Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 49 1 2 5 6 7 8 9 48 49
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by kostek1
Panowie potrzebuje jakiś 2 meczy do Melzera i Wozniacki , dosyc pewnych z kursem 1,4 - 1,55
Są jakieś propozycje?

Hajek i Ignatik

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie potrzebuje jakiś 2 meczy do Melzera i Wozniacki , dosyc pewnych z kursem 1,4 - 1,55
Są jakieś propozycje?

a kurs 1,4-1,5 oznacza że pewny? ja już dawno odzwyczaiłem się grac takie mecze

ze swojej strony polecam Rojer/Zelenay lub Hajek

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Originally Posted by Max11
Ale ten komentator to kołeczek jest napisane że gem trwał 9.32 min, a on gada że gem trwał 8 min laugh
http://atp.org.pl/zawodnik/2559/sikora_sylwester/ laugh

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by mlodyLewy
Dzisiaj ostro pograny DEL BONISH, wydaje mi się, że powiezie Nicolasa... Bonish bardzo mocny na twardej, a Almagro nie przepada za tą nawierzchnią.

?

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Marczajka
Są jakieś propozycje?

MArczajka się zgadza, @1,90 masz więc nie musisz szukać drugiego wink

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
dobra Lisicki odlamuj ten potezny serwis Agi boks

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by NanekHKS

Też zauważyłeś że Aga ostatnio serwuje niczym Jasiu?

K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
Originally Posted by Domel
Originally Posted by Marczajka
Są jakieś propozycje?

MArczajka się zgadza, @1,90 masz więc nie musisz szukać drugiego wink

Dzięki wink
To już problem z głowy tongue

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Originally Posted by NanekHKS

Też zauważyłeś że Aga ostatnio serwuje niczym Jasiu?

ktory grin ?

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
z innego forum
To mój debiut na tym forum. Na ******** udzielałem sie swego czasu ponad 10 lat. W swojej kilkunastoletniej karierze hazardzisty wygrałem setki tysięcy PLN i jeszcze więcej przegrałem. Grywałem za 2 zl jak również zdarzalo mi się przegrywać po 10 tys PLN dziennie. Do czego zmierzam. Myślę, ze w hazardzie, w bukmacherce potrzebna jest pokora, a tej nabywa się z czasem. Nawet najlepsza wiedza i najlepsze analizy nie uchronią cie od lania , które wcześniej czy później na pewno nadejdzie, jesli grasz za spore pieniądze a czynisz to regularnie. Znałem wielkich kozaków przy których czułem się jak płotka , a obecnie chłopy niestety zostali bez domów, mieszkań, samochodów, pieniędzy. Mieszkają w obskurnych hotelach, porzuceni przez kobiety, pracują za grosze. Kiedyś jedni z najgrubiej grajacych w Polsce, dziś nędzarze. Niektórzy chyłkiem wbiegający do punktów, jak nikogo nie ma, bo wstydzą sie zagrać za pare zlotych. Kiedyś obracali tysiącami dziennie i kpili, naśmiewali się z tzw. "dwuzłotowiczów" . ....Życie. Do czego zmierzam. Nie powiedziałbym nigdy nikomu , że coś jest pewniakiem(pewniaki są tylko na cmentarzu) , a czyjaś analiza jest głupia czy fantastyczna. Możesz przekopać pół internetu, oglądnąć kilkadziesiat meczy i dokonać analizy ,która wydaje ci sie fantastyczna a i tak nadejdzie mecz i zostaniesz szybciutko sprowadzony na ziemie.... Powiedzmy sobie szczerze, ze dziś w dobie takiej komercjonalizacji multum meczy(tenisowych równiez) jest ustawionych w myśl zasady kasa misiu kasa. Spróbuje raz na jakis czas podzielić się jakąś "analizą"(hahahanie cierpię tego słowa) a Radomiakowi gratuluję typu na Janković. Pozdrawiam.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Online: Kasa
Dzisiaj ostro pograny DEL BONISH, wydaje mi się, że powiezie Nicolasa... Bonish bardzo mocny na twardej, a Almagro nie przepada za tą nawierzchnią.

?
cegly na ogol sa twarde smile

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by ice18
z innego forum
To mój debiut na tym forum. Na ******** udzielałem sie swego czasu ponad 10 lat. W swojej kilkunastoletniej karierze hazardzisty wygrałem setki tysięcy PLN i jeszcze więcej przegrałem. Grywałem za 2 zl jak również zdarzalo mi się przegrywać po 10 tys PLN dziennie. Do czego zmierzam. Myślę, ze w hazardzie, w bukmacherce potrzebna jest pokora, a tej nabywa się z czasem. Nawet najlepsza wiedza i najlepsze analizy nie uchronią cie od lania , które wcześniej czy później na pewno nadejdzie, jesli grasz za spore pieniądze a czynisz to regularnie. Znałem wielkich kozaków przy których czułem się jak płotka , a obecnie chłopy niestety zostali bez domów, mieszkań, samochodów, pieniędzy. Mieszkają w obskurnych hotelach, porzuceni przez kobiety, pracują za grosze. Kiedyś jedni z najgrubiej grajacych w Polsce, dziś nędzarze. Niektórzy chyłkiem wbiegający do punktów, jak nikogo nie ma, bo wstydzą sie zagrać za pare zlotych. Kiedyś obracali tysiącami dziennie i kpili, naśmiewali się z tzw. "dwuzłotowiczów" . ....Życie. Do czego zmierzam. Nie powiedziałbym nigdy nikomu , że coś jest pewniakiem(pewniaki są tylko na cmentarzu) , a czyjaś analiza jest głupia czy fantastyczna. Możesz przekopać pół internetu, oglądnąć kilkadziesiat meczy i dokonać analizy ,która wydaje ci sie fantastyczna a i tak nadejdzie mecz i zostaniesz szybciutko sprowadzony na ziemie.... Powiedzmy sobie szczerze, ze dziś w dobie takiej komercjonalizacji multum meczy(tenisowych równiez) jest ustawionych w myśl zasady kasa misiu kasa. Spróbuje raz na jakis czas podzielić się jakąś "analizą"(hahahanie cierpię tego słowa) a Radomiakowi gratuluję typu na Janković. Pozdrawiam.

Tusk czy Kaczyński?

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by betowiec

?
cegly na ogol sa twarde smile

nie o to mi chodziło

K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
Zagram tego debla Rojer/Zelenay + Melzera + Woznaicki wink

D
newbie
newbie
D Offline
Dlaczego uważacie, że Rojer/Zelenay wygrają?

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
i jak tam ciąg na kołka z niemiec? laugh

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Minar wakarzu kończ tego gema, bo 3 set wtopisz

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
souza zmarnował około 8-9 ( z tego co liczyłem) bp na seta blush tak kończą frajerzy puke

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
a moze nawet 10 puke

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Teraz mówi że pierwszy raz Radwańska nie trafiła pierwszym serwisem jak to było drugi raz laugh

Strona 7 z 49 1 2 5 6 7 8 9 48 49

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, wHiTe_StAr, Lukasz111, Emilio, alfa, rafal08, betowiec, rymoholik), 1,896 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,831
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025