Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 22 1 2 8 9 10 11 12 21 22
lelu #5294058 04/04/2012 05:15
P
stranger
stranger
P Offline
Originally Posted by lelu
Siedział sobie facet w domu wieczorem zmęczony po pracy, a tu nagle ktoś zapukał do jego drzwi.
Facet otworzył i zobaczył jeża.
- Czego chciałeś? - zapytał facet
- Klej masz?
- Nie mam.
Jeż odwrócił się i odszedł bez. Zdziwiony facet zamknął drzwi i wrócił do swoich zajęć.
Po chwili znowu ktoś zapukał. Facet otworzył, a tam znowu jeż.
- Czego znowu chcesz? - spytał poirytowany facet.
Na to jeż spokojnie:
- Klej przyniosłem.

lubie abstrakcyjne kawaly ale ten jest calkowicie niesmieszny :/ no chyba ze nie lapie czegos ;]

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Założyłeś konto specjalnie po to aby to napisać ? Mnie to akurat śmieszy, głupie jak nic, ale śmieszne laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
mój ulubiony suchar ostatnio
jak nazywa się żyd w paski?
pasożyd laugh

P
stranger
stranger
P Offline
Originally Posted by gnacik
Założyłeś konto specjalnie po to aby to napisać ? Mnie to akurat śmieszy, głupie jak nic, ale śmieszne laugh

gdybys byl na tyle sprytny zeby porownac date kawalu i date zalozenia konta to bys nie pisal glupich komentarzy, ale z drugiej strony skoro smiesza cie takie dowcipy to sie nie dziwie ;] pozdrawiam

veteran
veteran
Originally Posted by playerone
lubie abstrakcyjne kawaly ale ten jest calkowicie niesmieszny :/ no chyba ze nie lapie czegos ;]

jak niemożna złapać tego dowcipu? laugh laugh No ale skoro jest mało śmieszny, może przedstawisz jakiś ,,z Twojej górnej półki"?

A
Aro Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Dajcie chłopakowi spokój.

Wkurwiają mnie tu wielkie internetowe puke cfffaniaki

co myślą, że jak nabili kilka tysięcy postów to

mogą jechać po każdym kto jest "świeży".

A najśmieszniejsze w tym jest to, że mają za sobą

przydupasów, którzy z radością im przyklaskują

lelu #5294341 04/04/2012 15:20
newbie
newbie
Siedział sobie facet w domu wieczorem zmęczony po pracy, a tu nagle ktoś zapukał do jego drzwi.
- Klej masz?
- Nie mam.
Jeż odwrócił się i odszedł bez. Zdziwiony facet zamknął drzwi i wrócił do swoich zajęć.
Na to jeż spokojnie:
- Klej przyniosłem.

Dobry kawał piwo prawie się popłakałem ze śmiechu.

Aro #5294352 04/04/2012 15:36
veteran
veteran
Originally Posted by Aro
Dajcie chłopakowi spokój.

Wkurwiają mnie tu wielkie internetowe puke cfffaniaki

co myślą, że jak nabili kilka tysięcy postów to

mogą jechać po każdym kto jest "świeży".

A najśmieszniejsze w tym jest to, że mają za sobą

przydupasów, którzy z radością im przyklaskują

Kogo masz na myśli mówiąc ,,cfffaniaki" czy też ,,przydupasy"? Temat był założony pod konkretną nazwą ,,śmieszne". Skoro kogoś ów dowcip nie usatysfakcjonował to trudno. Nie każdy żart każdego śmieszy. Jednak jeżeli Ów nowy forumowicz zdobył się na taki komentarz to fajnie by było gdyby poparł go jakimś konkretnym argumentem. A bez wątpienia byłby nim dowcip o który poprosiłem... A ,,poklasku" na pewno nie oczekiwałem - bo domyślam się, że do mnie biłeś.

