Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 33 1 2 3 4 5 32 33
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
maniak nw a w czym narazie Wisla jest lepsza od Lecha ? mecz w Poznaniu, w ktorym Lech gral praktycznie BEZ OBRONY nie moze byc tego wyznacznikiem- narazie Lech ma 4 pkt przewagi ( zalegly mecz Wisly ) i ciezko powiedziec, ktora druzyna jest lepsza - Wisla byla lepsza rok temu ale juz z tego mistrzostwa NIC NIE MA

Bonus: Unibet
T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by aktorek
Wisła jednak pechowo trafiła na ten Apoel frown jestem pewny że gdyby grał Taki apoel w polskiej lidze to już mistrzem byłby po rundzie jesiennej praktycznie cop

a mowiono bo taka byla opinia publiczna ze najlatwiej trafili laugh

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by Uve87
Originally Posted by tronk
besiktas i aik dobry dubel?

od kiedy Bangura oszedl z Aiku nie bardzo jak na moje ma tam kto bramki strzelac frown

djurga jak patrze mnostwo traci bramek a na wyjazdach istna cienizna wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Sam się cieszyłem że Wisła trafiła na Apoel smile ale po tym co zobaczyłem w meczu z Wisła i jeszcze z Petersburgiem to już nie jest przypadkowa drużyna cop Oni są już przed nami lata świetlne

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sam się cieszyłem że Wisła trafiła na Apoel smile ale po tym co zobaczyłem w meczu z Wisła i jeszcze z Petersburgiem to już nie jest przypadkowa drużyna cop Oni są już przed nami lata świetlne
dlatego sie narazie nie pchajcie na mistrza wink Lech powalczy grin

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Zobaczymy dzisiejszy mecz który zwerfikuje wszystko smile Dla mnie sprawa jest jasna jeżeli dzisiaj Wisła stłamsi Gieksę to będzie to oznaczać że skupiają się tylko na T-mobile a LE traktują jako poligon doświadczalny

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zobaczymy dzisiejszy mecz który zwerfikuje wszystko smile Dla mnie sprawa jest jasna jeżeli dzisiaj Wisła stłamsi Gieksę to będzie to oznaczać że skupiają się tylko na T-mobile a LE traktują jako poligon doświadczalny

a dla mnie to zaden wyznacznik, graja w poniedzialek czyli 4 dni po meczu pucharowym - o zmeczeniu nie moze byc mowy, graja z przecietna druzyna, ktora na wyjazdach jest NAJGORSZYM ZESPOLEM W LIDZE - wiec jak moze to byc wyznacznik ? BEZ JAJEC

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
witam,

Wisła (-1) boks

mistrzem Polski jest Ruch, Ruch najlepszy jest... grin

Górnik, nie w tym sezonie, ale następny jest NASZ! Oby tylko Nawałce chciało się jeszcze u Nos pracować.

p.s. Ruch, Śląsk - może niech oni spróbują o mistrza powalczyć, Lechy, Legie i Wisły to już przeżytek. Ciekawe czy Cracovia znowu będzie miała 'fenomenalną' wiosnę smirk

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Łęczna musi awansować:D a za 2 lata Mistrz będzie tylko jeden laugh Górnik Łęczna cop

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie boj sie Ojro, my nie skonczymy rundy na ostatnim miejscu tongue

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline

tylko na lidze? to by znaczylo ze na pol gwizdka podchodza do LE a chca z niej czerpac doswiadczenie? musza zagrac na 100% tak samo jak w kazdym meczu, Lech to robil ale odbilo sie to na lidze, ale bezcenne doswiadczenie zdobyl

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wisłe próbuje over 2,5 niestety nie bawie sie w wygraną wisły bo tu może być bomba smile overek dosc pewny .

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
i Ciekawe czy Skroża dzisiaj utrzyma jeszcze posadę

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by OuLuBack
Wisłe próbuje over 2,5 niestety nie bawie sie w wygraną wisły bo tu może być bomba smile overek dosc pewny .

belchatow ze strzeli tez dobry kurs

Porucznik
Porucznik

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
musza zagrac na 100% tak samo jak w kazdym meczu, Lech to robil ale odbilo sie to na lidze, ale bezcenne doswiadczenie zdobyl

Ok, w takim razie odpowiedz mi na pytanie - w czym to "bezcenne doswiadczenie" faktycznie sie przejawi? Bo "zdobyte doswiadczenie w takich meczach" to jest takie ladne okreslenie w mediach i w ogole ale jakie konkretnie Lech bedzie mial z tego profity w przyszlosci?

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by Krystian
musza zagrac na 100% tak samo jak w kazdym meczu, Lech to robil ale odbilo sie to na lidze, ale bezcenne doswiadczenie zdobyl

Ok, w takim razie odpowiedz mi na pytanie - w czym to "bezcenne doswiadczenie" faktycznie sie przejawi? Bo "zdobyte doswiadczenie w takich meczach" to jest takie ladne okreslenie w mediach i w ogole ale jakie konkretnie Lech bedzie mial z tego profity w przyszlosci?

doswiadczenie pucharowe no to jak w czym? przy kolejnej przygodzie pucharowej byc moze juz w nastepnym sezonie, jak jeszcze smuda prowadzil tez byli w pucharach ladnie grali bodaj to 2sezony byly takie dobre, za 3razem z zielinskim/bakero bylo jeszcze lepiej, doswiadczenie z poprzednich sezonow zaprocentowalo, przyklad np cypryjskich druzyn tak nagle na salony nie weszli zdobywali doswiadczenie w pucharach europejskich ogrywali sie no i teraz nam duzo do nich brakuje, maja swietne druzyny trzeba to im oddac

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Krystian

doswiadczenie pucharowe no to jak w czym? przy kolejnej przygodzie pucharowej byc moze juz w nastepnym sezonie, jak jeszcze smuda prowadzil tez byli w pucharach ladnie grali bodaj to 2sezony byly takie dobre, za 3razem z zielinskim/bakero bylo jeszcze lepiej, doswiadczenie z poprzednich sezonow zaprocentowalo, przyklad np cypryjskich druzyn tak nagle na salony nie weszli zdobywali doswiadczenie w pucharach europejskich ogrywali sie no i teraz nam duzo do nich brakuje, maja swietne druzyny trzeba to im oddac

idac twoim tropem to wisla juz dawno powinna byc w LM. przeciez grali w pucharach z najlepszymi a pozniej porazka z tbilisi rozwalila wszystko. wiec to nie jest takie proste jak piszesz. to moze byc jeden z czynnikow decydujacych o sukcesie, ale z pewnoscia jest kilka innych duzo wazniejszych.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
juz nie mowiac o tym, ze w rewanzu z apoelem jako jeden z powodow porazki podano 'brak doswiadczenia' laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
moze i dobrym pomyslem, jest zagranie Wisly nawet -1.0 - w konci ci pilkarze musza pokazac zadziornac i charakter ( na Lechu pokazali, ze potrafia ) i wygrac ZDECYDOWANIE z najgorsza druzyna wyjazdowa ligi - kurs dosc ciekawy

Strona 3 z 33 1 2 3 4 5 32 33

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, aker, burbon, betowiec, Sensei, rafal08, latajaca_holenderka, alfa, Lukasz111, rymoholik, Akhu, JelineK), 2,760 gości, oraz 10 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,114
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025