|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Reszta polskich miast totalna bryndza... W Gdańsku przynajmniej porządną ekipę można będzie pooglądać (Hiszpania). Poznań chyba najsłabiej trafił. Chociaż... Irole mogą się tam zwalić i sprzedaż piwa w mieście znacznie podnieść. Ze sportowego punktu widzenia grupa C jest oczywiście bardzo przyzwoita i będzie co oglądać, tylko że ja bardziej myślałem z punktu widzenia potencjału kibicowskiego i pieniążków które zostaną w tych miastach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ruskie swój prowiant przywiozą 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Ja mam Hiszpania - Irlandia i licze na sporo kibicow z obydwu druzyn 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Tak, Ruscy prowant przywiozą. Czesi swoje piwo przywiozą. A Grecy nic nie przywiozą - to bankruci.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z polskich miast jedynie Wrocław dobrze trafił bo przeżyje zapewne inwazję Czechów, którzy grają tam wszystkie 3 mecze.
Reszta polskich miast totalna bryndza... Może i przeżyjemy inwazję pepików,ale nie sądzę żeby zbyt wiele $ zostawili w restauracjach i hotelach,% pewnie też przywiozą z ojczyzny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taka mała spekulacja. [Linked Image] [ wstaw.org] http://manager.money.pl/strategie/z_rynku/artykul/losowanie;grup;na;euro;2012;anglia;irlandia;niemcy;to;koszyk;marzen,216,0,979672.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ze sportowego punktu widzenia grupa C jest oczywiście bardzo przyzwoita i będzie co oglądać, tylko że ja bardziej myślałem z punktu widzenia potencjału kibicowskiego i pieniążków które zostaną w tych miastach. Ze co ? a Chorwaci i Irole to niby co ? Najliczniejsze grupy obok Angoli i Niemców.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Jak pociąg z Kijowa dojedzie do Warszawy to stołeczne karetki mają czekać w pogotowiu. Miejska Izba Wytrzeźwień już szykuje dodatkowe miejsca. Nasza delegacja po takim losowaniu z pewnością to godnie uczci. Będą ich wywalać z pociągu jak worki ziemniaków 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Nie rozumiem kompletnie tych, którzy piszą, że Poznań słabo trafił z punktu widzenia potencjału kibicowskiego i pieniążków które zostaną w tych miastach. Tak się składa, że byłem a Austrii na poprzednim Euro i widziałem ilu było Chorwatów, jaką zrobili inwazję, ile pili itp. O Włochów i Irlandczyków też bym się nie martwił bo myślę, że ilościowo i finansowo nie zawiodą. Akurat te ekipy nie schodzą poniżej pewnego poziomu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To dramatyczne losowanie ma, jednak, jeden bardzo wyraźny pozytyw - wszelcy forumowi i pozaforumowi "inwestorzy" obudzili się właśnie z ręką w du... 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
A wcześniej mieli rękę z przodu intensywnie pracującą gdy pomyśleli o przyszłych zyskach. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w tej chwili dostepny Mecz 9: A2 - A4 wrocław 1 kat.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czesi 3mecze we Wrocławiu, ale jakoś wątpie że będą tu w dni poza meczowe. W większości pubów jest piwo czeskie, ale to chyba za mało na zatrzymanie Czechów w mieście. Restauratorzy i hotelarze pewnie się nie obłowią chyba że "uefa family" uratuje sytuaacje:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To dramatyczne losowanie ma, jednak, jeden bardzo wyraźny pozytyw - wszelcy forumowi i pozaforumowi "inwestorzy" obudzili się właśnie z ręką w du...  Bez jaj ,Ty masz chyba zuepelnie odmienie spojrzenie na to losowanie niz to jak wyglada rzeczywistosc. Wg Ciebie problem sa słabe kibicowsko kraje takie jak Chorwacja i Irlandia (  ) "i inwestorzy ktorzy obudzili sie z reka w du..." A jest dokaldnie na odwrot,inwestorzy ktorzy kupowali na hurra,mecze na Ukrainie maja mega fuksa,zwazywszy na ilosciowo sklady jakie beda z Anglii , Holandii i Niemiec. Do tego Francja i Portugalia,Hiszpania marketingowo sa rownie ciekawe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam na myśli osoby "inwestujące" w mecze naszej reprezentacji.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Jak przerżniemy pierwsze dwa mecze, to bilety na mecz z Czechami będą na allegro dodawane jako gratis do płyt Mandaryny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakiś hotel niedrogi we Wrocławiu ? nie aż tak daleko od stadionu ?
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
to chuj3owe losowanie , pepiki w moich mieszkaniach we wrocku raczej nie zamieszkają kiedy mają tak blisko na swe meczyki interesa beda miały tylko puby na ryneczku , dawno już okupowane przez przydupasów dupkiewicza , sportowo zas i kibicowsko tą rwprezentację pzpn zlewam ciepłym moczem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam na myśli osoby "inwestujące" w mecze naszej reprezentacji. OK,zwracam honor.Aczkolwiek czyzby az tak ? Jesli jednak,to ja chetnie skorzystam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakiś hotel niedrogi we Wrocławiu ? nie aż tak daleko od stadionu ? hotel etap i bugatti
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|