Szukam jakis sluchaweczek do mp3 (iphone). Zalezy mi na dwoch rzeczach - aby byly w miare tanie i aby nie rozwalaly sie kabelki przy wtyczce/jack'u i przy samej sluchaweczce. Zawsze dreczyl mnie ten problem i nigdy jeszcze sluchawki nie wytrzymaly zbyt dlugo
Ostatnio mialem doczynienia z sluchawkami od Nokii, zajebiste - kabelek taki jakby wzmacnniany/pleciony, tylko ze bardzo krotkie a przedluzka ktora byla w zestawie nie wwspolgrala z telefonem :/
Jutro jest mecz Wisły o 20:45 niestety muszę odebrać w tym czasie siostrę z okęcia, a że do domu mam >200km więc mam pytanie czy gdzieś na miejscu lub też w pobliżu da radę obejrzeć to spotkanie?
Dla sympatyków PS3 tytułu nie trzeba przedstawiać. Stronka stworzona przez moich kolegów, jedyna w Polsce, podobno też unikatowa w skali Europy. Jakieś sugestie co by jeszcze zmienić? Co dodać? Dzięki
Witam Moze mi ktos polecic nazwe jakiegos dobrego spalacza tłuszczu Na poczatek cena tak do 50 zł, najlepiej ww kapsułach A trening to jest bieganie i rower
hej nie wiem co sie stalo ale zniknal mi ten zielony znaczek kolo paska adresu mowiacy czy strona jest dobra czy nie(cos w tym stylu) a na pasku adresu wyraznie jest napisane tylko glowna strona na jakiej jestem np mecz.pl onet.pl a cala reszta jest jakby ukryta np https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=4662559&page=17 tylko mecz.pl jest na czarno a reszta na szaro mam firefoxa i chcialbym zeby bylo jak dawniej jesli kumacie o co mi chodzi dzieki za jakas podpowiedz
hej nie wiem co sie stalo ale zniknal mi ten zielony znaczek kolo paska adresu mowiacy czy strona jest dobra czy nie(cos w tym stylu) a na pasku adresu wyraznie jest napisane tylko glowna strona na jakiej jestem np mecz.pl onet.pl a cala reszta jest jakby ukryta np https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=4662559&page=17 tylko mecz.pl jest na czarno a reszta na szaro mam firefoxa i chcialbym zeby bylo jak dawniej jesli kumacie o co mi chodzi dzieki za jakas podpowiedz
i np przy logowaniu na strone banku w miejscu gdzie sprawdza sie bezpieczenstwo strony kolo paska adresu mam niebieskiego ludzika a powinien byc zielony (pisze : polaczono z witryna ..... prowadzona przez >nieznany<