Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 23 1 2 16 17 18 19 20 22 23
B
addict
addict
B Offline
Odnowi się

Bonus: Unibet
Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Witam czy MB ostatnio ma jakieś opóźnienia w przelewach na konto bankowe?Wypłacał ktoś w tym tygodniu?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Zulus
Witam czy MB ostatnio ma jakieś opóźnienia w przelewach na konto bankowe?Wypłacał ktoś w tym tygodniu?

zlecalem wyplate w poniedzialek rano, wieczorem kasa w multibanku piwo

T
Pooh-Bah
Pooh-Bah
T Offline
Originally Posted by Tibastus
Jak długo trzeba czekać na weryfikację w tym całym Moneybookres/Skrill, mija juz 10 dzien, a tu ani listu od nich ani zadnego emaila..

Mial ktos z was juz podobna sytuacje??

Dzieki za pomoc

up

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak długo trzeba czekać na weryfikację w tym całym Moneybookres/Skrill, mija juz 10 dzien, a tu ani listu od nich ani zadnego emaila..

Dzieki za pomoc

up
A poinformowali cie w mailu, ze karta zostala wyslana?
Do mnie dzisiaj dotarla a 18 stycznia wyslali.

T
Pooh-Bah
Pooh-Bah
T Offline
Originally Posted by c1nek

Dzieki za pomoc

up

niestety ale maila od nich nie otrzymałem jeszcze

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
U mnie weryfikacja po wyslaniu skanu dowodu i rachunku trwala 14h, nastepnie dokonczylem weryfykacje i odjeli 10 euro z konta.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Witam. Jaką walute polecacie do tej ich karty? Mam złotówki i zastanawiam sie czy nie zmienic.

T
Pooh-Bah
Pooh-Bah
T Offline
Originally Posted by c1nek

Dzieki za pomoc

up

niestety ale maila od nich nie otrzymałem jeszcze

dobra, jest list..

teraz kolejne pytanie, proszą o skan rachunku, ale nei może to być elektroniczny..
co im wysłać w przypadku gdy nie posiadam rachunku papierowego na swe dane a jedynie wszystkie to rozliczenia drogą elektroniczna??

miał ktoś z was taki problem?

dzięki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pamieta ktos jak to bylo z tym cash back 1% , chyba bylo do 28.01 beda zwroty z automatu ?

addict
addict
Originally Posted by Skorpion BB
Witam. Jaką walute polecacie do tej ich karty? Mam złotówki i zastanawiam sie czy nie zmienic.

Jak mieszkasz w Polsce to po co brać kartę w innej walucie niż w złotych?
Tu operujesz złotówkami więc jak zmienisz na Euro to później i tak musisz iść do kantoru i rozmienić więc tracisz na przewalutowaniu.

T
member
member
T Offline
Dzisiaj dotarł do mnie Token, od daty zamówienia czekałem w sumie 21 dni, najdłużej trzeba było czekać na wysyłkę, która sama była już szybka - kurier Fedex.

Ogólnie polecam, token działa tak jak ma działać, a konto jest bezpieczniejsze smile

journeyman
journeyman
Zastanawia mnie czy rzeczywiście tak jest że wypłacanie kartą monka w bankomacie zwiększa poczucie anonimowości w porównaniu z robieniem przelewów do banku. Przecież bankomaty należą do jakichś sieci (np. Euronet) lub do banków, więc banki i tak wiedzą kto korzysta z ich bankomatów. Tak mi się bynajmniej wydaje, mógłby mi ktoś bardziej obeznany w temacie to wyjaśnić. Z góry dziękuję.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A to w Polsce przestępstwem jest już wypłacanie pieniędzy z Moneybookers bo nie jestem na bieżąco? Przecież Moneybookers nie jest platformą bukmacherską jeden może order dziadka z Wehrmachtu sprzedać na ebayu inny genitalia hobbystycznie pokazywać przez kamerę na jakimś portalu za drobne wsparcie.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Uzywal ktos karty mb do placenia przy zakupach allegro , system platnosci allegro ma opcje zaplaty karta.

