Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 23 1 2 3 4 22 23
Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Jak już będę miał wyrobioną tą ich kartę, to mogą później o dodatkowe weryfikacje się upominać czy już dadzą sobie spokój? Ile się tak średnio na kartę czeka od chwili złożenia wniosku, do jej fizycznego posiadania?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak ja wyrabiałem kartę,a było to 3 m-ce temu to o nic nie prosili.Oczywiście wcześniej zweryfikować musiałem konto,aby z niego korzystać.Wysłałem im wtedy scan dowodu i prawa jazdy.

K
old hand
old hand
K Offline
Witam mam mały problem z MB moze ktos tutaj jest na tyle zorientowny zeby mi pomoc. Mam limit 90-cio dniowy w Mb na sume xx Euro wychodzi na to ze wykorzysttałem go w 100% moje pytanie jest takie czy ten limit codziennie odnawia sie codzinnie o kwote wykorzystana 90 dni wstecz czy musze3 czekac jakis okres. Chyba ze jest inny sposob zwiekszenie ( nie chce korzystac z karty kredytowej wiec nie bede jej weryfikował a jest to jedyny sposob ktory tan widnieje
Z góry dziekuje za odpowiedz zorientowancyh osob

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Napisz do nich o zwiekszenie limitu poprzez konto.

K
old hand
old hand
K Offline
Originally Posted by Piostar
Napisz do nich o zwiekszenie limitu poprzez konto.
dzięki za info:)

old hand
old hand
Czy ktos robil moze "natychmiastowy" przelew do MB z Alior Banku ?

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Wczoraj po 16 wypłaciłem ze Sportingbet kasę do MB (po raz pierwszy z tego buka). Kiedy mogę spodziewać się (realnie) kasy na MB?

Zuzia Róża
Zuzia Róża
na jaki adres mailowy mozna do nich pisac z "dziwnymi" ptaniami?

W
old hand
old hand
W Offline
Ta karta moneybookers jest jakaś do dupy ! Wypłacałem (a raczej próbowałem wypłacić) w niedzielę środki z bankomatu BGŻ, dostałem wydruk transakcja niedokonana a 1000 PLN mam zablokowane tak jakby transakcja została zrealizowana. Już tak kiedyś miałem, blokada została zdjęta po kilku godzinach. Teraz minęły już dwie doby i nic.
Gdzie można reklamować wypłaty ?

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by bazyl
na jaki adres mailowy mozna do nich pisac z "dziwnymi" ptaniami?

Trzeba się zalogować i wybrać jakąś ogólną opcję w pomocy/kontakcie i przez ten formularz to nich walić. Oni później sami to wewnętrznie przekierują do właściwej osoby.

old hand
old hand
Na stronie MB, przy wplatach z konta bankowego przez przelewy24, jest wybor tylko ograniczonej ilosci bankow w porownaniu do tego, co de facto oferuje system przelewy24. Czy mozna wybrac jakikolwiek bank z poziomu strony MB, aby dopiero na stronie przelewy24 wskazac swoj bank i dokonac wplaty ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pamieta ktos do kiedy trwa promocja 1% cashback za wplaty

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Originally Posted by KUERTEN.
pamieta ktos do kiedy trwa promocja 1% cashback za wplaty

do konca sierpnia, wyplaty do konca wrzesnia

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzieki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja mam takie inne pytanko:

Przeprowadziłem się i w związku z tym musiałem powymieniać wszystkie dowody, prawa jazdy itp.

Chciałbym zmienić dane również na Moneybookers, dzwonić do nich od razu z tym(bo podejrzewam że po zmianie zablokują i będą chcieli jakichś skanów) czy może pisać?

W
old hand
old hand
W Offline
Originally Posted by wtapiacz
Ta karta moneybookers jest jakaś do dupy ! Wypłacałem (a raczej próbowałem wypłacić) w niedzielę środki z bankomatu BGŻ, dostałem wydruk transakcja niedokonana a 1000 PLN mam zablokowane tak jakby transakcja została zrealizowana. Już tak kiedyś miałem, blokada została zdjęta po kilku godzinach. Teraz minęły już dwie doby i nic.

Cytuję sam siebie, ale to przez czarną rozpacz która mnie ogarnia. Karta miała mi służyć do wypłaty środków z pominięciem konta a jest jak jest. Dzisiaj podjąłem próbę wypłaty z dwóch innych bankomatów: cash4you - efekt wydruk transakcja nie może zostać zrealizowana i oczywiście blokada na wypłacanej kwocie. Kolejna próba z pozostałą gotówką w bankomacie PKO BP i - transakcja nieudana - nawet bez wydruku - i oczywiście kolejna blokada na wypłacaną kwotę.
W rozpaczy zaprosiłem szwagra na browar do pubu i z premedytacją płacąc za każdą kolejkę kartą miałem wynik : 8 razy transakcja zaakceptowana, 5 razy odmowa (tak mniej więcej na zmianę - raz akceptowało, raz odrzucało, środki oczywiście były). Podejrzewam, że jeśli nikt z Was nie ma problemów, to z moją kartą fizycznie jest coś nie tak. Faktycznie, gdy się jej lepiej przyjrzeć - wykonanie - to wygląda jak kupiona na wietnamskim bazarze (mam porównanie do innych moich kredytówek).
Tylko weź to gówno i teraz zareklamuj w MB ...

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline

Cytuję sam siebie, ale to przez czarną rozpacz która mnie ogarnia. Karta miała mi służyć do wypłaty środków z pominięciem konta a jest jak jest. Dzisiaj podjąłem próbę wypłaty z dwóch innych bankomatów: cash4you - efekt wydruk transakcja nie może zostać zrealizowana i oczywiście blokada na wypłacanej kwocie. Kolejna próba z pozostałą gotówką w bankomacie PKO BP i - transakcja nieudana - nawet bez wydruku - i oczywiście kolejna blokada na wypłacaną kwotę.
W rozpaczy zaprosiłem szwagra na browar do pubu i z premedytacją płacąc za każdą kolejkę kartą miałem wynik : 8 razy transakcja zaakceptowana, 5 razy odmowa (tak mniej więcej na zmianę - raz akceptowało, raz odrzucało, środki oczywiście były). Podejrzewam, że jeśli nikt z Was nie ma problemów, to z moją kartą fizycznie jest coś nie tak. Faktycznie, gdy się jej lepiej przyjrzeć - wykonanie - to wygląda jak kupiona na wietnamskim bazarze (mam porównanie do innych moich kredytówek).
Tylko weź to gówno i teraz zareklamuj w MB ...
mam nadzieje ze ci pomoge....dokladnie mialem tak samo z 1 karta - dostalem jak tylko MB zaczelo je rozsylac,po rozmowie telefonicznej z MB przyslali mi nowa i jak reka odjal zadnych problemow.Wiec na 100% masz cos nie tak (fizycznie-moze czip) uszkodzona,wiec pros o nowa,pozdrawiam

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Online: Content
a ja korzystam z bankomatu cash4you i nigdy nie było problemu

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Online: Content
wez moze aktywuj ta karte laugh

A
old hand
old hand
A Offline
w niedawnej promocji vip&cashback przyznano mi status VIP...

czy jest taka możliwość, aby prowadzić konto w 2 walutach równocześnie? albo na zasadzie jakiegoś subkonta? czy drugiego konta?
chodzi oczywiście o to aby uniknąć opłat za przewalutowanie gdy jest różnica walut na linii MB - bukmacher

Strona 2 z 23 1 2 3 4 22 23

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (alfa, rafal08, Sensei, 11kera11), 11,022 gości, oraz 10 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,310
Posty5,841,845
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026