Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
B
enthusiast
enthusiast
B Offline
A mi tlumaczyli ze te czerwone kółka przy stawkach na mecze ograniczające wartość pojedynczego beta pojawiają się jak w meczu przewiduje się fatalne warunki atmosferyczne (ma to sens przy o/u nawet) albo trudności w transmisji

Bonus: Unibet
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by piko1981
Nie powiesz mi natomiast ze bah/bc i xp nie naleza do czolowych bukow w Polsce.

Myślę że do Top 10 się załapią co akurat w dzisiejszych czasach nie jest trudne, ale w górnej trójce pod względem obrotu czyli pozycji rynkowej nie widzę żadnej z nich.

Według mnie górna trójka (bez jakiejkolwiek kolejności) to B(etand)win, B365 i Uni. Myślę, że pod względem obrotu w Polsce jest to ścisła czołówka.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Korver_
Originally Posted by GaloGalo
Ktoś z was został zlimitowany jakoś szczególnie w Pinnacle?

Mam 3 konta w pinn. Te której najdłużej posiadam ma limit w wysokoście ok 60% + nadzór czy jak to nazwać. Na koncie głównym mogę zagrać beta przykładowo za 600zł, kiedy na pozostałych na to samo w tym samym czasie jest 900zł z groszem. Dochodzi do tego fakt podwójnego spadku kursu po jednym becie (sprawdzone na na wielu przykładach).

O większych limitach szczerze mówiąc nie słyszałem i pinn to dla mnie absolutna czołówka pod tym względem.

PS. Gram tylko siatkę.

Ruchy kursow na MO w pinku, zaczynaja sie juz przy stawce 1000zeta,Czy tylko Tobie indywidualnie ?

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by Conrad

Myślę że do Top 10 się załapią co akurat w dzisiejszych czasach nie jest trudne, ale w górnej trójce pod względem obrotu czyli pozycji rynkowej nie widzę żadnej z nich.

Według mnie górna trójka (bez jakiejkolwiek kolejności) to B(etand)win, B365 i Uni. Myślę, że pod względem obrotu w Polsce jest to ścisła czołówka.
coś mi tu uni w tym towarzystwie nie pasuje

B
member
member
B Offline
Problemem w takim bet365 są limity, muszę otwierac co trochę nowe konto ponieważ gram surbety na livie, nie interesuje mnie hazard a czysty zysk, ale utrudniają maksymalnie pewnie nie jeden z was to ma frown

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
Ich tez interesuje zysk a nie jacys geniusze-programisci co ich systematycznie skubia bo sa lepiej rozgarnieci informatycznie od ich IT & Development Department laugh

C
C Offline
Originally Posted by gryzonko
Originally Posted by Conrad

coś mi tu uni w tym towarzystwie nie pasuje

Ja ich oszacowałem w Top 3 ale wiadomo, że to oni są na trzeciej pozycji gdyż o 1-2 to jest walka pomiędzy bw/356. Natomiast nie widzę nikogo innego kto mógł bym im tę trzecią lokatę odebrać jeśli chodzi o obrót w kraju. Oni są u nas na rynku bardzo długo (o ile nie najdłużej), byli chyba nawet sponsorem tytularnym I ligi piłkarskiej, itd.

old hand
old hand
Originally Posted by brasilian
Problemem w takim bet365 są limity, muszę otwierac co trochę nowe konto ponieważ gram surbety na livie, nie interesuje mnie hazard a czysty zysk, ale utrudniają maksymalnie pewnie nie jeden z was to ma frown
A jakie dyscypliny grasz brasilian?

G
enthusiast
enthusiast
G Offline
Podnieśli komuś limit wygranej live tenis w becie całorocznym? (bez lat przestępnych)

Strona 8 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (aker, ANZELMO, Sensei, rafal08, betowiec, latajaca_holenderka, JelineK, burbon, forty, rymoholik, alfa, 11kera11), 1,648 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,466
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025