veteran
veteran
mam pytanie - mając niezweryfikowane konto MB można otrzymywać środki od innych osób mających konta MB. A jak sie ma sytuacja z wypłatami na takie niezweryfikowane konto?

journeyman
journeyman
Originally Posted by Swordman
Zastanawia mnie czy rzeczywiście tak jest że wypłacanie kartą monka w bankomacie zwiększa poczucie anonimowości w porównaniu z robieniem przelewów do banku. Przecież bankomaty należą do jakichś sieci (np. Euronet) lub do banków, więc banki i tak wiedzą kto korzysta z ich bankomatów. Tak mi się bynajmniej wydaje, mógłby mi ktoś bardziej obeznany w temacie to wyjaśnić. Z góry dziękuję.

Coś nie chce mi nikt odpowiedzieć. OK to spytam inaczej. Mam pytanko do osób które mają kartę monka. Czym się kierowaliście zamawiając tą kartę: czy tylko względami praktycznymi (szybszy dostęp do kasy itp.) czy również tym, że w razie czego czujecie się bardziej bezpieczni w świetle nowej ustawy hazardowej. Pamiętam jak wchodziła ta ustawa i jej temat był wałkowany na tym forum to wiele osób wypowiadało się w ten sposób: "mam kartę monka i mogą mi skoczyć". No właśnie mogą czy nie? I żeby była jasność, nie chodzi o to że panikuję, wiem że ta nowa ustawa to puki co jest martwe prawo ale jeżeli można się dodatkowo zabezpieczyć to czemu nie. Więc dochodzę do sedna: czy karta monka zwiększa nasze poczucie bezpieczeństwa i anonimowości (w porównaniu z robieniem przelewów do banku) w świetle ustawy hazardowej czy nie?

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
@ Swordman

No i co z tego, że "wiedzą" ?

Ktoś, kto ma kamerę przemysłową, też "wie" co się dzieje w każdej sekundzie w obszarze działania kamery. I co robi z tą wiedzą, dopóki nic się nie wydarzyło ? Nie sięga w ogóle do niej.

A co może sie "wydarzyć" w naszym przypadku ?

Wiele rzeczy teoretycznie może, ale, według mnie, "wydarzeniem" nie będzie samo korzystanie z karty MB.

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Originally Posted by Kura
Uzywal ktos karty mb do placenia przy zakupach allegro , system platnosci allegro ma opcje zaplaty karta.
uzywalem, dziala bez problemu

journeyman
journeyman
Originally Posted by Art300
@ Swordman

No i co z tego, że "wiedzą" ?

Ktoś, kto ma kamerę przemysłową, też "wie" co się dzieje w każdej sekundzie w obszarze działania kamery. I co robi z tą wiedzą, dopóki nic się nie wydarzyło ? Nie sięga w ogóle do niej.

A co może sie "wydarzyć" w naszym przypadku ?

Wiele rzeczy teoretycznie może, ale, według mnie, "wydarzeniem" nie będzie samo korzystanie z karty MB.

Art300 dzięki za odpowiedź, ale nie chodzi mi o ogólniki tylko o konkret, bo zastanawiam się czy zamówić kartę moneybookers.

Postaram się napisać prościej.

Macie do wyboru dwie opcje wypłaty:

opcja 1: buk->moneybookers->konto bankowe
opcja 2: buk->moneybookers-> kartą moneybookers w bankomacie.

Czy opcja 2 jest bezpieczniejsza pod kątem ustawy hazardowej i daje większą anonimowość od opcji 1, czy nie ma różnicy.

Strona 18 z 23 1 2 16 17 18 19 20 22 23

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (rafal08), 1,330 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,297
Posty5,839,862
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026