|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radzio na twitterze Za siebie łysym pałom z Białegostoku odpuszczam. Nie popuszczę, ani na stadionach, ani w sieci, w sprawie rasizmu. Oprócz wpisu takiej treści Radosław Sikorski opublikował oświadczenie skierowane do białostockiej prokuratury. Minister Sikorski odniósł się do pisma prokuratora Marka Winnickiego z Prokuratury Białystok-Południe, informującego o możliwości popełnienia przestępstwa znieważenia funkcjonariusza publicznego, w czasie pobytu w Białymstoku. Kibole wyzwali Sikorskiego od frajerów (zdjęcia, wideo Oto treść oświadczenia wystosowanego przez Radosława Sikorskiego: W nawiązaniu do pisma Pana Prokuratora odnoszącego się do możliwości popełnienia przestępstwa znieważenia mnie jako funkcjonariusza publicznego przez manifestujących zwolenników piłkarskiego klubu Jagiellonia Białystok, uważam, że jakkolwiek doszło do przypadków zachowań chamskich i agresywnych, nie widzę potrzeby sankcjonowania karnie ich inicjatorów. Radosław Sikorski  a cały Białystok w stresie że Radzio nie odpuści , tak jak pisałem wcześniej uraz psychiczny po wizycie w Białymstoku pozostał
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
malutenki czlowieczek do nory hop hop To właśnie argumenty kibiców w dyskusji, zwłaszcza kibiców zydowskich. Przgraliście z kretesem i co teraz? dalej będziecie spiewac hasło że obalicie rząd tuska? wasze protesty były tak ważne jak pierdnięcie bobra.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Koniec politycznego OT w tym temacie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
malutenki czlowieczek do nory hop hop To właśnie argumenty kibiców w dyskusji, zwłaszcza kibiców zydowskich. Przgraliście z kretesem i co teraz? dalej będziecie spiewac hasło że obalicie rząd tuska? wasze protesty były tak ważne jak pierdnięcie bobra. To ten twój wcześniejszy post był zaproszeniem do dyskusji?! Marny prowokatorze. Kto przegrał z kretesem? Na jakiej podstawie tak piszesz?
|
|
|
|
|
|
|
Już po wyborach, czas na spokój w tym temacie pod tym względem. Jeśli cokolwiek nawet pachnie polityką to będzie natychmiast usuwane z tego tematu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
malutenki czlowieczek do nory hop hop To właśnie argumenty kibiców w dyskusji, zwłaszcza kibiców zydowskich. Przgraliście z kretesem i co teraz? dalej będziecie spiewac hasło że obalicie rząd tuska? wasze protesty były tak ważne jak pierdnięcie bobra. Kibice chcą zaproponować projekt zmiany ustawy bezpieczeństwa imprez masowych.Jakbyś idioto choć trochę interesował się sprawą a nie chciał tylko obsrać w temacie to nie zadawał byś głupich pytań wymagając argumentów na te napinkowe wypociny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No chyba że dla ciebie dalej zakaz odpalania piro, ogromne kary za przekleństwa czy ograniczanie wolności słowa to wielka krucjata walki z chuligaństwem, mam nadziej że po tych czynnościach czujesz się bardziej bezpiecznie wychodząc wieczorem z domu.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Już po wyborach, czas na spokój w tym temacie pod tym względem. Jeśli cokolwiek nawet pachnie polityką to będzie natychmiast usuwane z tego tematu. ale jak mam pisac o polityce na Polityce jak tam nie mozna pisac o polityce, bo cie od razu banuja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
te bany na polityke powinny dotyczyć ludzi a nie tematów. Niektóre osoby nie mogą pisać o polityce w żadnym temacie, a inne mogą wszedzie  Też mam bana na forum wyżej a nie pamietam kiedy ostatni raz coś tam wysyłałem 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja nawet nie pisalem o polityce tylko o obnizaniu poziomu dyskusji przez goscia o niku conrad . po chwili ban ale tylko w tym temacie dziwne zwyczaje
