|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no nie przesadzajmy, nie jestem kibicem ani realu ani barcelony, ale obiektywnie to zaden czlowiek na tym globie nie moze stwierdzic ze real jest lepszy od barcelony, no ludzie nie oszukujcie sie, bez urazy ale mam real za pipkowaty zespol z placzkiem ronaldo ktory potrafi tylko grac ze slabszymi rywalami a w lidze mistrzow, a takze w lidze sa w wielkim cieniu barcelony
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Terlecki ewedentnie ma ochote opierdolić pałe Messiemu no ba przy jego tuszy to do swojej nie dosiega pamiętaj, że dobry pan konia zawsze pod dachem trzyma  ja staram sie walczyc z tym dachem a slyszalem ze po 40 -tce i tak torba dluzsza od kija
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja staram sie walczyc z tym dachem a slyszalem ze po 40 -tce i tak torba dluzsza od kija po 30. roku życia spada Ci szybkość przemiany materii i z czasem coraz trudniej zbijać wagę, dla mnie to ostatni dzwonek, na szczęście muszę zgubić tylko około 7-8kg 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
AM po gola do ht 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
nie no nie przesadzajmy, nie jestem kibicem ani realu ani barcelony, ale obiektywnie to zaden czlowiek na tym globie nie moze stwierdzic ze real jest lepszy od barcelony, no ludzie nie oszukujcie sie, bez urazy ale mam real za pipkowaty zespol z placzkiem ronaldo ktory potrafi tylko grac ze slabszymi rywalami a w lidze mistrzow, a takze w lidze sa w wielkim cieniu barcelony przestan Ronaldo to jest mezczyzna ,ladnie opalony polakierowane paznokcie ,fryzurka ladnie ulozona ,kontrolowana na telebimie tylko Real 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie no nie przesadzajmy, nie jestem kibicem ani realu ani barcelony, ale obiektywnie to zaden czlowiek na tym globie nie moze stwierdzic ze real jest lepszy od barcelony, no ludzie nie oszukujcie sie, bez urazy ale mam real za pipkowaty zespol z placzkiem ronaldo ktory potrafi tylko grac ze slabszymi rywalami a w lidze mistrzow, a takze w lidze sa w wielkim cieniu barcelony dokładnie nie ma co się oszukiwać Barca jest lepsza i tyle
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ja staram sie walczyc z tym dachem a slyszalem ze po 40 -tce i tak torba dluzsza od kija po 30. roku życia spada Ci szybkość przemiany materii i z czasem coraz trudniej zbijać wagę, dla mnie to ostatni dzwonek, na szczęście muszę zgubić tylko około 7-8kg  waga sie nie liczy tylko sylwetka w lustrze
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
nie no nie przesadzajmy, nie jestem kibicem ani realu ani barcelony, ale obiektywnie to zaden czlowiek na tym globie nie moze stwierdzic ze real jest lepszy od barcelony, no ludzie nie oszukujcie sie, bez urazy ale mam real za pipkowaty zespol z placzkiem ronaldo ktory potrafi tylko grac ze slabszymi rywalami a w lidze mistrzow, a takze w lidze sa w wielkim cieniu barcelony Mądrze napisane. Można kibicować jednym czy drugim, ale należy umieć spojrzeć obiektywnie i chłodnym okiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no nie przesadzajmy, nie jestem kibicem ani realu ani barcelony, ale obiektywnie to zaden czlowiek na tym globie nie moze stwierdzic ze real jest lepszy od barcelony, no ludzie nie oszukujcie sie, bez urazy ale mam real za pipkowaty zespol z placzkiem ronaldo ktory potrafi tylko grac ze slabszymi rywalami a w lidze mistrzow, a takze w lidze sa w wielkim cieniu barcelony przestan Ronaldo to jest mezczyzna ,ladnie opalony polakierowane paznokcie ,fryzurka ladnie ulozona ,kontrolowana na telebimie tylko Real  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Barca jeszcze 3 plisss 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czemu Manchester taka pewka to QPR juz Chelsea ogralo Wiem to zaden problem  ale mimo wszystko spinaja sie na takie mecze QPR lubi robic niespodzianki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no nie przesadzajmy, nie jestem kibicem ani realu ani barcelony, ale obiektywnie to zaden czlowiek na tym globie nie moze stwierdzic ze real jest lepszy od barcelony, no ludzie nie oszukujcie sie, bez urazy ale mam real za pipkowaty zespol z placzkiem ronaldo ktory potrafi tylko grac ze slabszymi rywalami a w lidze mistrzow, a takze w lidze sa w wielkim cieniu barcelony przestan Ronaldo to jest mezczyzna ,ladnie opalony polakierowane paznokcie ,fryzurka ladnie ulozona ,kontrolowana na telebimie tylko Real  oho, pacyfista się rozkręca 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Czemu Manchester taka pewka to QPR juz Chelsea ogralo Wiem to zaden problem  ale mimo wszystko spinaja sie na takie mecze QPR lubi robic niespodzianki dla mnie tez MU slabe na dzien dzisiejszy nie inwestuje w ten zespol
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ajax 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
chcialbym zeby w Polsce ktos na dzien dzisiejszy tak gral jak Diego ,przynajmniej zblizyl sie do tego poziomu
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
CZEKAMY NA 44444444444444444444
|
|