|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lord osle az tak duzo kasy straciles na zwrocie za ten mecz?  bo widze, ze przebolec nie mozesz 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dzisiaj jednak tylko lekki kupon pojdzie z mala stawka
QPR strzeli 1.52 Everton strzeli 1.38 CFC strzeli 1.45 Lyon strzeli 1.42 Real
@5.96
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twente  WKS 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Ślunsk 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Poproszę sety z piłki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gijon 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Sam masz z glowa nie tak lemingiem jestes Proste ze sie zajeli nim odwiezli do szpitala wiec czemu nie kontynuowac meczu To ze mam swoje zdanie mysle ze rozsadne a komus gul skacze to juz jego problem nieprawdaz 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Pojebało się w bańce? Ty potrafiłbyś grać normalnie z myślą że kolega z drużyny walczy o życie. Chłopie skasuj konto bo to nie miejsce dla Ciebie Zona kuzyna zmarla w wieku 34 lat po walce z guzem mozgu. Jej nikt nie placil 170 tys funtow tygodniowo, do pierwszorzednej opieki tez nie miala dostepu, walczyla o zycie rok, nikt nie zaklada koszulek na jej czesc i takich jak ona sa setki przypadkow dziennie ,wiec czemu pol miasta ma byc zdezorganizowane bo ktos zaslabl i odwiezli go do szpitala. On sam sie dziwi sie okazuje wiec decyduj jak juz moze o sobie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dobra gramy bo widze ze z tlumem nie wygram  Gruby kurs: Chelsea DNB najwieksze w mojej firmie kurs a ktorej nie powiem  Dzis City konczy serie wygranych w domu to pewne Z malych kursow Real czy Valencja czy Rapid czy Anderlecht wszystko jest bardzo zdradliwe wiec nie bedzie dzis kuponu malego Jeszcze Everton DNB sobie puszcze Wczoraj 2 kola w plecy ale widze byly ciekawe momenty z LEgia czy Barcelona 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tym sezonie najczęstszym wynikiem końcowym, kiedy De Graafschap prowadzi 1:0 u siebie, jest 1-4. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pojebało się w bańce? Ty potrafiłbyś grać normalnie z myślą że kolega z drużyny walczy o życie. Chłopie skasuj konto bo to nie miejsce dla Ciebie Zona kuzyna zmarla w wieku 34 lat po walce z guzem mozgu. Jej nikt nie placil 170 tys funtow tygodniowo, do pierwszorzednej opieki tez nie miala dostepu, walczyla o zycie rok, nikt nie zaklada koszulek na jej czesc i takich jak ona sa setki przypadkow dziennie ,wiec czemu pol miasta ma byc zdezorganizowane bo ktos zaslabl i odwiezli go do szpitala. On sam sie dziwi sie okazuje wiec decyduj jak juz moze o sobie nie mam zamiaru wchodzic w dyskusje z Toba. Szkoda klawiatury.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tym sezonie najczęstszym wynikiem końcowym, kiedy De Graafschap prowadzi 1:0 u siebie, jest 1-4.  dalatego jestem spokojny ;}
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zadar Zostalo: FC Basel - FC Lausanne-Sport ov2.5  SC Heerenveen - PSV Eindhoven ov2.5  Cardiff City - Coventry City 1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tym sezonie najczęstszym wynikiem końcowym, kiedy De Graafschap prowadzi 1:0 u siebie, jest 1-4.  dalatego jestem spokojny ;} Wogole nie wiem jakim cudem oni bramke strzelili jak w tamty tyg ledwo z polowy wychodzili Ten sport jest nieprzewidywalny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pojebało się w bańce? Ty potrafiłbyś grać normalnie z myślą że kolega z drużyny walczy o życie. Chłopie skasuj konto bo to nie miejsce dla Ciebie Zona kuzyna zmarla w wieku 34 lat po walce z guzem mozgu. Jej nikt nie placil 170 tys funtow tygodniowo, do pierwszorzednej opieki tez nie miala dostepu, walczyla o zycie rok, nikt nie zaklada koszulek na jej czesc i takich jak ona sa setki przypadkow dziennie ,wiec czemu pol miasta ma byc zdezorganizowane bo ktos zaslabl i odwiezli go do szpitala. On sam sie dziwi sie okazuje wiec decyduj jak juz moze o sobie nie mam zamiaru wchodzic w dyskusje z Toba. Szkoda klawiatury. albo cos napisze... Nie chodzi mi o te ze ludzie maja nosic koszulki teraz z jego nazwiskiem itd. Wiadomo ze media podchwicily temat i robia szum. Na swiecie dzieja sie straszniejsze rzeczy i ludzie nie maja pomocy od innych. Nie wiem czy ogladales mecz czy tylko sledziles na livescore, po reakcji zawodnikow bylo widac ze juz sie nie nadaja do grania w pilke, bo w glowach mieli by ciagle mysli co z kolega z boiska sie dzieje. Granie dalej byloby bez sensu, dziwnie by ten mecz wygladal.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tym sezonie najczęstszym wynikiem końcowym, kiedy De Graafschap prowadzi 1:0 u siebie, jest 1-4.  dalatego jestem spokojny ;} Wogole nie wiem jakim cudem oni bramke strzelili jak w tamty tyg ledwo z polowy wychodzili Ten sport jest nieprzewidywalny  strzal z 16metrow po dlugi, ladnie zawinal  strzal zycia;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dzis tylko sociedad @2 i wystarczy  rajstopy z levante sa dzis bez szans 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tym sezonie najczęstszym wynikiem końcowym, kiedy De Graafschap prowadzi 1:0 u siebie, jest 1-4.  dalatego jestem spokojny ;} Wogole nie wiem jakim cudem oni bramke strzelili jak w tamty tyg ledwo z polowy wychodzili Ten sport jest nieprzewidywalny  strzal z 16metrow po dlugi, ladnie zawinal  strzal zycia;] 1-1  Worek z bramkami rozwiazany 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|