Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 43 z 58 1 2 41 42 43 44 45 57 58
M
Krecik
Krecik
M Offline
Francja czyste konto @1.40 na pocieszenie, marne pocieszenie. Taki fajny składak był i Ulster 1x po @1.30 mi spieprzył blush

jeszcze gol ze spalonego.

Bonus: Unibet
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Nemo74
A Ekwador ktoś gra?

chyba ja zagram żeby sie odkuć

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Originally Posted by młody gniewny
nie bójmy się tego powiedzieć głośno, piłka ssie. Tylko tenis, kosz i siatka do gry. Tutaj zawsze jest źle.

Nie mówiłbym tak. Większość z nas "siedzi w futbolu" i ma jakieś pojęcie o nim. Każdy z nas sądzi, że to pojęcie + prasa + netowe wieści + staty = sukces.

Jest tak... Czasami. Wielokrotnie jest tak, że patrzysz na terminarz i wiesz, że masz faworyta. Potem lukasz w tabelę i stwierdzasz, że jednak ich nie pograsz.
Ja, np. kocham futbol. Obstwiam głównie piłkę. Wczoraj ruszyła NHL. Będzie nocna szansa, żeby odegrać się po wieczornych wtopach wink

A7
A7
Wenezuela to score boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie bójmy się tego powiedzieć głośno, piłka ssie. Tylko tenis, kosz i siatka do gry. Tutaj zawsze jest źle.

piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak myslicie, stawiajac dzisiaj na serbie ze slowenia po kursie 2.45 bedziemy mieli w dniu meczu surebeta?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by cuuly
przepraszam, ze moze nie na temat ale jestem nieco zaskoczony sytuacja, ktora mnie spotkala.
W temacie polityka skrytykowalem jednego dziwnego goscia naganiajacego swoimi chamskimi odzywkami wyborcow pisdzielcom. Moj wpis po jakims czasie zniknal i jednoczesnie nie moge tam wiecej komentowac. ktos moze mi wyjasnic o co tu chodzi

pewnie trafiłeś na takiego jednego co ma literki w nicku na czerwono laugh
Nie jesteś jedyny, tam tylko fani Donalda są akceptowani nauka smirk

M
Krecik
Krecik
M Offline
ja uważam, że się znam, ale nie robię tam pieniędzy. Bywają fajne dni, ale ogólnie to raczej kiepsko.

Zresztą nie znam nikogo poważnego, kto robi prawdziwe pieniądze na futbolu w bukmacherce.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Młody bo piłkę to trzeba prograsją atakować cool

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja uważam, że się znam, ale nie robię tam pieniędzy. Bywają fajne dni, ale ogólnie to raczej kiepsko.

Zresztą nie znam nikogo poważnego, kto robi prawdziwe pieniądze na futbolu w bukmacherce.

Ja znam, ale nie ma ich wielu.

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline

zgadza sie napewno sa lepsze sporty do typowania

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Originally Posted by Pier

Nie chcę wyjść na "mądrusia", ale progresja to nie jest system do robienia kasy.

Próbowałem jej na przełamanie remisów, przegranych. Na to potrzeba kasy i farta. Niekoniecznie razem. Dochodzi, np. do 6-tego poziomu a ty znowu musisz zapłacić...

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by APOLLYON

Nie mówiłbym tak. Większość z nas "siedzi w futbolu" i ma jakieś pojęcie o nim. Każdy z nas sądzi, że to pojęcie + prasa + netowe wieści + staty = sukces.

Jest tak... Czasami. Wielokrotnie jest tak, że patrzysz na terminarz i wiesz, że masz faworyta. Potem lukasz w tabelę i stwierdzasz, że jednak ich nie pograsz.
Ja, np. kocham futbol. Obstwiam głównie piłkę. Wczoraj ruszyła NHL. Będzie nocna szansa, żeby odegrać się po wieczornych wtopach wink

nie bójmy się powiedzieć, że dopóki drużyny będą sponsorowane przez firmy bukmacherskie to...
a już w tenisie ... dzisiejszy przykład Ivanovic to klasyka bukmacherska smile

HT2/FT1
HT2/FT1
irlandia polnocna i holandia puke

HT2/FT1
HT2/FT1
na noc pewnie argie z chile ujebial

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by jencz

co ty bredzisz, miala kontuzje to zeszla. Nie doszukuj sie w kazdym kreczu sensacji.
nie bójmy się powiedzieć, że dopóki drużyny będą sponsorowane przez firmy bukmacherskie to...
a już w tenisie ... dzisiejszy przykład Ivanovic to klasyka bukmacherska smile

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Ekwador 1 tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ekwador 1111 ładnie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Brazil ktos ruszal?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pier

Nie chcę wyjść na "mądrusia", ale progresja to nie jest system do robienia kasy.

Próbowałem jej na przełamanie remisów, przegranych. Na to potrzeba kasy i farta. Niekoniecznie razem. Dochodzi, np. do 6-tego poziomu a ty znowu musisz zapłacić...

remisy to odrębna sprawa, ale weź sobie Apo rozłóż całą pulę u buka na 6 poziomów. Grasz AKO w okolicach 2.00 za każdym razem podwajając stawkę. Oczywiście może zdarzyć się kryzys...wtedy po 3 poziomie odpoczywasz tydzień.
wg mnie ktoś kto ma trochę doświadczenia i pojęcia o sporcie spokojnie trafi raz na 6 podejść wink
trzeba tylko mieć charakter, przegrywam-odpoczywam, a nie ciągne dalej..

Strona 43 z 58 1 2 41 42 43 44 45 57 58

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników ($-man, betowiec, alfa, Sensei, aker, rafal08, wHiTe_StAr, latajaca_holenderka, 11kera11, Akhu), 1,463 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,327
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025