|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Lepiej zajrzyj na QC od innych dyscyplin - tam już wszyscy kombinują gdzie i jak obejrzeć 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Pisząc, że Adamek ma dzisiaj większe szanse to tak jakbyś napisał, że Legia ma z Manchesterem większe szanse niż Wisła z Lechem. Jesli Wisla wychodzi z pelnymi porami do meczu z Lechem to jak najbardziej. Z endru faktycznie bylo sporo emocji, nikt nie byl w stanie przewidziec kiedy ucienkie albo bedzie walil po jajach.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Experto na sky sports 3 po walce prescota bedzie adamek ?
|
|
|
|
|
|
|
Tak, teraz pokazuja cos z Belfastu chyba
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
zaczyna Masternak ciekawe jak mu pojdzie...
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
izzi 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
W szatni podczas rozgrzewki Witalij Kliczko doznał kontuzji nadgarstka. W trybie pilnym do Wrocławia w zastępstwie ukraińskiego boksera, ściągnięty został Marcin Najman! 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
-error]W szatni podczas rozgrzewki Tomasz Adamek doznał kontuzji nadgarstka. W trybie pilnym do Wrocławia w zastępstwie polskiego boksera, ściągnięty został Marcin Najman!  Tak by lepiej brzmiało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://inter.ua/uk/ macie od wujka za free.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Podolski do Adamka na Skypie - Czesc kolego - i niemieckie tłumacze nie na dole Hallo Kumpell i Malysz gadajacy po niemiecku - bezcenne ;P
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na razie idzie na rtl-u z hodbirda ciekawe kiedy zakodują?
|
|
|
|
|
|
|
Adamek moze w CV wpisac jedynie ze calej walki w telexpresie nie bedzie oraz ze mial Kliczke na deskach 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wysłalem smsa o 20;27 i kurwa jeszcze niedostałem odpowiedzi... w twojej ofercie nie ma tego kanalu... na rtlu niemieckim obejrzalem jedynie walke adamek-kliczko jak przyjdzie sms ze niby PPV aktywowane to na pewno nie zaplace skurwysyny
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
No niestety.
Liczyłem, że chociaż pierwszych parę rund Adamek stawi jakiś opór Witkowi. Tymczasem już od pierwszej rundy był bezradny. Nie miał żadnego sposobu żeby chociaż postraszyć Kliczkę.
Po bombie w drugiej rundzie już wiedziałem, że jest pozamiatane. Kwestią czasu było kiedy Kliczko rozbije Adamka.
Brawa za szczękę i charakter dla Adamka. Dał z siebie wszystko.
Ale to i tak było zdecydowanie za mało. Nie ta liga niestety.
Może kiedyś jeszcze Adamek spróbuje walki o pas, ale pod warunkiem że Kliczki będą już na emeryturze.
Choć bardziej prawdopodobnym scenariuszem dla Adamka wydaje mi się obijanie ludzi pokroju McBride'a i Mollo w Prudencial Center do końca kariery. Zawsze to parę $ jeszcze wpadnie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Powietkin czeka na Adamka, ma jeszcze 2 walki przed Kliczkami rozegrac
ale jestem zly ze Wawrzyka ani Masternaka nie widzialem :/
powiecie ze co sie tak pozno za ot bralem, ale na syzbkiego po robocie ekipe zbieralem i jedynie co obejrzelismy to 0,7 na stole
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kliczko to niesamowity bokser i człowiek z klasą (miła odmiana po czarnych pyskaczach), nie wiem czy kiedyś boks był, aż tak zdominowany, tak naprawdę została jedna walka Kliczko-Kliczko, która ma sens.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W tym momencie nie ma pięściarza ,który mógłby rywalizować z braćmi Kliczo! To sa potwory ,gabarytami przewyższają wszystkich i dodatkowo umieją się bić! Tylko Tyson (jak był na dorobku oczywiście) mógłby ich pokonać. Długo jeszcze będą panować!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kliczko to niesamowity bokser i człowiek z klasą (miła odmiana po czarnych pyskaczach), nie wiem czy kiedyś boks był, aż tak zdominowany, tak naprawdę została jedna walka Kliczko-Kliczko, która ma sens. Nie zdominowany. Jest jak WTA teraz. Straszny dołek
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
my kibicowalismy zeby Tomek przetrwał 12 rund nikt nie przewidywal niespodzianki tj remis , wygrana TOmka po prostu warunki nie pozwalaja Mike Tyson tez by nic nie zrobil Witalijowi
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|