|
|
addict
|
|
addict
Ciekawie dzisiaj w Krakowie. Tak na prawdę wynik chyba może być w każdą stronę. Cracovia jeśli dzisiaj nie wygra to raczej żegna się z ekstraklasą.. Podbeskidzie solidne ale grają już o przysłowiową pietruszkę. Tyle, że mogą mieć ochotę na grę po przegranej z ŁKS'em - przegranej, moim zdaniem przez warunki atmosferyczne, kto widział chociaż urywki meczu ten wie o czym mówię.
W Krakowie jeszcze wierzą? Terminarz mają mega ciężki - chociażby - Wisła, Polonia, Ruch do tej pory, dziwiłem się, że ludzie grają na Pasy przy ich beznadziejnej grze. W tej kwestii niewiele się zmieniło,ale, jest jedno ale , które skłania mnie by zagrać na Cracovię - oczywiście bez szaleństw ze stawką. Podbeskidzie bezpieczne, rozdaje karty i niczym Robin Hood pozabierał bogatym, a teraz "oddaje" biednym? ŁKS "poczuł już gest", może podobnie będzie z Pasami? Terminarz ciężki, więc Filipiaki dołożą  ;)n wszelkich starań, by tu wygrać.
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
dzisiaj w Mardycie ciężko mi uwierzyć by ten słaby APOEL był w stanie bramkę strzelić według mnie jakieś dwa trzy zero Real wygra bez spinania się. w ostatnim czasie, w lidze, Real "przyzwczaił", że czasem "lubi" stracić gola z słabszym zespołem i z 0-1 robili wygraną... dlatego po głowie chodzi mi Apoel strzeli 2,90 i Apoel pierwszy strzeli gola 9.00 przy tak przeciętnej Chelsea Benfa x2 2.05 czy nawet awans po kursie 6,00 wyglądają kusząco ja myślę że właśnie dziś będą kontrolować w tyłach ten mecz właśnie po to by bramki nie stracić zwłaszcza we wczesnej fazie meczu, a z biegiem czasu te dwie bramki i tak wklepią cypryjczykom, pierwszy mecz pokazał że nawet u siebie było im mega ciężko coś konstruktywnego zrobić, a to w końcu przede wszystkim drużyna własnego boiska, na Santiago Bernabeu dopiero będą mieli ciężko w przodzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pacyfista ale co przeżywasz ? było mineło sędzia dał ciał to pewnie teraz w nagrodę pewnie posędziuje ligę kręgową i już . nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem . A napinaczy było wielu i będzie .. nie przezywam tylko jestem za zdrowym rozsadkiem jest wolnosc slowa ale jak mozesz obojetnie przejsc jak ktos pisze takie brednie . malo tego on jak sie obudzi dalej bedzie obcowal ze Barce przepchali ze Milan byl lepszy podobnie jak Wisle nalezala sie gra w grupach LM a nie Nikozji Wracając jeszcze do wczorajszego meczu. Wszyscy płaczą, że karny niesłuszny, że Barca przepchnięta itp. Szkoda, że tydzien prędzej nikt nie płakał jak Barca nie dostała karnego po faulu Abiattiego na Sanchezie. Widać "obiektywizm" tylko w 1 stronę działa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2 karny z kapelusza tutaj nie ma co dyskutowac ,takie jedenastki Z kapelusza to Weeb gwizdnął Austriakom, tu był karny i bardzo dobrze zrobił że gwizdnął, mógł go jeszcze w pół złapać ten z Milano  a Puyol.. próbował tylko ich rozdzielić..
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Ferragamo ty ogladasz mecze extraklasy ze piszesz
ze Podbeskidzie oddalo punkty LKs-owi?
Ogladales ten mecz?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ferragamo ty ogladasz mecze extraklasy ze piszesz
ze Podbeskidzie oddalo punkty LKs-owi?
