|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ech trafiłem chyba najgorzej z jedynymi biletami które mam na grupowe spotkanie czyli A2 vs A3  Grecja vs Rosja a mam je w I kategorii cenowej :\ Ciężko będzie coś z tego wyrwać... Na szczęście cała reszta to quater i semi więc tam już będą klasyki (a może i PL  ) . Mam jeszcze 4 grupowe na mecze PL ale te to dla siebie żeby się wybrać.. na meczyk z Rosją ~~
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A co do ludzi co się śmieją odnośnie meczu otwarcia że taki "klasyk wyszedł" i kto to kupi to chyba nie wie o czym gada. Ja osobiście bardziej chciałbym iść na mecz otwarcia niż na dowolny inny (prócz finału,a półfinał to zależy kto) Tu nie tyle chodzi o sam mecz ale o prezentację, która powinna (mam nadzieję że się spiszemy) zadziwić świat. DO tej pory pamiętam Euro 2004 w Portugalii i pięknie pokazaną historię tego kraju. Wielkie makiety statków, wiek potęgi handlowej itd.. Na samo takie show warto iść. Tylko finał jest większym pierd0lnięciem, no chyba że w fazie pucharowej zagramy my ~~ Mam ok 30 biletów prawie same 1/4 i 1/2 ale i tak mam lekkiego doła bo to nie mecz otwarcia. A na takim bym chciał się pojawić i być przez 2h prezentacji dumnym z historii mojego kraju. Może potem się z kimś zamienię na forum, zobaczymy 
|
|
|
|
|
|
|
Bankowo bym nie wymienil moich biletow na cwiercfinaly i polfinal na jakis mecz Polska vs Grecja. Wg mnie to najgorszy mecz jaki moze byc do ogladania, zreszta kazdy wie ze Grecja to najgorsza druzyna do ogladania... Na ten mecz otwarcia to moge kupic max po cenie nominalnej ani grosza wiecej. PS. W UK o Polskiej grupie mowia ze tylko zainteresowane kraje beda ogladac te mecze 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja mogę odsprzedać Francja-Anglia, tylko odstrasza trochę ten Donieck (4 bilety 3 kategoria)
|
|
|
|
|
|
|
Bylo pelno tych biletow na platformie.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Bankowo bym nie wymienil moich biletow na cwiercfinaly i polfinal na jakis mecz Polska vs Grecja. Wg mnie to najgorszy mecz jaki moze byc do ogladania, zreszta kazdy wie ze Grecja to najgorsza druzyna do ogladania... Na ten mecz otwarcia to moge kupic max po cenie nominalnej ani grosza wiecej. PS. W UK o Polskiej grupie mowia ze tylko zainteresowane kraje beda ogladac te mecze  nie ma co sie dziwic ogladalbys Mongolia-Zair ?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Jest coś w ogóle do kupienia na platformie odsprzedaży? Gdzie po zalogowaniu się w portalu biletowym trzeba szukać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś się orientuje jak będą wyglądać bilety typu "Venue Series"?
Mam wykupiony Gdańsk dla dwóch osób i zastanawiam się czy dostanę 6 biletów (po dwa na każdy mecz) czy 2 bilety, na które wejdę na wszystkie trzy mecze.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
jesli ktos chcialby odsprzedac bilety na mecze Chorwacji 10.6 i 14.06 w Poznaniu to chetnie odkupie ,potrzebuje po 2-3 bilety na mecz
Moge rowniez isc na rozsądna zamiane ,mam bilet 2kat na mecz otwarcia Polska-Grecja a chcialbym cos z Chorwacją
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest coś w ogóle do kupienia na platformie odsprzedaży? Gdzie po zalogowaniu się w portalu biletowym trzeba szukać? Po zalogowaniu się klikasz na "kup bilety" i tam widzisz co jest dostępne. W tym momencie jedyny dostępny mecz: sobota 16 czerwca 20:45 Mecz 18: GRE - RUS National Stadium Warsaw Kategoria 1 - 480,00zł jakoś się nie dziwię, że ktoś chce to sprzedać...  Ale to się zmienia na bieżąco i za minutę mogą być dostępne zupełnie inne mecze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokładnie to się zmienia bo ja miałem inne bilety do kupienia przed chwilą a teraz nic nie ma juz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie na koncie zawsze pusto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie na koncie zawsze pusto  trzeba patrzec dosc czsto bo naprawde czasami tak jest ze nic nie mozna kupic a za 30 min pozniej wyskakuja np 3 mecze
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki Tomo, będę monitorował czy coś się pojawi bo szczerze wybrałbym się na mecz Grecja - Rosja. Tylko nie wiem czy polować na Kat 1 czy może wziąć 3 za 30 Euro.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy kartą MB lub NT ktoś próbował płacić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten mecz 18 GRE-RUS ma z punktu widzenia polskiego kibica jedną podstawową wadę - tego samego dnia i o tej samej godzinie my zagramy we Wrocławiu mecz z Czechami o honor/wszystko/zwycięstwo w grupie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokładnie to się zmienia bo ja miałem inne bilety do kupienia przed chwilą a teraz nic nie ma juz Potwierdzam, u mnie przed chwilą wisiały SWE-FRA, a teraz już ich nie ma.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Czy kartą MB lub NT ktoś próbował płacić? kartą MB można płacić bez problemu (sprawdzone )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mecz 18: GRE - RUS National Stadium Warsaw sobota 16 czerwca 20:45 Kategoria 1 - 120,00€
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|
|
|