|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak już będę miał wyrobioną tą ich kartę, to mogą później o dodatkowe weryfikacje się upominać czy już dadzą sobie spokój? Ile się tak średnio na kartę czeka od chwili złożenia wniosku, do jej fizycznego posiadania?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak ja wyrabiałem kartę,a było to 3 m-ce temu to o nic nie prosili.Oczywiście wcześniej zweryfikować musiałem konto,aby z niego korzystać.Wysłałem im wtedy scan dowodu i prawa jazdy.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam mam mały problem z MB moze ktos tutaj jest na tyle zorientowny zeby mi pomoc. Mam limit 90-cio dniowy w Mb na sume xx Euro wychodzi na to ze wykorzysttałem go w 100% moje pytanie jest takie czy ten limit codziennie odnawia sie codzinnie o kwote wykorzystana 90 dni wstecz czy musze3 czekac jakis okres. Chyba ze jest inny sposob zwiekszenie ( nie chce korzystac z karty kredytowej wiec nie bede jej weryfikował a jest to jedyny sposob ktory tan widnieje Z góry dziekuje za odpowiedz zorientowancyh osob
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Napisz do nich o zwiekszenie limitu poprzez konto.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Napisz do nich o zwiekszenie limitu poprzez konto. dzięki za info:)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy ktos robil moze "natychmiastowy" przelew do MB z Alior Banku ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj po 16 wypłaciłem ze Sportingbet kasę do MB (po raz pierwszy z tego buka). Kiedy mogę spodziewać się (realnie) kasy na MB?
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
na jaki adres mailowy mozna do nich pisac z "dziwnymi" ptaniami?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ta karta moneybookers jest jakaś do dupy ! Wypłacałem (a raczej próbowałem wypłacić) w niedzielę środki z bankomatu BGŻ, dostałem wydruk transakcja niedokonana a 1000 PLN mam zablokowane tak jakby transakcja została zrealizowana. Już tak kiedyś miałem, blokada została zdjęta po kilku godzinach. Teraz minęły już dwie doby i nic. Gdzie można reklamować wypłaty ?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
na jaki adres mailowy mozna do nich pisac z "dziwnymi" ptaniami? Trzeba się zalogować i wybrać jakąś ogólną opcję w pomocy/kontakcie i przez ten formularz to nich walić. Oni później sami to wewnętrznie przekierują do właściwej osoby.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na stronie MB, przy wplatach z konta bankowego przez przelewy24, jest wybor tylko ograniczonej ilosci bankow w porownaniu do tego, co de facto oferuje system przelewy24. Czy mozna wybrac jakikolwiek bank z poziomu strony MB, aby dopiero na stronie przelewy24 wskazac swoj bank i dokonac wplaty ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pamieta ktos do kiedy trwa promocja 1% cashback za wplaty
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
pamieta ktos do kiedy trwa promocja 1% cashback za wplaty do konca sierpnia, wyplaty do konca wrzesnia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam takie inne pytanko:
Przeprowadziłem się i w związku z tym musiałem powymieniać wszystkie dowody, prawa jazdy itp.
Chciałbym zmienić dane również na Moneybookers, dzwonić do nich od razu z tym(bo podejrzewam że po zmianie zablokują i będą chcieli jakichś skanów) czy może pisać?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ta karta moneybookers jest jakaś do dupy ! Wypłacałem (a raczej próbowałem wypłacić) w niedzielę środki z bankomatu BGŻ, dostałem wydruk transakcja niedokonana a 1000 PLN mam zablokowane tak jakby transakcja została zrealizowana. Już tak kiedyś miałem, blokada została zdjęta po kilku godzinach. Teraz minęły już dwie doby i nic. Gdzie można reklamować wypłaty ? Cytuję sam siebie, ale to przez czarną rozpacz która mnie ogarnia. Karta miała mi służyć do wypłaty środków z pominięciem konta a jest jak jest. Dzisiaj podjąłem próbę wypłaty z dwóch innych bankomatów: cash4you - efekt wydruk transakcja nie może zostać zrealizowana i oczywiście blokada na wypłacanej kwocie. Kolejna próba z pozostałą gotówką w bankomacie PKO BP i - transakcja nieudana - nawet bez wydruku - i oczywiście kolejna blokada na wypłacaną kwotę. W rozpaczy zaprosiłem szwagra na browar do pubu i z premedytacją płacąc za każdą kolejkę kartą miałem wynik : 8 razy transakcja zaakceptowana, 5 razy odmowa (tak mniej więcej na zmianę - raz akceptowało, raz odrzucało, środki oczywiście były). Podejrzewam, że jeśli nikt z Was nie ma problemów, to z moją kartą fizycznie jest coś nie tak. Faktycznie, gdy się jej lepiej przyjrzeć - wykonanie - to wygląda jak kupiona na wietnamskim bazarze (mam porównanie do innych moich kredytówek). Tylko weź to gówno i teraz zareklamuj w MB ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ta karta moneybookers jest jakaś do dupy ! Wypłacałem (a raczej próbowałem wypłacić) w niedzielę środki z bankomatu BGŻ, dostałem wydruk transakcja niedokonana a 1000 PLN mam zablokowane tak jakby transakcja została zrealizowana. Już tak kiedyś miałem, blokada została zdjęta po kilku godzinach. Teraz minęły już dwie doby i nic. Gdzie można reklamować wypłaty ? Cytuję sam siebie, ale to przez czarną rozpacz która mnie ogarnia. Karta miała mi służyć do wypłaty środków z pominięciem konta a jest jak jest. Dzisiaj podjąłem próbę wypłaty z dwóch innych bankomatów: cash4you - efekt wydruk transakcja nie może zostać zrealizowana i oczywiście blokada na wypłacanej kwocie. Kolejna próba z pozostałą gotówką w bankomacie PKO BP i - transakcja nieudana - nawet bez wydruku - i oczywiście kolejna blokada na wypłacaną kwotę. W rozpaczy zaprosiłem szwagra na browar do pubu i z premedytacją płacąc za każdą kolejkę kartą miałem wynik : 8 razy transakcja zaakceptowana, 5 razy odmowa (tak mniej więcej na zmianę - raz akceptowało, raz odrzucało, środki oczywiście były). Podejrzewam, że jeśli nikt z Was nie ma problemów, to z moją kartą fizycznie jest coś nie tak. Faktycznie, gdy się jej lepiej przyjrzeć - wykonanie - to wygląda jak kupiona na wietnamskim bazarze (mam porównanie do innych moich kredytówek). Tylko weź to gówno i teraz zareklamuj w MB ... mam nadzieje ze ci pomoge....dokladnie mialem tak samo z 1 karta - dostalem jak tylko MB zaczelo je rozsylac,po rozmowie telefonicznej z MB przyslali mi nowa i jak reka odjal zadnych problemow.Wiec na 100% masz cos nie tak (fizycznie-moze czip) uszkodzona,wiec pros o nowa,pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja korzystam z bankomatu cash4you i nigdy nie było problemu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wez moze aktywuj ta karte 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
w niedawnej promocji vip&cashback przyznano mi status VIP...
czy jest taka możliwość, aby prowadzić konto w 2 walutach równocześnie? albo na zasadzie jakiegoś subkonta? czy drugiego konta? chodzi oczywiście o to aby uniknąć opłat za przewalutowanie gdy jest różnica walut na linii MB - bukmacher
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|