|
|
Krecik
|
|
Krecik
Francja czyste konto @1.40 na pocieszenie, marne pocieszenie. Taki fajny składak był i Ulster 1x po @1.30 mi spieprzył  jeszcze gol ze spalonego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba ja zagram żeby sie odkuć
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
nie bójmy się tego powiedzieć głośno, piłka ssie. Tylko tenis, kosz i siatka do gry. Tutaj zawsze jest źle. Nie mówiłbym tak. Większość z nas "siedzi w futbolu" i ma jakieś pojęcie o nim. Każdy z nas sądzi, że to pojęcie + prasa + netowe wieści + staty = sukces. Jest tak... Czasami. Wielokrotnie jest tak, że patrzysz na terminarz i wiesz, że masz faworyta. Potem lukasz w tabelę i stwierdzasz, że jednak ich nie pograsz. Ja, np. kocham futbol. Obstwiam głównie piłkę. Wczoraj ruszyła NHL. Będzie nocna szansa, żeby odegrać się po wieczornych wtopach 
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Wenezuela to score 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie bójmy się tego powiedzieć głośno, piłka ssie. Tylko tenis, kosz i siatka do gry. Tutaj zawsze jest źle. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak myslicie, stawiajac dzisiaj na serbie ze slowenia po kursie 2.45 bedziemy mieli w dniu meczu surebeta?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przepraszam, ze moze nie na temat ale jestem nieco zaskoczony sytuacja, ktora mnie spotkala. W temacie polityka skrytykowalem jednego dziwnego goscia naganiajacego swoimi chamskimi odzywkami wyborcow pisdzielcom. Moj wpis po jakims czasie zniknal i jednoczesnie nie moge tam wiecej komentowac. ktos moze mi wyjasnic o co tu chodzi pewnie trafiłeś na takiego jednego co ma literki w nicku na czerwono  Nie jesteś jedyny, tam tylko fani Donalda są akceptowani 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ja uważam, że się znam, ale nie robię tam pieniędzy. Bywają fajne dni, ale ogólnie to raczej kiepsko.
Zresztą nie znam nikogo poważnego, kto robi prawdziwe pieniądze na futbolu w bukmacherce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Młody bo piłkę to trzeba prograsją atakować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja uważam, że się znam, ale nie robię tam pieniędzy. Bywają fajne dni, ale ogólnie to raczej kiepsko.
Zresztą nie znam nikogo poważnego, kto robi prawdziwe pieniądze na futbolu w bukmacherce. Ja znam, ale nie ma ich wielu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zresztą nie znam nikogo poważnego, kto robi prawdziwe pieniądze na futbolu w bukmacherce. zgadza sie napewno sa lepsze sporty do typowania
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Młody bo piłkę to trzeba prograsją atakować  Nie chcę wyjść na "mądrusia", ale progresja to nie jest system do robienia kasy. Próbowałem jej na przełamanie remisów, przegranych. Na to potrzeba kasy i farta. Niekoniecznie razem. Dochodzi, np. do 6-tego poziomu a ty znowu musisz zapłacić...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie bójmy się tego powiedzieć głośno, piłka ssie. Tylko tenis, kosz i siatka do gry. Tutaj zawsze jest źle. Nie mówiłbym tak. Większość z nas "siedzi w futbolu" i ma jakieś pojęcie o nim. Każdy z nas sądzi, że to pojęcie + prasa + netowe wieści + staty = sukces. Jest tak... Czasami. Wielokrotnie jest tak, że patrzysz na terminarz i wiesz, że masz faworyta. Potem lukasz w tabelę i stwierdzasz, że jednak ich nie pograsz. Ja, np. kocham futbol. Obstwiam głównie piłkę. Wczoraj ruszyła NHL. Będzie nocna szansa, żeby odegrać się po wieczornych wtopach  nie bójmy się powiedzieć, że dopóki drużyny będą sponsorowane przez firmy bukmacherskie to... a już w tenisie ... dzisiejszy przykład Ivanovic to klasyka bukmacherska 
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
irlandia polnocna i holandia 
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
na noc pewnie argie z chile ujebial
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie bójmy się tego powiedzieć głośno, piłka ssie. Tylko tenis, kosz i siatka do gry. Tutaj zawsze jest źle. Nie mówiłbym tak. Większość z nas "siedzi w futbolu" i ma jakieś pojęcie o nim. Każdy z nas sądzi, że to pojęcie + prasa + netowe wieści + staty = sukces. Jest tak... Czasami. Wielokrotnie jest tak, że patrzysz na terminarz i wiesz, że masz faworyta. Potem lukasz w tabelę i stwierdzasz, że jednak ich nie pograsz. Ja, np. kocham futbol. Obstwiam głównie piłkę. Wczoraj ruszyła NHL. Będzie nocna szansa, żeby odegrać się po wieczornych wtopach  co ty bredzisz, miala kontuzje to zeszla. Nie doszukuj sie w kazdym kreczu sensacji. nie bójmy się powiedzieć, że dopóki drużyny będą sponsorowane przez firmy bukmacherskie to... a już w tenisie ... dzisiejszy przykład Ivanovic to klasyka bukmacherska 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Ekwador 1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Młody bo piłkę to trzeba prograsją atakować  Nie chcę wyjść na "mądrusia", ale progresja to nie jest system do robienia kasy. Próbowałem jej na przełamanie remisów, przegranych. Na to potrzeba kasy i farta. Niekoniecznie razem. Dochodzi, np. do 6-tego poziomu a ty znowu musisz zapłacić... remisy to odrębna sprawa, ale weź sobie Apo rozłóż całą pulę u buka na 6 poziomów. Grasz AKO w okolicach 2.00 za każdym razem podwajając stawkę. Oczywiście może zdarzyć się kryzys...wtedy po 3 poziomie odpoczywasz tydzień. wg mnie ktoś kto ma trochę doświadczenia i pojęcia o sporcie spokojnie trafi raz na 6 podejść  trzeba tylko mieć charakter, przegrywam-odpoczywam, a nie ciągne dalej..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|