|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To i ja pokaze swoja metamorfoze  nie bedzie az tak spektakularna jak u crovy ale ze 101 na pierwszej fotce na 82kg na drugiej przy wzroscie 188 cm  Brawo! Dobry zjazd! Slowa uznania, bo wiem jak ciężko jakikolwiek minus na wadze zrobić. A i mi juz starczy tych słow chwały  A tutaj jeszcze warto zaznaczyc zanim ktokolwiek wybiera sie na siłownie. Kilka osob pytalo w PW. Pierwsze co to DIETA! Chcesz być duzy - jesz , chcesz zrzucić jesz, chcesz rzeźbić - jesz. Kwestia dobrania diety. Pozniej dopiero idzie sie na siłownie, z planem treningu ktory się układa tez pod cel. Inny trening na rzezbe, mase, siłe i inny jak sie chce zrzucić. Poźniej dopiero mozna suplementować.
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Przy 101/188 cm ,nawet bym nie pomyslal o redukcji. Ale wiadomo kazdy rzadzi soba - Triumf Woli ! ty mozesz sobie o redukcji nie myslec twoja sprawa tylko zapytaj sie swojej dziewczyny za ktorym Vendetta obejrzy sie na plazy 101 kg przy 188 cm to bardzo ładny wynik, pod warunkiem, że mięśnie wylewają nam się spod kołnierza. W przeciwnym wypadku tłuszcz widać gołym okiem 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy 101/188 cm ,nawet bym nie pomyslal o redukcji. Ale wiadomo kazdy rzadzi soba - Triumf Woli ! zależy jak kto wygląda,,,kulturyści wg. BMI to ludzie z nadwagą ale BMI to teoria a w praktyce nikt nie powie o kulturyście że to grubas.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chodzi ktś w Krakowie na GymPark na Zabłociu?:) Tak pytam, bo może kogoś spotkam gdyż od tygodnia tam wlasnie ćwiczę  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a powiedzcie mi, czym się kierować, kiedy już naprawdę trzeba coś zjeść w nocy przed snem, a chce się mimo wszystko zachować trochę zdrowego rozsądku  Na co zwracać uwagę przede wszystkim? Unikać tłuszczów, czy węglowodanów? A może patrzeć zwyczajnie pod względem kalorycznym? [ Linked Image] [ Linked Image]  Powiem Ci, że popróbowałem i przekonałem się do takiej mieszanki  Nawet mi zaczęło smakować i wchodzi na izi 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ja też dzis jadłem. Wanilia coraz gorzej mi wchodzi, ale czekolada miodzio  Polecam monte drink.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
z danonka jest lepsze mleko czekoladoe jak cos moim zdaniem
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
z danonka jest lepsze mleko czekoladoe jak cos moim zdaniem Tu chodzi o twaróg smaku monte 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z danonka jest lepsze mleko czekoladoe jak cos moim zdaniem Tu chodzi o twaróg smaku monte  Takie mleko, monte to same węgle prawie  Raczej mało się nadają na noc  Sam twaróg, owszem .
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
z danonka jest lepsze mleko czekoladoe jak cos moim zdaniem Danone to francuska firma. Staram sie nie kupowac francuskich prpduktow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a powiedzcie mi, czym się kierować, kiedy już naprawdę trzeba coś zjeść w nocy przed snem, a chce się mimo wszystko zachować trochę zdrowego rozsądku  Na co zwracać uwagę przede wszystkim? Unikać tłuszczów, czy węglowodanów? A może patrzeć zwyczajnie pod względem kalorycznym? [ Linked Image] [ Linked Image]  Powiem Ci, że popróbowałem i przekonałem się do takiej mieszanki  Nawet mi zaczęło smakować i wchodzi na izi  zzjesc najlepiej jakis twarog np. serek ziarnisty i cala noc jestes syty napelniajac swoj organizm pozytywnym "paliwm"
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jak ktos sie odchudza niech nie spi w ciagu dnia, kurwa dzisiaj sie polozylem , krotka drzemka godzinna, juz 4 dni  trzymalem diete ryzgorystyczna , az tu obudzilem sie, wpadlem z nieopanowanym glodem do kuchni, i malo co dostało jebany brak motywacji moze powinienm sobie pokoj oblepic grubasami HC zeby byla przestroga  ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|