|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w betsyfie... zadzwonili do mnie w srode chyba czy jestem zainteresowanym i przeslali mi szczegoly na meila, do 20tego mialem czas na wplate, oczywiscie nie za pomoca MB. oferta tylko dla wybranych klientow;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Śląsk na prawdę ładnie sobie grał, jeszcze Kaźmierczak wróci do formy i będą piekielnie mocni. p.s Gra tu ktoś regularnie w Milenium? Wygraną mogę odebrać w dowolnym punkcie czy tylko tam gdzie zawierałem zakład? U nich w regulaminie nic na ten temat nie ma, google mówią że mogę, ale to stare posty  W kazdym punkcie.
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Arsenal Menu Celtic Schalke Inter  ciekawe co nie wejdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Arsenal Menu Celtic Schalke Inter  ciekawe co nie wejdzie  jedynie Schalke bym z tego wybral ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Arsenal Menu Celtic Schalke Inter  ciekawe co nie wejdzie  jedynie Schalke bym z tego wybral ;] i Arsenal ale to zalezy czy Wenger nic ze skaldem nie pokombinuje
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
mario jop  W wieku 33-lat zdecydował się zakończyć karierę były reprezentant Polski oraz mistrz kraju w barwach Wisły Kraków Mariusz Jop. Jop pozostawał wolnym zawodnikiem od sierpnia tego roku, gdy rozwiązał swój kontrakt z Górnikiem Zabrze. Wcześniej bronił barw KSZO Ostrowiec Świętokrzyski, Wisły Kraków (z którą trzykrotnie sięgał mi mistrzowską paterę), Widzewa Łódź oraz rosyjskiego FK Moskwa. - Z kariery mogę być zadowolony. Choć nie byłem wielkim talentem, to wycisnąłem z siebie tyle, ile można było. Dzięki zaangażowaniu i odpowiedniemu podejściu udało mi się zrealizować marzenia - przyznał sam zawodnik. dla kibiców Lecha przejdzie do historii 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wlasnie zwymiotowealem kurwa i patrze na wyniki i moglbym byc bogaty to sie robilo teorie spiskowe.... Slask zwyciestwo Jihlava 4-0 Jabloniec 2-0 Standard Lież wygrana ... kurs 12 i mialem se to pocisnac na urodziny za 100pln to kurwa rozjebalem i nie dosc ze choruje to nic pozytecznego kurwa debil
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
"bogaty" mn\iec ladny zysk = sie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie zwymiotowealem kurwa i patrze na wyniki i moglbym byc bogaty to sie robilo teorie spiskowe.... Slask zwyciestwo Jihlava 4-0 Jabloniec 2-0 Standard Lież wygrana ... kurs 12 i mialem se to pocisnac na urodziny za 100pln to kurwa rozjebalem i nie dosc ze choruje to nic pozytecznego kurwa debil już 15wiosenek na karku  ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
wlasnie zwymiotowealem kurwa i patrze na wyniki i moglbym byc bogaty to sie robilo teorie spiskowe.... Slask zwyciestwo Jihlava 4-0 Jabloniec 2-0 Standard Lież wygrana ... kurs 12 i mialem se to pocisnac na urodziny za 100pln to kurwa rozjebalem i nie dosc ze choruje to nic pozytecznego kurwa debil tak bywa ze czlowiek ma pod gore a najlepiej to nie grac ,pouczyc sie jezyka obcego , pobiegac po parku posluchac dobrego punk rocka powodzenia ,wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjj Bamik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie zwymiotowealem kurwa i patrze na wyniki i moglbym byc bogaty to sie robilo teorie spiskowe.... Slask zwyciestwo Jihlava 4-0 Jabloniec 2-0 Standard Lież wygrana ... kurs 12 i mialem se to pocisnac na urodziny za 100pln to kurwa rozjebalem i nie dosc ze choruje to nic pozytecznego kurwa debil tak bywa ze czlowiek ma pod gore a najlepiej to nie grac ,pouczyc sie jezyka obcego , pobiegac po parku posluchac dobrego punk rocka powodzenia ,wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjj Bamik Racja ,posłuchaj starszego ,madrzejszego człowieka 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
bamik ty taki malolat to glowa do gory jak ja mialem 18 lat to na dinie na 4 pietro wnosilem farbe 10 litr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie zwymiotowealem kurwa i patrze na wyniki i moglbym byc bogaty to sie robilo teorie spiskowe.... Slask zwyciestwo Jihlava 4-0 Jabloniec 2-0 Standard Lież wygrana ... kurs 12 i mialem se to pocisnac na urodziny za 100pln to kurwa rozjebalem i nie dosc ze choruje to nic pozytecznego kurwa debil tak bywa ze czlowiek ma pod gore a najlepiej to nie grac ,pouczyc sie jezyka obcego , pobiegac po parku posluchac dobrego punk rocka powodzenia ,wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjj Bamik ja wczoraj mialem fajny kupon to zaczelem sie zastanawiac i pozmienialem ... i kolejny raz 1 blad.. tym razem Panata w kosza mnie wyj... za 1.35;/ na 2150zl.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bamik ty taki malolat to glowa do gory jak ja mialem 18 lat to na dinie na 4 pietro wnosilem farbe 10 litr. jak 18 ,to lepiej mysl o jakiejs grubejj imprezie, jak wyzdrowiejesz ,a nie zakładami sobie zawracasz dupe. Przyjedzie rodzina ,i spokojnie te 1,2k dostaniesz, tylko tego "nie zainwestuj" w zakłady ,jak ja 4lata temu 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|