|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro Serbia w pierwszym skladzie i czuje, ze beda walczyc  No co to ma być, @1,10 na Brazil z ME 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Wojtas przekonaj mnie jakoś do tej ARG  Lasko juz oddycha rekawami, z Kuba ciezki mecz, dzisiaj z Serbami rowniez latwo nie bylo, mogli im psikusa zrobic, ale w pore sie opamietali, przeciez mieli im mecz odpuscic, a zaczeli ich ogrywac  Argentyna wlasnie jutro ma interes w tym, zeby ograc Wlochow, ich wygrana przybliza Brazylie do koncowego sukcesu, dzisiaj ladnie walczyli z Ruskimi, ja im daje 40%  na Wlochow nie postawie, graja jedna szostka praktycznie od poczatku tego turnieju, raz kiedys tylko Parodi wejdzie, Lasko im trzyma gre, slabszy jego dzien i dziekujemy, ten mecz bedzie dla nich meka wedlug mnie, potem maja 2 dni wolnego, to na Polakow sie przygotuja Dzięki za odpowiedź, dość rozsądny tok rozumowania i na pewno kurs zachęca, ale właśnie, ale... 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A Challenge też kilka buków wystawiało, tylko nie pamiętam czy przypadkiem nie od późniejszej rundy. Liczę na panbet. Nie wiem jak było rok temu, bo wtedy nie wiedziałem o ich istnieniu, ale liczę na miłe zaskoczenie  b365 coś tam zawsze miał z CC , ale tylko opcje 1 2 z tego co pamiętam i właśnie chyba od dalszej fazy.
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
jutro Argentyna i Rosja miazdza 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jutro Argentyna i Rosja miazdza  i niech Iran wygra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Challenge też kilka buków wystawiało, tylko nie pamiętam czy przypadkiem nie od późniejszej rundy. Liczę na panbet. Nie wiem jak było rok temu, bo wtedy nie wiedziałem o ich istnieniu, ale liczę na miłe zaskoczenie  b365 coś tam zawsze miał z CC , ale tylko opcje 1 2 z tego co pamiętam i właśnie chyba od dalszej fazy. No tak, ale w panbecie to limite liche pewnie będą i trzeba będzie kombinować AKO. btw panbet to to samo co marathonbet 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A Challenge też kilka buków wystawiało, tylko nie pamiętam czy przypadkiem nie od późniejszej rundy. Liczę na panbet. Nie wiem jak było rok temu, bo wtedy nie wiedziałem o ich istnieniu, ale liczę na miłe zaskoczenie  b365 coś tam zawsze miał z CC , ale tylko opcje 1 2 z tego co pamiętam i właśnie chyba od dalszej fazy. No tak, ale w panbecie to limite liche pewnie będą i trzeba będzie kombinować AKO. btw panbet to to samo co marathonbet  Tak więc pozostaje tylko czekac  w sumie jutrzejsze mecze mam już przygotowane, ale bez kursów to niewiele warte 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Wojtas przekonaj mnie jakoś do tej ARG  Lasko juz oddycha rekawami, z Kuba ciezki mecz, dzisiaj z Serbami rowniez latwo nie bylo, mogli im psikusa zrobic, ale w pore sie opamietali, przeciez mieli im mecz odpuscic, a zaczeli ich ogrywac Argentyna wlasnie jutro ma interes w tym, zeby ograc Wlochow, ich wygrana przybliza Brazylie do koncowego sukcesu, dzisiaj ladnie walczyli z Ruskimi, ja im daje 40%  na Wlochow nie postawie, graja jedna szostka praktycznie od poczatku tego turnieju, raz kiedys tylko Parodi wejdzie, Lasko im trzyma gre, slabszy jego dzien i dziekujemy, ten mecz bedzie dla nich meka wedlug mnie, potem maja 2 dni wolnego, to na Polakow sie przygotuja Tak czytam jeszcze raz i muszę się przyczepić...  Myślisz, że to dlatego trener puścił rezerwy w meczu bezpośrednim z Kanarkami? Poddał się przed początkiem spotkania?
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
wedlug mnie tak, Webber juz na LS pokazal, ze odpuszczenie meczu to dla niego nie problem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska,Rosja,Iran,Wlochy,Brazylia i USA
zadnej pomylki nie bedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podumałem i ostatecznie ARG (+1,5) @2,29 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale ostrava baty dostaje od liberca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska,Rosja,Iran,Wlochy,Brazylia i USA
zadnej pomylki nie bedzie :-) ..nie będzie, bo tak wygląda Twój kupon? Polska - Egipt over 134,5 (1,85) (1)Polska ogólnie nie zachwyca i nie trzyma poziomu przez cały mecz, wyjątek z USA (spieli się) (2)Polacy zaczynają o 3:00 naszego czasu, czego jeszcze nie doświadczyli? sami wypowiadają się, że jest to dziwna pora spotkania - mogą być lekko rozbici - rywal w podświadomości do spokojnego ogrania i mimo 3:0, sądzę, że lania nie będzie i zakład warty uwagi!?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OStrava po @10 może coś w 3 zagrają i się poprawi. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
puściłem za stówkę ostrawę, a więc po mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Berutto zawsze w obwodzie ma Feiego i mlodego Sabbiego . Jesli Lasko by nie konczyl mozna kombinowac. Wlosi znaja zarowno De Cecco jak i Conte dwoch liderow Arg. W Maceracie przed sezonem uznali ze lepsza para przyjmujacych bedzie Parodi- Savani a nie Savani - Conte.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ostrava jak jacys amatorzy bez przyjęcia, biegają po tym boisku gorzej niz azjaci, nic już z nich dzisiaj nie bedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ostrava jak jacys amatorzy bez przyjęcia, biegają po tym boisku gorzej niz azjaci, nic już z nich dzisiaj nie bedzie ogólnie widze poziom tej ligi to porażka 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|