|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Jeśli mieszkasz w Anglii to wygrane np. u Hilla możesz odebrać w punkcie, ale zakładam że chodzi o ściągnięcie pieniędzy do Polski?
Innego wyjścia niż bankomat czy wypłata w okienku to nie widzę. Chyba, że np. znasz kogoś z rodziny, który chce np. kupić sobie nowy telewizor i on da Ci pieniądze a Ty zapłacisz kartą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba mam coraz większe obawy czy dojdzie bo nawet jeszcze nie wysłali jeszcze potwierdzenia zlecenia przez nich wypłaty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jednak do poważnych instytucji bankowych czy parabankowych im daleko... Zamówiłem jakiś czas temu kartę i miałem z nią same problemy. Na początku przechodziły mi c.a. jedna transakcja na dwie, ostatnio praktycznie jedna na cztery-pięć. Reklamowałem, sugerując fizyczne uszkodzenie karty (niektóre bankomaty z miejsca odrzucały ją z komunikatem typu "karta uszkodzona"). Pani uporczywie twierdziła, że karta jest ok - są przecież transakcje! A jak mam jakieś żale to mogę zamówić nową (ODPŁATNIE). Cóż, w końcu zamówiłem i problemy zniknęły. Ale niesmak pozostał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, zleciłem wypłatę wczoraj tj 27 na konto bankowe ( mbank ) w granicach godziny 7 po czym przyszedł mi mail o potwierdzeniu wypłaty. Do teraz nie ma kaski, mogę spodziewać się jej w dniu jutrzejszym ? dawno nie realizowałem wypłat przez moneybookers.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czytam czytam i nie moge wyczytac pinu do karty z pisma od nich moze mi ktos pomoc albo do okulisty 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Musisz oderwać na perforacji z tego co pamiętam i pin jest po drugiej stronie takiej podwójnej kartki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, zleciłem wypłatę wczoraj tj 27 na konto bankowe ( mbank ) w granicach godziny 7 po czym przyszedł mi mail o potwierdzeniu wypłaty. Do teraz nie ma kaski, mogę spodziewać się jej w dniu jutrzejszym ? dawno nie realizowałem wypłat przez moneybookers. jak przysłali potwierdzenie wypłaty (nie że ty ją zleciłeś bo maile przychodzą 2x) to znaczy że ją wysłali, kwestia zaksięgowania przelewu przez twój bank.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, zleciłem wypłatę wczoraj tj 27 na konto bankowe ( mbank ) w granicach godziny 7 po czym przyszedł mi mail o potwierdzeniu wypłaty. Do teraz nie ma kaski, mogę spodziewać się jej w dniu jutrzejszym ? dawno nie realizowałem wypłat przez moneybookers. jak przysłali potwierdzenie wypłaty (nie że ty ją zleciłeś bo maile przychodzą 2x) to znaczy że ją wysłali, kwestia zaksięgowania przelewu przez twój bank. Witam, Dostałem tylko maila o następującym początku : Zleciłeś/-aś następującą wypłatę ze swojego konta Skrill (Moneybookers)... i to tyle od 27.12.2011. Do dnia dzisiejszego cisza ... kontaktować się z nimi w tej sprawie czy jeszcze cierpliwie poczekać ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to ci jeszcze nie zrealizowali, dostałeś potwierdzenie że ty zleciłeś. Jak zlecą ci wypłatę to dostaniesz maila że twoja wypłata jest przetwarzana w ciągu kilku dni pojawi się na twoim koncie czy coś w tym stylu  Pisać i pośpieszać nie masz ich po co, bo ci odpiszą to co mają w regulaminie czyli że realizacja trwa od 2-5 dni choć z reguły trwa to szybciej.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
spoko spoko tez czekam od 27 na dwie wyplaty na rozne konta... czasami maja opoznienia. teraz to i tak sprawnie dzialaja, dawniej bywaly opoznienia po 2 tygodnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak pytanko jedna mam
Wie ktos kiedy pobieraja roczna oplate za karte?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
10 euro z tego co pamietam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie było kiedy - po roku od wydania karty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki bo myslalem za jakos z poczatkiem roku 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Czy mozecie mi pomoc na jaki nr mam zadzwonic zeby odblokowac karte moneybookers? Na sylwestra bylem juz troche w gorszej formie i zablokowalem karte wpisujac 3razy blednie pin.
Prosze o nr taki zebym z komorki sie dodzwonil i czy jest tam polski support.
Z gory dziekuje za pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
0044 870 383 0232 Pod "czwórką" chyba jest polski. Do 19:00 polskiego czasu chyba. Mejla napisz na [email protected]
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Dzieki kolego a powiedz jeszcze albo ktos inny czy moge na tego maila pisac w naszym ojczystym jezyku? Czy tylko po angielsku trzeba? A wogole mozna ta sprawe zalatwic mailowo? pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możesz napisać po polsku. Tylko pamiętam, że jak raz napiszesz to nie pisz ponownie tylko czekaj na odpowiedź. Mają tam system kolejkowania - kolejny Twój email w tej samej sprawie przesunie Cię na koniec listy oczekujących na odpowiedź.
W sprawie karty jak mi wydawali to odpowiedź mejlem dostałem po angielsku z innego adresu niż ten który podałem. Nie pamiętam. Pewnie można.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie. Czy jeżeli w bukach wpłacałem i wypłacałem kase przez konto bankowe a teraz wpłace przez Moneybookers to wypłata pójdzie na moneybookers czy na konto bankowe?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|