słaba morda Kliczki ,tego jestem pewien że ma słaby ryj ,wyjść pierdolnąć (styl Tysona) tylko Szpilka to ma !
Styl Tysona to 250mg na zęby i 2 g do fajki wodnej ;p A potem na szale kokainowym przestraszyć bidnego Andrzeja ;p
Tyson to był potwór a nie człowiek.
Pamiętacie jak Gołota opowiadał, że jak Tyson się podczas walki "przytulał" to swoim zarostem niczym żyletkami rozcinał skórę przeciwnikowi do krwi? To była bestia... ale też legenda tego sportu.
powiedzcie mi jedno... moim zdaniem, sosnowski mial lepsza taktyke i lepiej walczyl przeciwko kliczce. oczywiscie mial male szanse na zwyciestwo, ale mimo wszystko moim zdaniem wieksze niz adamek. z takim kliczko szanse na wygrana mialny golota tylko ze z troche lepsza psychika i forma jak za czasow bowe'a. innego kandydata nie widze
Kiedys Sosnowski chcial walczyc z Adamkiem To Tomek powiedzial nie po to do Stanów wyjechalem zeby walczyc z takim przeciwnikiem jakim jest Albert cos w tym stylu
Kiedys Sosnowski chcial walczyc z Adamkiem To Tomek powiedzial nie po to do Stanów wyjechalem zeby walczyc z takim przeciwnikiem jakim jest Albert cos w tym stylu
Ja w ogóle nie interesowałem się tym starciem małej cioty
a Ty czemu Konrad tak Adamka nie lubisz?
Ten Szpilka szybki i agresywny ale warunkow fizycznych Kliczow to nie ma
Ma lepsze CV niz Endru:
Był pseudokibicem Wisły Kraków i jak sam przyznaje nie interesowały go mecze piłkarskie. Brał udział w tzw. ustawkach.
Artur Szpilka został skazany za udział w bójce pod dyskoteką w Wiśniowej. Pięściarz został skazany na 18 miesięcy pozbawienia wolności za kradzież telefonu komórkowego i pobicie, jednak nie zgłosił się dobrowolnie do odbycia kary, wskutek czego 23 października 2009 po prawie trzech latach od zdarzenia i uprawomocnieniu się wyroku został zatrzymany. Po początkowym pobycie w areszcie śledczym Montelupich w Krakowie, odbył karę więzienia w Zakładzie Karnym w Tarnowie (o zaostrzonym rygorze w związku z faktem grypsowania skazanego). Opuścił zakład karny 22 kwietnia 2011 roku.
Ja w ogóle nie interesowałem się tym starciem małej cioty
a Ty czemu Konrad tak Adamka nie lubisz?
Generalnie nie lubię boksu, a w szczególności jak dwóch "białasów" robi sobie cyrk. Jak przynajmniej jeden gościu w ringu nie jest czarny (pomijając sędziego) to nie jest to boks...
Adamek to dla mnie pajac bo zamiast spędzić więcej czasu na udoskonalaniu swoich umiejętności to ten pajacuje u geotermalnego księdza, ostatnio w ogóle na ołtarz go wpuścili gdzieś w Stanach podczas mszy i każdy się modlił nie o to by wygrał... tylko aby o własnych siłach zszedł z ringu.
Po drugie tak jak sam zauważyłeś, nie ta liga. Aż strach pomyśleć co by z nim Tyson zrobił w pełni formy, chyba zjadł żywcem...
bo prawda jest taka, że Tomek zjadłby go
tego nie wiemy, w kazdym badz razie sosnowski lepiej sobie radzil z kliczko
Kliczko walkę z Adamkiem na pewno potraktował bardziej poważnie niż z Sosnowskim, co nie zmienia faktu że obu mógł skończyć od 2-3 rundy. Taki Kliczko jedyne co kalkuluję to ile rund w ringu potańczyć żeby hajs za reklamy pomiędzy rundami dokładnie się zgadzał