Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 23 1 2 3 4 5 6 22 23
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Conrad
Obejrzał może ktoś film "Page Eight"?

Oglądałem niedawno, piorunującego wrażenia na mnie nie zrobił,jednak ciekawy film i warto poświęcić czas by go obejrzeć.

Bonus: Unibet
E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Zaprosiłem jutro taką jedną panienkę do kina i nie mam pomysłu na co iść,,,powiedziałem 'coś wymyślę'....chyba jednak pójdę na łatwiznę i 'Listy do M' . Mam nadzieję że jakoś przetrwam wrrr polska komedia romantyczna aż mnie dreszcz przeszedł.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Podobno jak na polska komedie nie jest tak zle, podobno...

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
panienki lubia taki kicz, Ty przytakuj ze Ci sie tez podoba, wbijaj na koniec sali i jedziesz z koksem tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@Self-Confident a co on idzie podkładać do pieca czy do kina? laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
gorzej jeśli Self- miał na myśli ten koks ale biały, to później może być problem z postawieniem "się" na baczność wink heheh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O to wtedy się bierze koks ale niebieski i po sprawie wink Ale jak głodny w kinie to ręka w majtki i kisiel zje xD Dobra koniec bo to nie ten temat a się powstrzymać nie mogłem laugh

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Idz i rob robote a jak oburzona sie zapyta co robisz, to powiedz ze czego sie spodziewala idac do kina tongue

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Originally Posted by ^.msza[Y
*]Ale jak głodny w kinie to ręka w majtki i kisiel zje

taaa mogę walić głupa i powiedzieć że myślałem że to sos do naczosów tongue dobra koniec tematu laugh laugh laugh

G
old hand
old hand
G Offline
Panowie, jest taka sprawa, że potrzebuje filmów animowanych dla chrześniaka. Nie wiem kompletnie, które są wartościowe, z tych nowszych oczywiście. Może mi ktoś polecić coś, tylko nie disneyowskie, bo te mam praktycznie wszystkie do 2008r.
Liczę na pomoc smile
Pozdrawiam

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
a ile ma lat?

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by eroll
Zaprosiłem jutro taką jedną panienkę do kina i nie mam pomysłu na co iść,,,powiedziałem 'coś wymyślę'....chyba jednak pójdę na łatwiznę i 'Listy do M' . Mam nadzieję że jakoś przetrwam wrrr polska komedia romantyczna aż mnie dreszcz przeszedł.
ech, też myślałam, że to romansidło...i dlatego mnie odpychało od oglądnięcia...no i do tego polski twór...ale podjęłam ryzyko grin obejrzenia iiii opłaciło się, bo Listy do M. to listy do M jak Mikołaj...a Mikołaj tam jest pokręcony...zresztą ściągali gagi z "amerykanska"...
polecam smile

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
No właśnie też słyszałem że odbiega poziomem od pozostałych tego typu tworów,,, polskie filmy uwielbiam ale akurat komedie romantyczne wychodzą tragicznie,,,liczę że tym razem się pozytywnie zdziwię smile

old hand
old hand
Może być, całkiem przyjemnie się oglądało, nie dłużyło się... Lubię filmy z przeplatającymi się historyjkami, a nie przypominam sobie podobnego polskiego, więc na plus.
Oczywiście fajerwerków nie ma, ale w swoim gatunku OK.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ja polecam serial Sons of Anarchy. Jednym słowem: wykurwisty grin Jutro finałowy odcinek 4 sezonu.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Zaczyna mnie denerwować te czekanie na kolejne sezony, bo wtedy się miesza wiele seriali na raz i tak w kółko jak któryś ma kolejny sezon. Czekam aż niektóre jak Sons of Anarchy będą miały definitywny koniec i wtedy kupię całość. smile To samo zrobiłem z Battlestar Galactics. Rwałem się do obejrzenia tego, ale cierpliwie poczekałem na kompletne wydanie (z Sopranos także).

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Przed chwilą skończyłem oglądać "Jak się pozbyć cellulitu" na YT i mogę szczerze polecić. Nietypowa polska komedia i fajne teksty smile

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Originally Posted by eroll

Byliśmy na 'Wymyk'bo tylko to pasowało godzinowo, dziewczyna załamana, chyba w życiu nie widziała polskiego dramatu laugh A później jeszcze wypaliła że 'Dom Zły' to najgorszy film jaki widziała czy coś w tym stylu (jeden z moich ulubionych polskich filmów) :D,,,,,no cóż poprzednia dziewczyna była inteligentna i się do tego przyzwyczaiłem ,,,, całkiem zapomniałem że istnieję też dziewczyny które myślenie może męczyć. Film niezły ale dziewczyna na dłuższą metę out tongue

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
moj znajomy poszedl z jakas dziewczyna do kina (tak, do kina, nie na film) i na 'Listy do M'... tongue
Z tego wieczoru jedyny mily akcent to o dziwo ten film, obejrzal i spodobal mu sie nawet, poleca laugh
wink

a skoro 'Dom zly' to najgorszy film wg niej to ja nie mam pytan, zabieranie jej do kina bylo zlym pomyslem grin

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Conrad
Zaczyna mnie denerwować te czekanie na kolejne sezony, bo wtedy się miesza wiele seriali na raz i tak w kółko jak któryś ma kolejny sezon. Czekam aż niektóre jak Sons of Anarchy będą miały definitywny koniec i wtedy kupię całość. smile To samo zrobiłem z Battlestar Galactics. Rwałem się do obejrzenia tego, ale cierpliwie poczekałem na kompletne wydanie (z Sopranos także).

To sobie poczekasz jeszcze , ponoć Kurt Sutter ma rozpisana historię Sonsów na 7 sezonów. Piąty już jest zaklepany na 100%, oglądalność serialu jest bardzo dobra więc na pewno na tym się skończy.

Strona 4 z 23 1 2 3 4 5 6 22 23

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Lukasz111, betowiec, $-man, Sensei, rafal08, alfa, rymoholik), 853 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,145
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025