Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 23 1 2 13 14 15 16 17 22 23
N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Originally Posted by Skorpion BB
Mam pytanie. Czy jeżeli w bukach wpłacałem i wypłacałem kase przez konto bankowe a teraz wpłace przez Moneybookers to wypłata pójdzie na moneybookers czy na konto bankowe?

w zakladce WYPLATY masz rozne mozliwosci Ty decydujesz gdzie wyplacasz

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pewnie bedzie tak ze jezeli wplacales przez mb teraz to bedziesz na mb mogl wyplacci

a o jakiegoo buka Ci chodzi

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
jezeli dokonywales depozytu poprzez przelew jak i moneybookers to sobie mozesz wyplacic jedna z tych metod wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by kardynal20
pewnie bedzie tak ze jezeli wplacales przez mb teraz to bedziesz na mb mogl wyplacci

a o jakiegoo buka Ci chodzi
bwin i expekt, czyli jak wpłace przez moneybookers to również tak będe mógł wypłacać. Dzięki panowie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
ok dzięki smile

V
V Offline
Witam

Z gory prosba za wyrozumialosc - czy moge wyplacic kase od buka na money a z money do innego buka, a jesli tak to ile czasu zajmuje ksiegowanie takiej operacji i czy mozna ja przeprowadzic na weekendzie?

B
member
member
B Offline
Originally Posted by Vito
Witam

Z gory prosba za wyrozumialosc - czy moge wyplacic kase od buka na money a z money do innego buka, a jesli tak to ile czasu zajmuje ksiegowanie takiej operacji i czy mozna ja przeprowadzic na weekendzie?

TAK smile buk-money: zalezy jaki buk (czasem kilka h, czasem 1-3dni)
money-buk:natychmiast
pzdr.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Uwaga na oszustów podszywających sie pod moneybookers. Ostatnio wysyłają maile o treści "Welcome to moneybookers ' VIP programme..."
Żeby czasami w szale radości nie przyszło komuś do głowy aktywować Vip-a poprzez podany tam link

G
veteran
veteran
G Offline
Niestety to o czym się kiedyś mówiło, że z MB wyciekły dane jest niestety prawdą, bo naprawdę tego badziewia przychodzi całkiem sporo.

W
Fundator
Fundator
W Offline
Czy ktoś próbował kiedyś wpłacać tą kartą MB do buka? Nie bezpośrednio przelewem tylko kartą. Jest to możliwe w ogóle? W takim przypadku rozumiem transakcja u buka jest zarejestrowana jako "kartowa" a nie MB,tak?
Na logikę tak to powinno wyglądać ale wolę się upewnić

V
veteran
veteran
V Offline
Originally Posted by gryzonko
Uwaga na oszustów podszywających sie pod moneybookers. Ostatnio wysyłają maile o treści "Welcome to moneybookers ' VIP programme..."
Żeby czasami w szale radości nie przyszło komuś do głowy aktywować Vip-a poprzez podany tam link

Niestety, potwierdzam. Co lepsze, takiej treści maila dostał mój brat, który swoje MB założył dosłownie 2 miesiące temu. Skąd mają na bieżąco wszystkich nowych, skoro dane - rzekomo - wyciekły raz, i to już dość dawno?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
witam mam sprawe a zrazem pytanko zrobilem przelew na moje konto moneybookers na kwote 26.23 zł ale doslownie zaraz sie zorientowalem po dokonaniu przelewu ze mialem zaplacic dokladnie jeden grosz wiecej 26.24 zł w jaki sposob moge odzyskac pieniazki pieniadze znikly z konta i na moneybookers tez nie mam jakas rada jak mam w tej sytuacji postapic???

