|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A'propos własnego biznesu, będzie reklama biznesu kolegi:) Poznaniacy i nie tylko:) mają okazję skosztować w Poznaniu przy ul. Garbary 47, PRAWDZIWYCH BURGERÓW, nie jakiś tam burgeropodobnych bułek wypchanych ścierwem z paczki tylko naprawdę prawdziwych, burgerów. wszystko świeże, mięso wysmażane przy Tobie, świeże warzywa i bułki, nie jakieś mięso z psa mrożone miesiącami, naprawdę polecam spróbować. Tylko burgery, jeśli jesteście amatorami ścierwokebabów i zapiekanek jak podeszwa to będziecie zawiedzeni, pozostali powinni być mile zaskoczeni:)
Nie ma mnie na miejscu, jak wrócę, wrzucę kilka fotek, ale walory smakowe trzeba samemu zaliczyć, a naprawdę polecam:) bylem i zadna rewelka - jadalo sie lepsze burgery ale w innym miescie 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Conrad jak cenowo tam jest? no i jak smakowe walory? Akurat fast-foodów w ogóle nie jadam tak więc szczerze nie wiem jak to smakuje, ale następnym razem przyjrzę się bliżej cenom i podam jak to wygląda.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A'propos własnego biznesu, będzie reklama biznesu kolegi:) Poznaniacy i nie tylko:) mają okazję skosztować w Poznaniu przy ul. Garbary 47, PRAWDZIWYCH BURGERÓW, nie jakiś tam burgeropodobnych bułek wypchanych ścierwem z paczki tylko naprawdę prawdziwych, burgerów. wszystko świeże, mięso wysmażane przy Tobie, świeże warzywa i bułki, nie jakieś mięso z psa mrożone miesiącami, naprawdę polecam spróbować. Tylko burgery, jeśli jesteście amatorami ścierwokebabów i zapiekanek jak podeszwa to będziecie zawiedzeni, pozostali powinni być mile zaskoczeni:)
Nie ma mnie na miejscu, jak wrócę, wrzucę kilka fotek, ale walory smakowe trzeba samemu zaliczyć, a naprawdę polecam:) wlasnie jak cenowo? w wawie jest kilka knajp tak serwujacych (TGF, Pink flamingo, blue Cactus).Ceny zaczynaja sie od 30 zl do 100.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
prowadzę biznes dużo by pisać , generalnie o ile nie masz jakiegoś nowatorskiego pomysłu by go sprzedać choćby poprzez alegro , to w dużym mieście nie masz szans nie mając wielkich pieniędzy @Eldo, Ty pub prowadzisz z tego co kojarzę? Mógłbyś kilka słów napisać jak zaczynałeś? jak zaczynałem , ? to truizm może, ale tak było najpierw są marzenia , a potem realizacja tych marzeń , niektórzy tylko marzą i niereaizują , ja marzę i staram się realizować marzenia , jak się w życiu czegoś bardzo chce to można wszystko no prawie wszystko , ja zacząłem marzyć o swoim pubie i go mam 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
a który to Twoj pub Eldo ?:)
Pozdro
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
a który to Twoj pub Eldo ?:)
Pozdro pierwszy dopiero , ale już marzę o drugim 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sie nazywa ?:) o to chodzilo Mitulowi
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
dokladnie, ten w ktorym bylismy razem z Conradem latem? 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
dokladnie, ten w ktorym bylismy razem z Conradem latem?  Nie Mitul to nie ten. Pod Wrocławiem gdzieś.
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
dokladnie, ten w ktorym bylismy razem z Conradem latem?  Mitul , ale Ty przecież piwa już nie pijesz  a pub nazywa się tak jak ja na mecz.pl 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jakim cudem nie masz stronki?!  Ostatnio znajomy mówił, że stawiał stronkę facetce prowadzącej warzywniak osiedlowy 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Jakim cudem nie masz stronki?!  Ostatnio znajomy mówił, że stawiał stronkę facetce prowadzącej warzywniak osiedlowy  takim cudem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma strony bo nie daje sie golic stawiaczom stron, hostingowcom, google i fb
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
dokladnie, ten w ktorym bylismy razem z Conradem latem?  Mitul , ale Ty przecież piwa już nie pijesz  a pub nazywa się tak jak ja na mecz.pl  oj tam, oj tam - zdarza mi się czasami, ale i tak preferuje mocniejsze trunki, chyba, ze latem, na wyjezdzie 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
heh Mitul , opróżnij skrzynkę z PW rzecz jasna 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
dokladnie, ten w ktorym bylismy razem z Conradem latem?  Mitul , ale Ty przecież piwa już nie pijesz  a pub nazywa się tak jak ja na mecz.pl  oj tam, oj tam - zdarza mi się czasami, ale i tak preferuje mocniejsze trunki, chyba, ze latem, na wyjezdzie  A ja już w Ciebie nie wierzyłem  Myślę na straty chłopak poszedł - nie pije 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
heh Mitul , opróżnij skrzynkę z PW rzecz jasna  done 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
ale ograniczam sie Piotrek  pierwsze dziecko nadchodzi wiec musze reprezentowac odpowiedni wzor do nasladowania :PP
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Conrad jak cenowo tam jest? no i jak smakowe walory? Akurat fast-foodów w ogóle nie jadam tak więc szczerze nie wiem jak to smakuje, ale następnym razem przyjrzę się bliżej cenom i podam jak to wygląda. ciekawią mnie jak wygldają ceny w porównaniu z konkuretnami, poczekam 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|