodów. bardzo dobre kino 8/10 i 8/10
a na koniec, zdobywca złotego globa i oskara za najlepszy zagraniczny film roku 2011 - In A Better World - ja się pytam za co? materiał na dobry film był, ale kurwa, zrobili z tego cukierkowy pilot do naszego Klanu. 5/10, każdy ditejl do bólu łatwy do przewidzenia, uproszczenia, bajkowe rozstrzygnięcia. słabizna, i to tym bardziej dziwne, że wyszło spod niezłej duńskiej ręki.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|