?
?
Panowie dzięki za poprawienie humoru laugh

Kocham te spiny, przypychanki na wszelkiem maści forach smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Takie cuda ooo

lelu #5294528 04/04/2012 19:10
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
- Klej masz?
- Nie mam.
Na to jeż spokojnie:
- Klej przyniosłem.

laugh laugh piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline

żałosne a nie śmieszne, ten dowcip jest ogólnie bez sensu, więc trudno zrozumieć co może być w nim śmiesznego.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by MazurTL

żałosne a nie śmieszne, ten dowcip jest ogólnie bez sensu, więc trudno zrozumieć co może być w nim śmiesznego.

aaaa klej przyniosleś?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
noz ku* wlasnie o to chodzi, ze jest bez sensu, jest tak bez sensu ze az to jest smieszne, ale kazdy ma poczucie humoru, ile jeszcze bedziecie sie nad tym rozwodzic ?

Okęcie. Minuta do startu samolotu. Do budynku Portu Lotniczego im. F.Chopina wpada facet. Roztrącając ludzi wbiega, przeskakując po trzy stopnie na górny poziom i dalej pędzi przez salę odpraw ciagnac za soba te wszystkie bagaze. Dobiegając do terminalu przewraca wszystkie barierki. Wyrywa się próbującemu go zatrzymać WOPiście, i zeskakuje na płytę lotniska. Samolot właśnie kołuje na pas startowy więc nasz gość rzuca na ziemią obciążającą go torbę podróżną i biegnie w jego kierunku. Już prawie jest przy samolocie gdy ten najwidoczniej otrzymawszy pozwolenie na start zaczyna kołować. Klient nie daje za wygraną i z językiem prawie na wysokości pasa jeszcze przyśpiesza. Samolot jedzie już bardzo szybko ale ścigający go człowiek nie daje za wygraną i biegnie. W końcu samolot wzbija się w powietrze i ostro idzie w górę. Facet siłą rozpędu przebiega jeszcze kilkadziesiąt metrów, zatrzymuje się zasapany, wyciera pot z czoła i mówi:
- No i k*rwa jego mać nie zdążyłem.

lelu #5294637 04/04/2012 20:56
A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Sergio Busquets miał szanse dojść do dośrodkowania, a obrońca powstrzymał go w sposób nieprzepisowy. Zaczął go trzymać jeszcze przed wykonaniem rzutu rożnego i nie przestał O czym tu rozmawiać?

to mówi polski sędzia miedzynarodowy confused
skąd On wie,że Busq miał szanse dojść do dośrodkowania skoro piłka nie była w grze ..........jasnowidz kurwa laugh

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
no jak nie była w grze jak dośrodkował, zrobil ich arbiter w chuj i tyle laugh
i bardzo dobrze zrobił co to za łapanie za koszulke, nie ma takiego grania! laugh

?
?
[Linked Image from fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net]

B
member
member
B Offline
Originally Posted by AGASSI
Sergio Busquets miał szanse dojść do dośrodkowania, a obrońca powstrzymał go w sposób nieprzepisowy. Zaczął go trzymać jeszcze przed wykonaniem rzutu rożnego i nie przestał O czym tu rozmawiać?

skąd On wie,że Busq miał szanse dojść do dośrodkowania skoro piłka nie była w grze ..........jasnowidz kurwa laugh

widocznie takie sa przepisy (mimo ze idiotyczne) tu od 0:21 w meczu Legia - Arka

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bester
Originally Posted by AGASSI

widocznie takie sa przepisy (mimo ze idiotyczne) tu od 0:21 w meczu Legia - Arka

co ma jedna sytuacja do drugiej? w sytuacji z meczu barcelona-milan ciagniecie za koszulke zaczelo sie jak pilka nie byla w grze, wiec jesli sedzia to widzial, to powinien zwrocic uwage nescie i jeszcze raz nakazac wykonanie roznego. jesli to by sie powtorzylo to wtedy dopiero ewentualnie moglby dac karnego. poza tym jak juz pilka byl w grze, to puyol faulowal neste.

Strona 10 z 22 1 2 8 9 10 11 12 21 22

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (burbon, forty, rafal08, latajaca_holenderka, betowiec, rymoholik, akagi, Sensei, Lukasz111), 2,040 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,397
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025