|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Źle kalkulowałem, ale jak się okazało dwójkę przywiozłem, tylko nie wiem czemu heh  Dobry bieg był, emocje do samej kreski 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
teraz widze ze Geremi zagral handi na gdansk , a GA zagral czysta jedyne 
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Aaaa takie buty, szkoda, że przez tą nieuwagę stracił miejsce w finale, cóż regulamin to regulamin, Akhu czuwa bo ja myślałem że jestem poza finałem.
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
chyba najlepiej obsadzony final z wszystkich 3 edycji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba najlepiej obsadzony final z wszystkich 3 edycji  Hehe Ty jesteś w każdym, to możesz to oceniać  Gratulacje btw 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
chyba najlepiej obsadzony final z wszystkich 3 edycji  Hehe Ty jesteś w każdym, to możesz to oceniać  Gratulacje btw  bo mam wiecej szczescia niz rozumu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Graty Panowie 3 raz blisko finału i 3 raz kapa  tym razem sam zawaliłem, mając 90% pewności, że meczu w Zielonej Górze nie będzie ja się w niego wpier...licząc, że jednak odjadą ehhh...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ekscytujące półfinały. Aż dziw, że legolas nie atakował wyższego kursu mając w zapasie typ zastępczy legolasowi ostatecznie nie uznałem typu zastępczego, bo był niezgodny z regulaminem. szkoda, że od razu nie było tego powiedziane stanowczo itd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jeszcze jedno pytanie dla mnie spotkanie na czysta jedynke i z handi to praktycznie dwie inne sprawy.
Bo przecież Gdańsk mógł wygrać 47:43 i trafiłby ten co miał czysty win, a ja bym miał błąd.
A handi robi różnice chyba ? Całkiem inny typ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jeszcze jedna kwestia z tym typem zastępczym pal licho już tym typem. Ale legolas podał Gniezno - Grudziądz 1, gdzie wczesniej GA miał już Gniezno z handi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz doczytałem regulamin................. Ehhhhhhhhhh tylko w rundziej zasadniczej można z handi zagrać to samo spotkanie. Spoko. Nie doczytałem takiego niuansu. gratulacje dla finalistów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
muszę się piwka napić, bo frajersko finał oddany..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale jedno pytanko mam na koniec  Akhu napisałeś, w trakcie zabawy, że mogę nie brać pod uwagę typu zastępczego Legolasa i podać typ na Gniezno. Patrząc na to, że wcześniej Green Arrow podał go z handi, sam wpakowałbym się na minę tym ruchem wychodzi teraz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale jedno pytanko mam na koniec  Akhu napisałeś, w trakcie zabawy, że mogę nie brać pod uwagę typu zastępczego Legolasa i podać typ na Gniezno. Patrząc na to, że wcześniej Green Arrow podał go z handi, sam wpakowałbym się na minę tym ruchem wychodzi teraz  Oczywiście nie mogłeś go zagrać, ale zauważyłem to dopiero gdy podliczałem cały półfinał. Fakt, niechcący, to ja Cie wprowadziłem w błąd, ale ostatecznie nie wybrałeś tego Gniezna. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ekscytujące półfinały. Aż dziw, że legolas nie atakował wyższego kursu mając w zapasie typ zastępczy legolasowi ostatecznie nie uznałem typu zastępczego, bo był niezgodny z regulaminem. jednak jeszcze zapytam, bo mi spokoju to nie daje mimo ze to tylko zabawa  Akhu pozwoliłeś by w sprawie typu zastepczego wypowiedzieli sie rywale z półfinału. Ja wyraziłem zgode by typ pozostał, pozostali rywale nie zgłosili nic, wiec moim zdaniem typ zastepczy powinien byc uzwgledniony i rozliczony jako błąd. Szkoda, że od razu nie było informacji - typ zastępczy niezgodny z regulaminem itd. Proszę o odniesienie się do tego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żeby nie brnąć w omijanie regulaminu stwierdziłem, że lepiej w tej sytuacji będzie postąpić zgodnie z nim i typu zastępczego nie uznałem.
W przyszłym sezonie z regulaminu zniknie podpunkt d) i wszystko będę rozliczał zgodnie z regulaminem. Co za tym idzie nie dopisanie daty czy meczu w którym jadą zawodnicy będą skutkowały typem nietrafionym. Tak samo będzie ze zwrotami. Typy zastępcze będzie można podać dopiero po oficjalnym odwołaniu spotkania.
3 edycję wystarczyły, żeby każdy zrozumiał o co chodzi w zabawie i jak się powinno typy zapisywać...dlatego już nie będę czekał na protesty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nikt tu pewnie w zimie nie zaglądnie, ale na wypadek jakby ktoś taki się znalazł, to: Jeśli macie jakieś nowe pomysły, uwagi do regulaminu, lub inne kwestie dotyczące konkursu, to proszę o wypisywania ich tutaj.Do końca marca jest czas na jakieś zmiany i inne tego typu ruchy. Pozdrawiam Akhu 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Może jakiś turniej par  (jakby sponsor większą pule dał) ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może jakiś turniej par  (jakby sponsor większą pule dał) ? Nie będzie czasu na takie turnieje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Będzie konkurs  ? Jak tak to kiedy jakieś zapisy?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|