Niezłe jest W Ciemności ale to w sumie dość ciężkie kino, raczej jednak w ambitniejszm klimacie.
Co do Dziewczyny z Tatuażem to jeszcze nie widziałem, ale recenzje są różne, czasem skrajne, książka dobra, wersja szwedzka filmu też, więc ta hollywoodzka też powinna trzymac poziom
Coronach na pewno nie mam, ale ja jestem zdania, ze z laska to lepiej na cos luzniejszego sie wybrac Bo pewnie pojdziemy tam w polowie na film, a w polowie do kina
Co powiecie o Zakazanym Imperium drugi sezon? Pierwszy obejrzalem i byl w porzadku ale bez fajerwerków (wg mnie oczywiscie), czy 2-gi sezon jest na podobnym poziomie, lepszy/gorszy? Bo nie wiem, czy sie zabierac...
z pierwszymi randkami i kinem to różnie bywa. ja na ten przykład jedną taką wziąłem na film dokumentalny o tym, jak kobiety - ofiary przemocy domowej, które zabiły swych mężów/oprawców uczą się żyć z tym faktem w więzieniu w formie warsztatów teatralnych itp. bilety - 0zł.
z pierwszymi randkami i kinem to różnie bywa. ja na ten przykład jedną taką wziąłem na film dokumentalny o tym, jak kobiety - ofiary przemocy domowej, które zabiły swych mężów/oprawców uczą się żyć z tym faktem w więzieniu w formie warsztatów teatralnych itp. bilety - 0zł.
Potrzebuje dobry thriller w klimacie "Zodiak", "Podejrzani". Do piątku muszę zobaczyć tą ewentualną propozycję i napisać o niej pracę, więc dzięki z góry za szybką odpowiedź
Potrzebuje dobry thriller w klimacie "Zodiak", "Podejrzani". Do piątku muszę zobaczyć tą ewentualną propozycję i napisać o niej pracę, więc dzięki z góry za szybką odpowiedź