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kibice chcą zaproponować projekt zmiany ustawy bezpieczeństwa imprez masowych.Jakbyś idioto choć trochę interesował się sprawą a nie chciał tylko obsrać w temaciue to nie zadawał byś głupich pytań wymagając argumentów na te napinkowe wypociny. Czy możesz debilu podac punkty które kibice chcą zmienic ewentualnie zamienic w tej ustawie? I czy przygotowują to łyse pały czy jacyś którzy się chociaż załapali na studia zaoczne? I najważniejsze czy ten projekt może byc potraktowany poważnie przez tworzących prawo w Polsce?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wystarczy zebrać odpowiednią ilość podpisów aby dany projekt mógł zostać rozpatrzony przez sejm, a łysą pałę to chyba jeszcze masz w majtkach bo w podstawówce na WOS-ie się tego uczą. Kto się zajmuje projektem jak i wcześniejszym protestem to chyba także powinieneś wiedzieć, przecież od sierpnia bierzesz tu czynny udział w dyskusji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
royal ty to masz pod gorke w zyciu chyba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No ja wiem że mam pod górkę, współczujesz moich rodziców itd. nie to co człowiek wielkiego formatu na wysokim poziomie społecznym pełny kultury i elokwentny taki jak ty.Wy to potraficie dawać dobry przykład, pokazujecie jak się należy zachowywać i dyskutować.Zawsze wnosząc swoje racje do tego tematu potraficie sprawić że mimo różnicy zdań rozmowa jest zawsze toczona na faktach i się odbywa bez zbędnej dyskusji nie dając się hołcie sprowokować.Mam nadzieje że jako jeden z naczelnych chamów i marginesów społecznych bez wychowania nauczę się wielu postaw i zachowań od takich wzorców jak ty i pan walczak.Z poważaniem i szacunkiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o widzisz, i juz sie uczysz, na poczatek juz potrafisz dobrze ocenic aktualna sytuację
a definicja problemu to pierwszy krok do jego rozwiazania
i nawet poczyniłes drugi postep - nie uzyłes w swoim poscie żadnych odniesien do srania i spermy jak to zawsze miales w zwyczaju
powodzenia i kolejnych postepow zycze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o spermie to ja pisałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co ty takiego infantylnego widzisz w słowie sperma i sranie? Uważasz że zapędy na kogoś rodzinę czy osobę której wcale nie znasz czynią z ciebie bardziej kulturalną osobę bo nie używasz w nich wyrazów które są postrzegane za brzydkie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale ja sie na Twoja rodzine nie zapedzam wogole, odnioslem sie tylko do Twoich slow, ze dzieci trzeba przyzwyczajac do zycia w taki sposob jak to zrobili ci "kibice" wiec pogratulowalem podejscia oraz sposobu wychowania dzieci w twojej rodzinie, ot tyle, no chyba ze to byla tylko teoria, ktorej twoi rodziciele nie wcielali na tobie
a slowa te nie sa infantylne, tylko wulgarne w kontekscie w jakim je uzyles. zreszta nie o same slowa chodzilo, tylko o to ze w kazdym niemal poscie musisz cos wrzucic o sraniu, obsrywaniu, gownie i spuszczaniu sie. To moze byc sygnal ze psycholog potrzebny
btw...tylko ja sie smieje czytajac royala?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
btw...tylko ja sie smieje czytajac royala? Ja się śmieję za wszystkich Twoich postów w temacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale ja sie na Twoja rodzine nie zapedzam wogole, odnioslem sie tylko do Twoich slow, ze dzieci trzeba przyzwyczajac do zycia w taki sposob jak to zrobili ci "kibice" wiec pogratulowalem podejscia oraz sposobu wychowania dzieci w twojej rodzinie, ot tyle, no chyba ze to byla tylko teoria, ktorej twoi rodziciele nie wcielali na tobie
a slowa te nie sa infantylne, tylko wulgarne w kontekscie w jakim je uzyles. zreszta nie o same slowa chodzilo, tylko o to ze w kazdym niemal poscie musisz cos wrzucic o sraniu, obsrywaniu, gownie i spuszczaniu sie. To moze byc sygnal ze psycholog potrzebny
btw...tylko ja sie smieje czytajac royala? Pisałem łgarzu że gra przy kilkunastu dopingujących kibicach im nie zaszkodzi skoro mają zostać piłkarzami bo to część tego rzemiosła.Twoja reakcja to moczenie syna w lodowatej wodzie w ramach przygotowania do zimy, i niezbyt pochlebne słowa na temat rodziców więc z łaski swojej przestań pitolić bo lepiej być wulgarny niż szują zza klawiatury 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|