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by MiFa
witam mam sprawe a zrazem pytanko zrobilem przelew na moje konto moneybookers na kwote 26.23 zł ale doslownie zaraz sie zorientowalem po dokonaniu przelewu ze mialem zaplacic dokladnie jeden grosz wiecej 26.24 zł w jaki sposob moge odzyskac pieniazki pieniadze znikly z konta i na moneybookers tez nie mam jakas rada jak mam w tej sytuacji postapic???
zadzwonic do nich. albo kaza ci zrobic skan przelewu i wyslac mailem, albo odrzuca wplate i zrobisz jeszcze raz

old hand
old hand
przesmieszna firma!
sa na tyle bezczelni ze umiescili na swojej liscie "wylaczeni sprzedawcy" pinnacle (pewnie jakos na dniach, nie wiem dokladnie kiedy ale na pewno jeszcze z miesiac temu sledzac liste nie bylo pinnacle na niej) w zwiazku z tym, jesli wczesniej zdobywalo sie loyalty points za depozyty (normalnie dopisywali do konta) to teraz postanowili wszystkie anulowac. inaczej mowiac zastosowali zasade ze prawo dziala wstecz.
zenujacy ruch z ich strony

newbie
newbie
Panowie !!! Dane zbierane są z portali internetowych tam gdzie podajecie własne imaile , wiec nie szastajcie na lewo i prawo własnymi adresami imail . A poza tym nie radze trzymać dużej kasy wirtualnej , gdyż nigdy nie wiadomo co sie może stać . Przecież każdy Buk ma zapis w regulaminie , że może zamknąć konto każdemu bez podania przyczyny . A tak przy okazji czy Moneybookers ma dalej ten zapis w regulaminie że nie odpowiadają za środki na koncie . Na koniec pytanie do ,,jazdaqz " czy to znaczy że jak wykluczą Pinnacle to nie zrobie tam przelewu czy tylko chodzi o punkty ?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by FAVORITOUT
Panowie !!! Dane zbierane są z portali internetowych tam gdzie podajecie własne imaile , wiec nie szastajcie na lewo i prawo własnymi adresami imail . A poza tym nie radze trzymać dużej kasy wirtualnej , gdyż nigdy nie wiadomo co sie może stać . Przecież każdy Buk ma zapis w regulaminie , że może zamknąć konto każdemu bez podania przyczyny . A tak przy okazji czy Moneybookers ma dalej ten zapis w regulaminie że nie odpowiadają za środki na koncie . Na koniec pytanie do ,,jazdaqz " czy to znaczy że jak wykluczą Pinnacle to nie zrobie tam przelewu czy tylko chodzi o punkty ?

Jesli kombinujesz z bonusami i kilkunastoma lewymi kontami to nie dziw sie ze buki zamykaja konta. Ja gram wirtualnie od ponad 5 lat i nigdy nie mialem problemu z zadnym kontem u buka czy z kontem moneybookers byc moze dlatego ze nie zakladam kont na wujka, ciotke czy babcie aby wyciagnac aktualny bonus - wszystko w temacie smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
ile czekaliscie na karte z moneybokers ?

T
old hand
old hand
T Offline
Zlecilem wplate na MB z banku ale wpisalem sama kwote depozytu bez odsetek, zoorientowalem sie po tym jak mi kasa nie doszla przez paredzisiat minut i doslalem im odsetki. Myslicie ze dojdzie kasa?

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by jazdagz
przesmieszna firma!
sa na tyle bezczelni ze umiescili na swojej liscie "wylaczeni sprzedawcy" pinnacle (pewnie jakos na dniach, nie wiem dokladnie kiedy ale na pewno jeszcze z miesiac temu sledzac liste nie bylo pinnacle na niej) w zwiazku z tym, jesli wczesniej zdobywalo sie loyalty points za depozyty (normalnie dopisywali do konta) to teraz postanowili wszystkie anulowac. inaczej mowiac zastosowali zasade ze prawo dziala wstecz.
zenujacy ruch z ich strony

bylo czytac dokladniej od nich maile, ja w ktoryms ze smutkiem przeczytalem ,ze pinnacle jest wylaczony ( i to nie bylo jakos na dniach tylko sporo wczesniej)

Strona 15 z 23 1 2 13 14 15 16 17 22 23

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
0 zarejestrowanych użytkowników (), 1,989 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,296
Posty5,839,663
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026