|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
maniak nw a w czym narazie Wisla jest lepsza od Lecha ? mecz w Poznaniu, w ktorym Lech gral praktycznie BEZ OBRONY nie moze byc tego wyznacznikiem- narazie Lech ma 4 pkt przewagi ( zalegly mecz Wisly ) i ciezko powiedziec, ktora druzyna jest lepsza - Wisla byla lepsza rok temu ale juz z tego mistrzostwa NIC NIE MA
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Wisła jednak pechowo trafiła na ten Apoel  jestem pewny że gdyby grał Taki apoel w polskiej lidze to już mistrzem byłby po rundzie jesiennej praktycznie  a mowiono bo taka byla opinia publiczna ze najlatwiej trafili 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
besiktas i aik dobry dubel? od kiedy Bangura oszedl z Aiku nie bardzo jak na moje ma tam kto bramki strzelac  djurga jak patrze mnostwo traci bramek a na wyjazdach istna cienizna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sam się cieszyłem że Wisła trafiła na Apoel  ale po tym co zobaczyłem w meczu z Wisła i jeszcze z Petersburgiem to już nie jest przypadkowa drużyna  Oni są już przed nami lata świetlne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sam się cieszyłem że Wisła trafiła na Apoel  ale po tym co zobaczyłem w meczu z Wisła i jeszcze z Petersburgiem to już nie jest przypadkowa drużyna  Oni są już przed nami lata świetlne dlatego sie narazie nie pchajcie na mistrza  Lech powalczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zobaczymy dzisiejszy mecz który zwerfikuje wszystko  Dla mnie sprawa jest jasna jeżeli dzisiaj Wisła stłamsi Gieksę to będzie to oznaczać że skupiają się tylko na T-mobile a LE traktują jako poligon doświadczalny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zobaczymy dzisiejszy mecz który zwerfikuje wszystko  Dla mnie sprawa jest jasna jeżeli dzisiaj Wisła stłamsi Gieksę to będzie to oznaczać że skupiają się tylko na T-mobile a LE traktują jako poligon doświadczalny a dla mnie to zaden wyznacznik, graja w poniedzialek czyli 4 dni po meczu pucharowym - o zmeczeniu nie moze byc mowy, graja z przecietna druzyna, ktora na wyjazdach jest NAJGORSZYM ZESPOLEM W LIDZE - wiec jak moze to byc wyznacznik ? BEZ JAJEC
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
witam, Wisła (-1)  mistrzem Polski jest Ruch, Ruch najlepszy jest...  Górnik, nie w tym sezonie, ale następny jest NASZ! Oby tylko Nawałce chciało się jeszcze u Nos pracować. p.s. Ruch, Śląsk - może niech oni spróbują o mistrza powalczyć, Lechy, Legie i Wisły to już przeżytek. Ciekawe czy Cracovia znowu będzie miała 'fenomenalną' wiosnę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Łęczna musi awansować:D a za 2 lata Mistrz będzie tylko jeden  Górnik Łęczna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie boj sie Ojro, my nie skonczymy rundy na ostatnim miejscu 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Zobaczymy dzisiejszy mecz który zwerfikuje wszystko  Dla mnie sprawa jest jasna jeżeli dzisiaj Wisła stłamsi Gieksę to będzie to oznaczać że skupiają się tylko na T-mobile a LE traktują jako poligon doświadczalny tylko na lidze? to by znaczylo ze na pol gwizdka podchodza do LE a chca z niej czerpac doswiadczenie? musza zagrac na 100% tak samo jak w kazdym meczu, Lech to robil ale odbilo sie to na lidze, ale bezcenne doswiadczenie zdobyl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisłe próbuje over 2,5 niestety nie bawie sie w wygraną wisły bo tu może być bomba  overek dosc pewny .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i Ciekawe czy Skroża dzisiaj utrzyma jeszcze posadę
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Wisłe próbuje over 2,5 niestety nie bawie sie w wygraną wisły bo tu może być bomba  overek dosc pewny . belchatow ze strzeli tez dobry kurs
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musza zagrac na 100% tak samo jak w kazdym meczu, Lech to robil ale odbilo sie to na lidze, ale bezcenne doswiadczenie zdobyl Ok, w takim razie odpowiedz mi na pytanie - w czym to "bezcenne doswiadczenie" faktycznie sie przejawi? Bo "zdobyte doswiadczenie w takich meczach" to jest takie ladne okreslenie w mediach i w ogole ale jakie konkretnie Lech bedzie mial z tego profity w przyszlosci?
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
musza zagrac na 100% tak samo jak w kazdym meczu, Lech to robil ale odbilo sie to na lidze, ale bezcenne doswiadczenie zdobyl Ok, w takim razie odpowiedz mi na pytanie - w czym to "bezcenne doswiadczenie" faktycznie sie przejawi? Bo "zdobyte doswiadczenie w takich meczach" to jest takie ladne okreslenie w mediach i w ogole ale jakie konkretnie Lech bedzie mial z tego profity w przyszlosci? doswiadczenie pucharowe no to jak w czym? przy kolejnej przygodzie pucharowej byc moze juz w nastepnym sezonie, jak jeszcze smuda prowadzil tez byli w pucharach ladnie grali bodaj to 2sezony byly takie dobre, za 3razem z zielinskim/bakero bylo jeszcze lepiej, doswiadczenie z poprzednich sezonow zaprocentowalo, przyklad np cypryjskich druzyn tak nagle na salony nie weszli zdobywali doswiadczenie w pucharach europejskich ogrywali sie no i teraz nam duzo do nich brakuje, maja swietne druzyny trzeba to im oddac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musza zagrac na 100% tak samo jak w kazdym meczu, Lech to robil ale odbilo sie to na lidze, ale bezcenne doswiadczenie zdobyl Ok, w takim razie odpowiedz mi na pytanie - w czym to "bezcenne doswiadczenie" faktycznie sie przejawi? Bo "zdobyte doswiadczenie w takich meczach" to jest takie ladne okreslenie w mediach i w ogole ale jakie konkretnie Lech bedzie mial z tego profity w przyszlosci? doswiadczenie pucharowe no to jak w czym? przy kolejnej przygodzie pucharowej byc moze juz w nastepnym sezonie, jak jeszcze smuda prowadzil tez byli w pucharach ladnie grali bodaj to 2sezony byly takie dobre, za 3razem z zielinskim/bakero bylo jeszcze lepiej, doswiadczenie z poprzednich sezonow zaprocentowalo, przyklad np cypryjskich druzyn tak nagle na salony nie weszli zdobywali doswiadczenie w pucharach europejskich ogrywali sie no i teraz nam duzo do nich brakuje, maja swietne druzyny trzeba to im oddac idac twoim tropem to wisla juz dawno powinna byc w LM. przeciez grali w pucharach z najlepszymi a pozniej porazka z tbilisi rozwalila wszystko. wiec to nie jest takie proste jak piszesz. to moze byc jeden z czynnikow decydujacych o sukcesie, ale z pewnoscia jest kilka innych duzo wazniejszych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz nie mowiac o tym, ze w rewanzu z apoelem jako jeden z powodow porazki podano 'brak doswiadczenia' 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze i dobrym pomyslem, jest zagranie Wisly nawet -1.0 - w konci ci pilkarze musza pokazac zadziornac i charakter ( na Lechu pokazali, ze potrafia ) i wygrac ZDECYDOWANIE z najgorsza druzyna wyjazdowa ligi - kurs dosc ciekawy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|