|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
to teraz czekamy na weekend [Linked Image] [ imageshack.us]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam  Pareiko dzisiaj nieźle przyhandlował 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ostatnią polską drużyną w Lidze Mistrzów był Widzew i także Widzewek będzie następną. to ja juz CL nie doczekam  A LEGII z piszem,kowalem i podbrożnym nie pamiętasz? panata,blackburn z sherearem.. to były czasy.. pamietac pamietam ale fajnie by było cos nowego przezyc  Obawiam się, ze możesz mieć rację, ale co jest najbardziej dobijające, to jeśli się nie mylę, to każdy z naszych sąsiadów miał swój klub w rozgrywkach CL w ciągu ostatnich 15 lat... A co do szans jakiejkolwiek polskiej drużyny na Ligę Mistrzów - nawet zbierając najlepszą dwudziestkę z tej całej lipnej ekstraklasy i tworząc z niej klub, to szanse na awans w dalszym ciągu mniej niż 50%.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
<quote>Ja was pojednam 3-1 dla Apoelu i bylo tak blisko, ale czegos zabraklo. Pełni nadziei czekamy na przyszly sezon. Cos sie w Polskim futbolu zaczelo dziac na plus laugh Tytuły w gazecie; "Po ambitnej walce" "Zabrakło 15 minut" "Pogoda nie sprzyjała grze w Piłce" </quote> Napisałem dzisiaj rano... Nie obstawilem, a szkoda bo bym mial jakies pocieszenie. Mimo ze sie sprawdzilo jest mi cholernie smutno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile Maaskant ma wzrostu 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
widze wszyscy dumni z porażki Wisły, dobrze że na codzień nie zarabiacie takich kokosów na meczach.... i tak wszystko wjebiecie co dumnie teraz ogłaszacie za wygrane na porażce Wisły, nara polaczki... odbicie polskiego narodu na forum ja w morde strzelił powtarzam ci kolego - DZIS NIE GRALA REPREZENTACJA Choć i podczas meczów naszej ukochanej repry, zdarzają sie idioci. Mam w pamięci jeden nick, ale nie będę go tu pisał, bo koleś jest nieobecny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak by mial troche honoru ten Maskaant to podał by sie do dymisji.
FRAJER
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Tytuły w gazecie; "Po ambitnej walce" "Zabrakło 15 minut" "Pogoda nie sprzyjała grze w Piłce" Ćwielong w gazecie pracuje ?
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Może jest T-Error? Było to tak dawno, że tylko On pamięta jak polski klub grał w Lidze Mistrzów... Może nam opowie o tym  Przyjdzie czas, że będziemy się spotykać na uroczystościach i zlotach tak jak dzisiaj weterani II WŚ. Sędziwi staruszkowie na wózkach, z protezami i aparatami słuchowymi. Będzie łączyć ich jedno. Są ostatnimi, którzy pamiętają występy polskiej drużyny w Lidze Mistrzów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze wszyscy dumni z porażki Wisły, dobrze że na codzień nie zarabiacie takich kokosów na meczach.... i tak wszystko wjebiecie co dumnie teraz ogłaszacie za wygrane na porażce Wisły, nara polaczki... odbicie polskiego narodu na forum ja w morde strzelił powtarzam ci kolego - DZIS NIE GRALA REPREZENTACJA to czekamy na Krakowie lol , ciekawe co w przypadku 9/11 obcokrajowców ... co co byś pierdoli ł ... uspokój się gościu, szejk przejmujący twój klubik spowodował by twój orgazm co rana... polaczku
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Tytuły w gazecie; "Po ambitnej walce" "Zabrakło 15 minut" "Pogoda nie sprzyjała grze w Piłce" Ćwielong w gazecie pracuje ? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
znajomosc jezyka ang. Matiego Borka na poziomie dzieci lat 8
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Dziadek wyluzj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzeba przyznać że ten Apoel to nie są chłopcy do bicia nie dziwie się remisu z Chelsea i z Atletico  na swoim terenie są bardzo groźni 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
Ile Maaskant ma wzrostu  188
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze wszyscy dumni z porażki Wisły, dobrze że na codzień nie zarabiacie takich kokosów na meczach.... i tak wszystko wjebiecie co dumnie teraz ogłaszacie za wygrane na porażce Wisły, nara polaczki... odbicie polskiego narodu na forum ja w morde strzelił powtarzam ci kolego - DZIS NIE GRALA REPREZENTACJA to czekamy na Krakowie lol , ciekawe co w przypadku 9/11 obcokrajowców ... co co byś pierdoli ł ... uspokój się gościu, szejk przejmujący twój klubik spowodował by twój orgazm co rana... polaczku nie rozumiem twoich wypocin, sprobuj napisac jeszcze raz
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
akcent Borka 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
znajomosc jezyka ang. Matiego Borka na poziomie dzieci lat 8 szpaku nawet nie raczkuje w tym języku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziadek wyluzj  placze 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Może jest T-Error? Było to tak dawno, że tylko On pamięta jak polski klub grał w Lidze Mistrzów... Może nam opowie o tym  Przyjdzie czas, że będziemy się spotykać na uroczystościach i zlotach tak jak dzisiaj weterani II WŚ. Sędziwi staruszkowie na wózkach, z protezami i aparatami słuchowymi. Będzie łączyć ich jedno. Są ostatnimi, którzy pamiętają występy polskiej drużyny w Lidze Mistrzów  Bez przesady  Ja pamiętam nawet wspomnianą Legię w grupie z Blackburn. Batty pobił się z Le Seaux podczas jednego spotkania 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|