|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A mi tlumaczyli ze te czerwone kółka przy stawkach na mecze ograniczające wartość pojedynczego beta pojawiają się jak w meczu przewiduje się fatalne warunki atmosferyczne (ma to sens przy o/u nawet) albo trudności w transmisji
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Nie powiesz mi natomiast ze bah/bc i xp nie naleza do czolowych bukow w Polsce. Myślę że do Top 10 się załapią co akurat w dzisiejszych czasach nie jest trudne, ale w górnej trójce pod względem obrotu czyli pozycji rynkowej nie widzę żadnej z nich. Według mnie górna trójka (bez jakiejkolwiek kolejności) to B(etand)win, B365 i Uni. Myślę, że pod względem obrotu w Polsce jest to ścisła czołówka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś z was został zlimitowany jakoś szczególnie w Pinnacle? Mam 3 konta w pinn. Te której najdłużej posiadam ma limit w wysokoście ok 60% + nadzór czy jak to nazwać. Na koncie głównym mogę zagrać beta przykładowo za 600zł, kiedy na pozostałych na to samo w tym samym czasie jest 900zł z groszem. Dochodzi do tego fakt podwójnego spadku kursu po jednym becie (sprawdzone na na wielu przykładach). O większych limitach szczerze mówiąc nie słyszałem i pinn to dla mnie absolutna czołówka pod tym względem. PS. Gram tylko siatkę. Ruchy kursow na MO w pinku, zaczynaja sie juz przy stawce 1000zeta,Czy tylko Tobie indywidualnie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie powiesz mi natomiast ze bah/bc i xp nie naleza do czolowych bukow w Polsce. Myślę że do Top 10 się załapią co akurat w dzisiejszych czasach nie jest trudne, ale w górnej trójce pod względem obrotu czyli pozycji rynkowej nie widzę żadnej z nich. Według mnie górna trójka (bez jakiejkolwiek kolejności) to B(etand)win, B365 i Uni. Myślę, że pod względem obrotu w Polsce jest to ścisła czołówka. coś mi tu uni w tym towarzystwie nie pasuje
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Problemem w takim bet365 są limity, muszę otwierac co trochę nowe konto ponieważ gram surbety na livie, nie interesuje mnie hazard a czysty zysk, ale utrudniają maksymalnie pewnie nie jeden z was to ma 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ich tez interesuje zysk a nie jacys geniusze-programisci co ich systematycznie skubia bo sa lepiej rozgarnieci informatycznie od ich IT & Development Department 
|
|
|
|
|
|
|
Nie powiesz mi natomiast ze bah/bc i xp nie naleza do czolowych bukow w Polsce. Myślę że do Top 10 się załapią co akurat w dzisiejszych czasach nie jest trudne, ale w górnej trójce pod względem obrotu czyli pozycji rynkowej nie widzę żadnej z nich. Według mnie górna trójka (bez jakiejkolwiek kolejności) to B(etand)win, B365 i Uni. Myślę, że pod względem obrotu w Polsce jest to ścisła czołówka. coś mi tu uni w tym towarzystwie nie pasuje Ja ich oszacowałem w Top 3 ale wiadomo, że to oni są na trzeciej pozycji gdyż o 1-2 to jest walka pomiędzy bw/356. Natomiast nie widzę nikogo innego kto mógł bym im tę trzecią lokatę odebrać jeśli chodzi o obrót w kraju. Oni są u nas na rynku bardzo długo (o ile nie najdłużej), byli chyba nawet sponsorem tytularnym I ligi piłkarskiej, itd.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Problemem w takim bet365 są limity, muszę otwierac co trochę nowe konto ponieważ gram surbety na livie, nie interesuje mnie hazard a czysty zysk, ale utrudniają maksymalnie pewnie nie jeden z was to ma  A jakie dyscypliny grasz brasilian?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Podnieśli komuś limit wygranej live tenis w becie całorocznym? (bez lat przestępnych)
|
|
|
Link skopiowany do schowka