Ogladales ten mecz? nie mam skłonności sado maso  a dodając stan murawy to sado maso to byłby soft . to była lekka ironia, bo teori o postawie Robina Hood powinna być widoczna dopiero dzisiaj
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
2 karny z kapelusza tutaj nie ma co dyskutowac ,takie jedenastki Z kapelusza to Weeb gwizdnął Austriakom, tu był karny i bardzo dobrze zrobił że gwizdnął, mógł go jeszcze w pół złapać ten z Milano  a Puyol.. próbował tylko ich rozdzielić.. dla ciebie byl karny dla mnie nie ,zapamietaj sobie Kera sa przepisy, zasady ale najwazniejszy jest zdrowy rozsadek. Na tak wysokim poziomie sedzia musi o tym pamietac
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
byłbym niezmiernie wdzięczny jakbyś nieco przybliżył
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piszcie o 3 karnych z Mediolanu które należały się Barcelonie, dwa były to wiemy i trzeci w końcówce na Messim był. Wypuścił sobie piłkę w pole karne, dwóch obrońców wzięło go w kleszcze nie mając kontaktu z piłką, Messi zbytnio o tą piłkę nie walczył ale co najwyżej dostał by w ryja z łokcia a korzyści i tak by nie było. 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
byłbym niezmiernie wdzięczny jakbyś nieco przybliżył jaja sobie robisz ,mecz walki na wodzie Lks wygral zasluzenie ale tam nie bylo odpuszczania przez Podbeskidzie nie popadajmy w paranoje
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Nerwowy pacyfista od rana. Właśnie nie popadajmy w paranoje. Faul w polu karnym kończy się karnym, niestety lub stety dla niektórych faul był.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Originally Posted By: raiders_ szybki correct jak się zoriętowałem przed chwilą MILAN +2 /Strzeli staje się masówką ... a wiemy jak się kończą masówki
Jednak ta masówka nie była zła ; )  tak nie była zła ,ale BTS było jeszcze lepsze nie mówiąc o Underze Bayernu i tylko jedna strzeli Wczorajsza LM 3/3 100% $$$$$$$$ A co na dzisiaj ???  Graty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj w Mardycie ciężko mi uwierzyć by ten słaby APOEL był w stanie bramkę strzelić według mnie jakieś dwa trzy zero Real wygra bez spinania się. w ostatnim czasie, w lidze, Real "przyzwczaił", że czasem "lubi" stracić gola z słabszym zespołem i z 0-1 robili wygraną... dlatego po głowie chodzi mi Apoel strzeli 2,90 i Apoel pierwszy strzeli gola 9.00 przy tak przeciętnej Chelsea Benfa x2 2.05 czy nawet awans po kursie 6,00 wyglądają kusząco Kiedy ostatnio widziałeś Chelsea? Bo skoro oni są w słabej formie to nie wiem w jakiej dla Ciebie jest Benfa?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dzisiaj w Mardycie ciężko mi uwierzyć by ten słaby APOEL był w stanie bramkę strzelić według mnie jakieś dwa trzy zero Real wygra bez spinania się. w ostatnim czasie, w lidze, Real "przyzwczaił", że czasem "lubi" stracić gola z słabszym zespołem i z 0-1 robili wygraną... dlatego po głowie chodzi mi Apoel strzeli 2,90 i Apoel pierwszy strzeli gola 9.00 przy tak przeciętnej Chelsea Benfa x2 2.05 czy nawet awans po kursie 6,00 wyglądają kusząco Kiedy ostatnio widziałeś Chelsea? Bo skoro oni są w słabej formie to nie wiem w jakiej dla Ciebie jest Benfa? napisałem przeciętnej, a widziałem ich w Lizbonie czy u siebie Kogutami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Originally Posted By: raiders_ szybki correct jak się zoriętowałem przed chwilą MILAN +2 /Strzeli staje się masówką ... a wiemy jak się kończą masówki
Jednak ta masówka nie była zła ; )  tak nie była zła ,ale BTS było jeszcze lepsze nie mówiąc o Underze Bayernu i tylko jedna strzeli Wczorajsza LM 3/3 100% $$$$$$$$ A co na dzisiaj ???  Graty  a dziękować dziękować 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
byłbym niezmiernie wdzięczny jakbyś nieco przybliżył jaja sobie robisz ,mecz walki na wodzie Lks wygral zasluzenie ale tam nie bylo odpuszczania przez Podbeskidzie nie popadajmy w paranoje tożto napisałem to stanie murawy i że to wpis z dystansem, bo nie wszyscy wyczuli, a dzisiaj spodziewam się taryfy ulgowej ze strony Bielska
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napisałem przeciętnej, a widziałem ich w Lizbonie czy u siebie Kogutami Chelsea zwyżkuje z formą, 5 ostatnich wyjazdów Benfy to 1 zwycięsto, 2 remisy i 2 porażki (w tym tylko jeden mecz LM), a liga portugalska nie należy do megamocnych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam ,  - Chelsea over 2,5 wygląda dobrze ... - Barcelona na luzie awans a karnego nie musiał podyktować ale nic mu nikt nie powie bo faul był - Podbeskidzie zagrało z ŁkS-em na tej wodzie ostatnio nie głupi mecz walka była masa sytuacji , no tylko zbrakło bramek w tym meczu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napisałem przeciętnej, a widziałem ich w Lizbonie czy u siebie Kogutami No i jakie wnioski ? widziałeś Chelsea zanim przeją ją DiMatteo ? W mojej opinii Chelsea napewno nie jest w jakiejś mega formie ot grają solidnie i z meczu na mecz wychodz to coraz lepiej .DiMatteo dał nieco świeżości ddrużynie co odrazu przełożyło się na wyniki i na samą grę . Owszem nie gromią rywali ale też nie tracą punktów w lidze . W lizbonie Chelse zagrało świetnie w defensywie czyli zrobi to co mieli zrobić nie stracić bramki a jak się uda to strzelić ... udało się . Swoją drogą Chlsea powinna wygrać w lisponie 2-0 .. sytuacja MAtty gdzie po minięciu bramkarza trafił w słupek ... to powinno wpać . Benfa miała 2 groźne sytuacje gdzie też przynajmniej jedna bramka powinna wpaść . Mówienie ze Chelsea jest słabe jest lekko przesadą , moim zdaniem zespół łapie wiatr nawet kołek torres prezętuje się jakoś inaczej . Wracając do meczu to coraz smielej patrzę na Over 2,5 ,BTS ,Chelsea o1,5... nieżle też wygląda Benfica +0,75 myslę ze mecz na styku 2-1 niebiescy .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Apoel gol 2,7 
|
|