Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 6 1 2 3 4 5 6
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Jose
U mnie czteropak już drugi tydzień się mrozi (normalnie by jednego wieczoru nie przetrwał grin) teraz mi się wkręciło , że jak wypije to coś mi się stanie i koniec...
nie oblewales wczorajszego zwyciestwa?? wink

Bonus: Unibet
Io sono Interista
Io sono Interista
Niestety nie frown

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
To, że ktoś potrafi powstrzymać się od picia przez kilkanaście dni czy nawet kilka miesięcy nie znaczy, że nie jest alkoholikiem. Zwłaszcza, że potem często nadrabia zaległości. Ten problem dotyczy większej grupy ludzi niż się powszechnie wydaje.

Q
addict
addict
Q Offline
ja w tej grupie niestety jestem frown

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Od tygodnia se popijam. Minimum sete dziennie w sobote okolo 0,5 w niedziele ćwirtke, w poniedziałek 4sety, od wtorku po secie. I to tak z ciekawości zacząłem bo długo nie piłem wódki. Stare uzależnienia chyba nie rdzewieją. W ogóle nie wiem czy potrzebne jest to bym o tym pisał. Teraz po 1secie jestem.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
laugh

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
rozumiem ze to sa zarty? jesli nie to sory wink

B
addict
addict
B Offline
i co ze niby uzalezniony? po secie nawet nie czuć ze piles, chyba, ze to moja masa amortyzuje . Nie jest zle, nie wkrecaj sobie ze jest z toba cos nie tak. W Andrzejki przebije twoja norme tygodniowa parokrotnie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bamik14
i co ze niby uzalezniony? po secie nawet nie czuć ze piles, chyba, ze to moja masa amortyzuje . Nie jest zle, nie wkrecaj sobie ze jest z toba cos nie tak. W Andrzejki przebije twoja norme tygodniowa parokrotnie smile

powiedzial co wiedzial, ilosc nie gra roli , mozesz byc uzalezniony pijac jedno piwo dziennie tylko

a ze jedno piwo nie szkodzi? poczekaj kilka lat jedno piwo juz nie wystarczy a na powrot bedzie za pozno

zasada taka, chcesz zabic siebie zacznij cpac, przynajmniej szybko pojdzie, a jak chcesz zabic siebie i wykonczyc cala rodzine najblizsza to zacznij pic

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
A palenie trawy to można określić jako ćpanie? Czy ćpanie to określnik głownie do twardych narkotyków?
Ja tam kiedyś sporo waliłem teraz to mało w porównaniu do kiedyś. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wedlug mnie akurat rozsadne palenie trawy nie jest jeszcze wyrokiem, rozsadne czytaj nie 4 razy w tygodniu

bardziej piszac o cpaniu myslalem kleje+wszystko powyzej trawy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sphinx
Od tygodnia se popijam. Minimum sete dziennie w sobote okolo 0,5 w niedziele ćwirtke, w poniedziałek 4sety, od wtorku po secie. I to tak z ciekawości zacząłem bo długo nie piłem wódki. Stare uzależnienia chyba nie rdzewieją. W ogóle nie wiem czy potrzebne jest to bym o tym pisał. Teraz po 1secie jestem.
A co to jest seta w ciągu dnia? Kiedyś pracowałem 3miechy w tzw. branży budowlanej tam dwóch gości koło 40-stki z rana zaczynało od 0,5l na pół potem udawali że kopią, kostkę układają czy inne pierdoły. W południe szli na piwo do sklepu. A po robocie kupowali 0,7l wypijali i jechali do domu. I tak przez 5-6 dni w tygodniu. To byli tzw. fachowcy branży budowlanej jak wytłumaczył mi kierownik.

Lucio Fulci Forever
Lucio Fulci Forever
Originally Posted by Sphinx
myślę że wszystko z Tobą OK piwo
zresztą jak zawsze piwo
zagruntować trza

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
cynąłem 4 paka a wieczór się jeszcze nie rozpoczął i zara ide chlać jak świń. czy to już alkoholizm ?

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
a tak w ogóle to lepiej palic trawe, przynajmniej nie szkodzi tak jak alko, a kto uważa inaczej ten trąba.

P.S pomijając imprezy czystoalkoholowe jak np. wesela itp itd.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Jesli uwazasz ze dzien bedzie ch#jowy, najeb sie tuz przed sniadaniem tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Heh trzeba brac pod uwage ze alkohol wplywa znacznie na nasz uklad nerwowy, tak samo jak i narkotyki smile Oczywiste ejst to ze zalezy od organizmu, jakie moga byc za i jakie przeciw. Najczestszym przypadkiem naduzywania alkoholu jest nerwica lękowa, pozniej leczenie itd itp. Mialem kiedys doczynienia z "grubymi melanzami" dzien odpoczynku czy dwa i znowu, czyli jakos 3-4 dni w tygodniu pilo sie tak ze sie nic nie pamietalo laugh

Teraz po wypiciu wodki na imprezie "zdycham" 2 kolejne dni smile Dlatego wole napic sie piwka czy jak kolega wspomnial wyzej zapalic smile

PS: Fajna mam promocje w sklepie 2 lechy w puszce + 3eci gratis laugh

Io sono Interista
Io sono Interista
Originally Posted by OuLuBack
Najczestszym przypadkiem naduzywania alkoholu jest nerwica lękowa, pozniej leczenie itd itp.

Dokładnie. smile

Nic tak nie pomaga na nerwicę jak alkohol , ale z drugiej strony nic tak nie potęguje strachu i lęków jak kac.

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Originally Posted by thomas_1500
cynąłem 4 paka a wieczór się jeszcze nie rozpoczął i zara ide chlać jak świń. czy to już alkoholizm ?

Nie, to się nazywa pasja.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Jose
Originally Posted by OuLuBack
Najczestszym przypadkiem naduzywania alkoholu jest nerwica lękowa, pozniej leczenie itd itp.

Dokładnie. smile

Nic tak nie pomaga na nerwicę jak alkohol , ale z drugiej strony nic tak nie potęguje strachu i lęków jak kac.
na nerwicę to się zioło pali a nie pije

Strona 5 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, betowiec, Sensei, alfa, latajaca_holenderka, rymoholik, aker, VVega, burbon), 2,295 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,837,842
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025