|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie potrzebuje jakiś 2 meczy do Melzera i Wozniacki , dosyc pewnych z kursem 1,4 - 1,55 Są jakieś propozycje? Hajek i Ignatik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie potrzebuje jakiś 2 meczy do Melzera i Wozniacki , dosyc pewnych z kursem 1,4 - 1,55 Są jakieś propozycje? a kurs 1,4-1,5 oznacza że pewny? ja już dawno odzwyczaiłem się grac takie mecze ze swojej strony polecam Rojer/Zelenay lub Hajek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale ten komentator to kołeczek jest napisane że gem trwał 9.32 min, a on gada że gem trwał 8 min  http://atp.org.pl/zawodnik/2559/sikora_sylwester/ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj ostro pograny DEL BONISH, wydaje mi się, że powiezie Nicolasa... Bonish bardzo mocny na twardej, a Almagro nie przepada za tą nawierzchnią. ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie potrzebuje jakiś 2 meczy do Melzera i Wozniacki , dosyc pewnych z kursem 1,4 - 1,55 Są jakieś propozycje? a kurs 1,4-1,5 oznacza że pewny? ja już dawno odzwyczaiłem się grac takie mecze ze swojej strony polecam Rojer/Zelenay lub Hajek MArczajka się zgadza, @1,90 masz więc nie musisz szukać drugiego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra Lisicki odlamuj ten potezny serwis Agi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra Lisicki odlamuj ten potezny serwis Agi  Też zauważyłeś że Aga ostatnio serwuje niczym Jasiu?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie potrzebuje jakiś 2 meczy do Melzera i Wozniacki , dosyc pewnych z kursem 1,4 - 1,55 Są jakieś propozycje? a kurs 1,4-1,5 oznacza że pewny? ja już dawno odzwyczaiłem się grac takie mecze ze swojej strony polecam Rojer/Zelenay lub Hajek MArczajka się zgadza, @1,90 masz więc nie musisz szukać drugiego  Dzięki To już problem z głowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra Lisicki odlamuj ten potezny serwis Agi  Też zauważyłeś że Aga ostatnio serwuje niczym Jasiu? ktory  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z innego forum To mój debiut na tym forum. Na ******** udzielałem sie swego czasu ponad 10 lat. W swojej kilkunastoletniej karierze hazardzisty wygrałem setki tysięcy PLN i jeszcze więcej przegrałem. Grywałem za 2 zl jak również zdarzalo mi się przegrywać po 10 tys PLN dziennie. Do czego zmierzam. Myślę, ze w hazardzie, w bukmacherce potrzebna jest pokora, a tej nabywa się z czasem. Nawet najlepsza wiedza i najlepsze analizy nie uchronią cie od lania , które wcześniej czy później na pewno nadejdzie, jesli grasz za spore pieniądze a czynisz to regularnie. Znałem wielkich kozaków przy których czułem się jak płotka , a obecnie chłopy niestety zostali bez domów, mieszkań, samochodów, pieniędzy. Mieszkają w obskurnych hotelach, porzuceni przez kobiety, pracują za grosze. Kiedyś jedni z najgrubiej grajacych w Polsce, dziś nędzarze. Niektórzy chyłkiem wbiegający do punktów, jak nikogo nie ma, bo wstydzą sie zagrać za pare zlotych. Kiedyś obracali tysiącami dziennie i kpili, naśmiewali się z tzw. "dwuzłotowiczów" . ....Życie. Do czego zmierzam. Nie powiedziałbym nigdy nikomu , że coś jest pewniakiem(pewniaki są tylko na cmentarzu) , a czyjaś analiza jest głupia czy fantastyczna. Możesz przekopać pół internetu, oglądnąć kilkadziesiat meczy i dokonać analizy ,która wydaje ci sie fantastyczna a i tak nadejdzie mecz i zostaniesz szybciutko sprowadzony na ziemie.... Powiedzmy sobie szczerze, ze dziś w dobie takiej komercjonalizacji multum meczy(tenisowych równiez) jest ustawionych w myśl zasady kasa misiu kasa. Spróbuje raz na jakis czas podzielić się jakąś "analizą"(hahahanie cierpię tego słowa) a Radomiakowi gratuluję typu na Janković. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj ostro pograny DEL BONISH, wydaje mi się, że powiezie Nicolasa... Bonish bardzo mocny na twardej, a Almagro nie przepada za tą nawierzchnią. ? cegly na ogol sa twarde 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z innego forum To mój debiut na tym forum. Na ******** udzielałem sie swego czasu ponad 10 lat. W swojej kilkunastoletniej karierze hazardzisty wygrałem setki tysięcy PLN i jeszcze więcej przegrałem. Grywałem za 2 zl jak również zdarzalo mi się przegrywać po 10 tys PLN dziennie. Do czego zmierzam. Myślę, ze w hazardzie, w bukmacherce potrzebna jest pokora, a tej nabywa się z czasem. Nawet najlepsza wiedza i najlepsze analizy nie uchronią cie od lania , które wcześniej czy później na pewno nadejdzie, jesli grasz za spore pieniądze a czynisz to regularnie. Znałem wielkich kozaków przy których czułem się jak płotka , a obecnie chłopy niestety zostali bez domów, mieszkań, samochodów, pieniędzy. Mieszkają w obskurnych hotelach, porzuceni przez kobiety, pracują za grosze. Kiedyś jedni z najgrubiej grajacych w Polsce, dziś nędzarze. Niektórzy chyłkiem wbiegający do punktów, jak nikogo nie ma, bo wstydzą sie zagrać za pare zlotych. Kiedyś obracali tysiącami dziennie i kpili, naśmiewali się z tzw. "dwuzłotowiczów" . ....Życie. Do czego zmierzam. Nie powiedziałbym nigdy nikomu , że coś jest pewniakiem(pewniaki są tylko na cmentarzu) , a czyjaś analiza jest głupia czy fantastyczna. Możesz przekopać pół internetu, oglądnąć kilkadziesiat meczy i dokonać analizy ,która wydaje ci sie fantastyczna a i tak nadejdzie mecz i zostaniesz szybciutko sprowadzony na ziemie.... Powiedzmy sobie szczerze, ze dziś w dobie takiej komercjonalizacji multum meczy(tenisowych równiez) jest ustawionych w myśl zasady kasa misiu kasa. Spróbuje raz na jakis czas podzielić się jakąś "analizą"(hahahanie cierpię tego słowa) a Radomiakowi gratuluję typu na Janković. Pozdrawiam. Tusk czy Kaczyński?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj ostro pograny DEL BONISH, wydaje mi się, że powiezie Nicolasa... Bonish bardzo mocny na twardej, a Almagro nie przepada za tą nawierzchnią. ? cegly na ogol sa twarde  nie o to mi chodziło
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zagram tego debla Rojer/Zelenay + Melzera + Woznaicki 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Dlaczego uważacie, że Rojer/Zelenay wygrają?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jak tam ciąg na kołka z niemiec? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Minar wakarzu kończ tego gema, bo 3 set wtopisz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
souza zmarnował około 8-9 ( z tego co liczyłem) bp na seta  tak kończą frajerzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a moze nawet 10 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz mówi że pierwszy raz Radwańska nie trafiła pierwszym serwisem jak to było drugi raz 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|