|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie. Czy jeżeli w bukach wpłacałem i wypłacałem kase przez konto bankowe a teraz wpłace przez Moneybookers to wypłata pójdzie na moneybookers czy na konto bankowe? w zakladce WYPLATY masz rozne mozliwosci Ty decydujesz gdzie wyplacasz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie bedzie tak ze jezeli wplacales przez mb teraz to bedziesz na mb mogl wyplacci
a o jakiegoo buka Ci chodzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jezeli dokonywales depozytu poprzez przelew jak i moneybookers to sobie mozesz wyplacic jedna z tych metod 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie bedzie tak ze jezeli wplacales przez mb teraz to bedziesz na mb mogl wyplacci
a o jakiegoo buka Ci chodzi bwin i expekt, czyli jak wpłace przez moneybookers to również tak będe mógł wypłacać. Dzięki panowie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok dzięki 
|
|
|
|
|
|
|
Witam
Z gory prosba za wyrozumialosc - czy moge wyplacic kase od buka na money a z money do innego buka, a jesli tak to ile czasu zajmuje ksiegowanie takiej operacji i czy mozna ja przeprowadzic na weekendzie?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam
Z gory prosba za wyrozumialosc - czy moge wyplacic kase od buka na money a z money do innego buka, a jesli tak to ile czasu zajmuje ksiegowanie takiej operacji i czy mozna ja przeprowadzic na weekendzie? TAK  buk-money: zalezy jaki buk (czasem kilka h, czasem 1-3dni) money-buk:natychmiast pzdr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uwaga na oszustów podszywających sie pod moneybookers. Ostatnio wysyłają maile o treści "Welcome to moneybookers ' VIP programme..." Żeby czasami w szale radości nie przyszło komuś do głowy aktywować Vip-a poprzez podany tam link
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Niestety to o czym się kiedyś mówiło, że z MB wyciekły dane jest niestety prawdą, bo naprawdę tego badziewia przychodzi całkiem sporo.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Czy ktoś próbował kiedyś wpłacać tą kartą MB do buka? Nie bezpośrednio przelewem tylko kartą. Jest to możliwe w ogóle? W takim przypadku rozumiem transakcja u buka jest zarejestrowana jako "kartowa" a nie MB,tak? Na logikę tak to powinno wyglądać ale wolę się upewnić
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Uwaga na oszustów podszywających sie pod moneybookers. Ostatnio wysyłają maile o treści "Welcome to moneybookers ' VIP programme..." Żeby czasami w szale radości nie przyszło komuś do głowy aktywować Vip-a poprzez podany tam link Niestety, potwierdzam. Co lepsze, takiej treści maila dostał mój brat, który swoje MB założył dosłownie 2 miesiące temu. Skąd mają na bieżąco wszystkich nowych, skoro dane - rzekomo - wyciekły raz, i to już dość dawno?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam mam sprawe a zrazem pytanko zrobilem przelew na moje konto moneybookers na kwote 26.23 zł ale doslownie zaraz sie zorientowalem po dokonaniu przelewu ze mialem zaplacic dokladnie jeden grosz wiecej 26.24 zł w jaki sposob moge odzyskac pieniazki pieniadze znikly z konta i na moneybookers tez nie mam jakas rada jak mam w tej sytuacji postapic???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam mam sprawe a zrazem pytanko zrobilem przelew na moje konto moneybookers na kwote 26.23 zł ale doslownie zaraz sie zorientowalem po dokonaniu przelewu ze mialem zaplacic dokladnie jeden grosz wiecej 26.24 zł w jaki sposob moge odzyskac pieniazki pieniadze znikly z konta i na moneybookers tez nie mam jakas rada jak mam w tej sytuacji postapic??? zadzwonic do nich. albo kaza ci zrobic skan przelewu i wyslac mailem, albo odrzuca wplate i zrobisz jeszcze raz
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
przesmieszna firma! sa na tyle bezczelni ze umiescili na swojej liscie "wylaczeni sprzedawcy" pinnacle (pewnie jakos na dniach, nie wiem dokladnie kiedy ale na pewno jeszcze z miesiac temu sledzac liste nie bylo pinnacle na niej) w zwiazku z tym, jesli wczesniej zdobywalo sie loyalty points za depozyty (normalnie dopisywali do konta) to teraz postanowili wszystkie anulowac. inaczej mowiac zastosowali zasade ze prawo dziala wstecz. zenujacy ruch z ich strony
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Panowie !!! Dane zbierane są z portali internetowych tam gdzie podajecie własne imaile , wiec nie szastajcie na lewo i prawo własnymi adresami imail . A poza tym nie radze trzymać dużej kasy wirtualnej , gdyż nigdy nie wiadomo co sie może stać . Przecież każdy Buk ma zapis w regulaminie , że może zamknąć konto każdemu bez podania przyczyny . A tak przy okazji czy Moneybookers ma dalej ten zapis w regulaminie że nie odpowiadają za środki na koncie . Na koniec pytanie do ,,jazdaqz " czy to znaczy że jak wykluczą Pinnacle to nie zrobie tam przelewu czy tylko chodzi o punkty ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie !!! Dane zbierane są z portali internetowych tam gdzie podajecie własne imaile , wiec nie szastajcie na lewo i prawo własnymi adresami imail . A poza tym nie radze trzymać dużej kasy wirtualnej , gdyż nigdy nie wiadomo co sie może stać . Przecież każdy Buk ma zapis w regulaminie , że może zamknąć konto każdemu bez podania przyczyny . A tak przy okazji czy Moneybookers ma dalej ten zapis w regulaminie że nie odpowiadają za środki na koncie . Na koniec pytanie do ,,jazdaqz " czy to znaczy że jak wykluczą Pinnacle to nie zrobie tam przelewu czy tylko chodzi o punkty ? Jesli kombinujesz z bonusami i kilkunastoma lewymi kontami to nie dziw sie ze buki zamykaja konta. Ja gram wirtualnie od ponad 5 lat i nigdy nie mialem problemu z zadnym kontem u buka czy z kontem moneybookers byc moze dlatego ze nie zakladam kont na wujka, ciotke czy babcie aby wyciagnac aktualny bonus - wszystko w temacie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile czekaliscie na karte z moneybokers ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zlecilem wplate na MB z banku ale wpisalem sama kwote depozytu bez odsetek, zoorientowalem sie po tym jak mi kasa nie doszla przez paredzisiat minut i doslalem im odsetki. Myslicie ze dojdzie kasa?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
przesmieszna firma! sa na tyle bezczelni ze umiescili na swojej liscie "wylaczeni sprzedawcy" pinnacle (pewnie jakos na dniach, nie wiem dokladnie kiedy ale na pewno jeszcze z miesiac temu sledzac liste nie bylo pinnacle na niej) w zwiazku z tym, jesli wczesniej zdobywalo sie loyalty points za depozyty (normalnie dopisywali do konta) to teraz postanowili wszystkie anulowac. inaczej mowiac zastosowali zasade ze prawo dziala wstecz. zenujacy ruch z ich strony bylo czytac dokladniej od nich maile, ja w ktoryms ze smutkiem przeczytalem ,ze pinnacle jest wylaczony ( i to nie bylo jakos na dniach tylko sporo wczesniej)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|