|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
bogate słownictwo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos poda stronke z datami, kiedy dany serial rusza z kolejnym sezonem ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
http://www.pogdesign.co.uk/cat/ta stronka jest świetna, ktoś podał ja kiedyś tutaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Slumdog... wylaczylem to po 15 minutach bo ten chaos mnie strasznie denerwowal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Slumdog... wylaczylem to po 15 minutach bo ten chaos mnie strasznie denerwowal Mogę jedno pytanko? Incepcje też wyłączyłeś tak szybko? Od razu napiszę, że nie jestem fanem Incepcji i tego typu saj-fajowych dziwact. Tak tylko pytam 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja Incepcje po 22, a "pogorzelisko" po godzinie i 10 minutach, sztuczne przeciaganie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu nie ogladalem Incepcji bo nie lubie w ogole filmow science fiction
nigdy nie wylaczam filmow tak szybko ale no nie wiem jakos mi nie podszedl ten poczatek kompletnie, duzy chaos tam panuje, byc moze to dzis nie mam nastroju do tego filmu ale fakt faktem ze strasznie ten poczatek mnie "zmeczyl"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Self no to w Pogorzelisku mniej wiecej od wtedy cala akcja sie rozjasnia i sa najlepsze momenty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu a cos na ksztalt Paradise Now i Pogorzeliska jestes jeszcze w stanie polecic? Poza Dziecmi niebios i Kolorami raju? Chodzi mi glownie wlasnie o dramaty, tematyka Bliskiego Wschodu, a jesli nie to chociaz ogolnie jakies fajne dramaty przegladam sobie te rankingi na imdb i filmwebie ale jakos nie moge sie doszukac czegos konkretnego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nigdy nie wylaczam filmow tak szybko ale no nie wiem jakos mi nie podszedl ten poczatek kompletnie, duzy chaos tam panuje, byc moze to dzis nie mam nastroju do tego filmu ale fakt faktem ze strasznie ten poczatek mnie "zmeczyl" Slumdoga dawno oglądałem, ale tam chyba najsłabsza jest końcówka, a nie początek. No, ale może faktycznie to nie był odpowiedni czas na ten film  Co do bliskiego wschodu, to obawiam się że za mało widziałem, żeby coś polecać. Vindom i Llama może coś wydumają, to i ja skozystam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nigdy nie wylaczam filmow tak szybko ale no nie wiem jakos mi nie podszedl ten poczatek kompletnie, duzy chaos tam panuje, byc moze to dzis nie mam nastroju do tego filmu ale fakt faktem ze strasznie ten poczatek mnie "zmeczyl" Slumdoga dawno oglądałem, ale tam chyba najsłabsza jest końcówka, a nie początek. No, ale może faktycznie to nie był odpowiedni czas na ten film  Co do bliskiego wschodu, to obawiam się że za mało widziałem, żeby coś polecać. Vindom i Llama może coś wydumają, to i ja sko rzystam  zgubiłem literkę, dziwnie wyglądało i musiałem poprawić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z pierwszego linku na pewno Babel i Czas pijanych koni można obejrzeć. Reszty raczej nie znam  W tym drugim linku jest w zasadzie tylko Ajami i Przyjeżdza orkiestra. Ten pierwszy już Ci polecałem, a drugiego nie polecałem, bo się boję, że byś się zanudził.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak chcesz mocny dramat to obejrzyj film pt. Oldboy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z kina azjatyckiego bardziej wolę Wschód Daleki niż Bliski. Filmy Zhanga Yimou mają w sobie to coś, coś co sprawia, że po obejrzeniu ich nie ma się poczucia straconego czasu.
Tak na szybko mogę polecić: Szanghajską triadę, Żyć i i Wszyscy albo nikt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z kina azjatyckiego bardziej wolę Wschód Daleki niż Bliski. Filmy Zhanga Yimou mają w sobie to coś, coś co sprawia, że po obejrzeniu ich nie ma się poczucia straconego czasu.
Tak na szybko mogę polecić: Szanghajską triadę, Żyć i i Wszyscy albo nikt O to to Dla mnie świetny też jest "Szczęście na raty" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem czy ktos czeka z was...ja tam czekam  Spartakus nowy sezon 28 stycznia
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
nie wiem czy ktos czeka z was...ja tam czekam  Spartakus nowy sezon 28 stycznia tylko szkoda, ze nie z pierwszym aktorem  ale w sumie ten drugi tez daje radę 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Tak na szybko mogę polecić: Szanghajską triadę, Żyć i i Wszyscy albo nikt O to to Dla mnie świetny też jest "Szczęście na raty"  Dorzucę swoje 3 grosze. Ogólnie sie przyjęło że Jankeskie produkcje musza byc najlepsze a wcale tak byc nie musi. Azjatyckiego kina przyznam duzo nie oglądałem , ale jak miałem przyjemność obejrzenia to nie żałowałem, ale ogólnie byly to ciezkie klimaty ale warte obejrzenia np. z 2003r Zagadka zbrodni kapitalny Kryminał trzymający od 1 do ostatniej minuty. Następnie natrafiłem na Trylogie filmów Pan Zemsta,Oldboy,Pani Zemsta. Niestety tylko jak dotychczas obejzałem pierwszy z wymienionych. Tez ciężkie klimaty Dramato-Kryminalne. Może filmy maja juz swoje lata , ale ja moge, a wrecz uwielbiam filmy z lat np. 70,80 te filmy maja swoj charakterystyczny Klimat
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|