Ta gala MMA Attack to kompletny kicz i żenada. Walka wieczoru... bez komentarza.
Pseudo bokser i celebryta Najman nie mial kompletnie taktyki na ta walke. Tak atakuja chaotycznie i sie bija to na ulicy, chociaz to moze tez za nie tak.
heheh, myslałem że gali KSW i pojedynków Pudziana nikt nie jest w stanie przebić, a tutaj proszę,
Najman to jest ciota, wiadomo, ale na miejscu Salety nie podnosiłbym rąk w gescie triumfu, po tym co pokazał w tych dwóch walkach. A to że Najman to Najman... to juz zupelnie inna kwestia
jednym słowem: nazwać tę galę wsią to obraza dla wsi.
Ta gala MMA Attack to kompletny kicz i żenada. Walka wieczoru... bez komentarza.
Pseudo bokser i celebryta Najman nie mial kompletnie taktyki na ta walke. Tak atakuja chaotycznie i sie bija to na ulicy, chociaz to moze tez za nie tak.
ZENADA.
skakal, machał i noge mógł złamać - bezmózg
kicz i żenada, ale mimo wszystko ją oglądałeś
a jak miałbym ją ocenić przed oglądaniem ? zastanowiłeś się chociaż chwilkę. No chyba że jak słyszysz/czytasz że wyszedł np fajny film, to już z góry wiesz że jest świetny, kapitalna gra aktorska itp.
a jak miałbym ją ocenić przed oglądaniem ? zastanowiłeś się chociaż chwilkę. No chyba że jak słyszysz/czytasz że wyszedł np fajny film, to już z góry wiesz że jest świetny, kapitalna gra aktorska itp.
ZENADA.
skakal, machał i noge mógł złamać - bezmózg
kicz i żenada, ale mimo wszystko ją oglądałeś
tego nie trzeba było oglądać żeby wysunąć takie wnioski, wystarczyło przed spojrzeć na obsadę tej "gali" i już można było się domyśleć jaki spektakl się szykuje
Pierwszą ich walkę widziałeś?
nie ale widziałem i czytałem wiele wypowiedzi Najmana że teraz ma możliwość walki 100% swojej co potrafi. No i właśnie widzieliśmy... walczył tak że gość z ulicy poskładałby go
tego nie trzeba było oglądać żeby wysunąć takie wnioski, wystarczyło przed spojrzeć na obsadę tej "gali" i już można było się domyśleć jaki spektakl się szykuje
Mówiąc szczerze nie jestem wielkim fanem i ekspertem. Te inne nazwiska nic mi nie mówiły przed walkami. Obejrzałem całą "walkę" przedostatnią.. Polaka z jakimś Amerykańcem, specjalnie walka dałem w cudzysłów bo to była wielka PARODIA.