|
|
newbie
|
|
newbie
Może ktos wymienić uchodzących za najlepszych producentów matercy do łóżek ??
Przy okazji chciałbym informacje czy lepsze sa piankowe czy spręzynowe ze spręzynami kieszeniowymi. wiem ze te pierwsze są droższe co by sugerowało że sa lepsze...ale na ktorych sie lepiej spi i są trwalsze ? jakie sa wady i zalety jednych i drugich
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli juz sie zdecydujesz to na jakis gruponie/citeam'ie widzialem promke na materac z pianka memory cena 1000 albo 1300 (1/3 normalnej ceny czy cos takiego) ale tak jak mowie, jak juz sie zdecydujesz;)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wiecie skad sciagnac napisy do filmy Man on a ledge/Czlowiek na krawedzi ? szukam , szukam i gowno
najlepiej do werjsji Man on a Ledge 2012 Cam XviD Feel-Free
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dwa pytania mam:
Czy jakis buk internetowy złożył wnisek o licencje zgodnie z wymogami ust. hazardowej i zgodził się płacić ten złodziejski podatek?
Czy jest gdzieś możliwie pełna lista buków/pokerromów które przestały akceptować polskich graczy po wejściu ustawy?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
1/nie 2/Ladbrokes Boylesports Betway Mybet Gala Coral Gentingpoker Circuspoker Skybet Virgingames
To tak z pamieci chyba najwazniejsze .Jak jakis sobie przypomne to Ci dopisze
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Mybet dla nowych kont nie akceptuje polskich graczy, starzy maja sie tam niezle  StanJames chyba tez, przynajmniej dla nowych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolejne z serii: pomóżcie mojemu znajomemu wygrać, a w tym przypadku raczej znajomej. Koleżanka ze studiów, ładna dziewczyna, pomożecie jej wygrać ? http://www.facebook.com/photo.php?f...64.194720257207403&type=1&ref=nfZ góry dzięki, pozdrawiam, Janusz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ten wynalazek? http://poker.smartlivegaming.comRafał słyszałeś coś o nich? odpisz na priv lub na pokerowym quasi 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Mybet dla nowych kont nie akceptuje polskich graczy, starzy maja sie tam niezle  StanJames chyba tez, przynajmniej dla nowych On pytal o to kto nie akceptuje. To ,ze w Mybet,Betway,Boyle mozna grac na starych kontach jest wiadome
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Mybet dla nowych kont nie akceptuje polskich graczy, starzy maja sie tam niezle  StanJames chyba tez, przynajmniej dla nowych mat2000 odpisalem na PW Co do SJ to jest jedna z najciewkaszych firm w sieci i tam jest jedynie kwestia by limitow za szybko nie dostac .Nie chce mi sie jakiegos testowego konta zakladac ,ale na 99,9% jeszcze miesiac temu PL nie mialo z tym najmniejszego problemu i jakos nie wierze by sie to zmienilo. Blokowanie i zamykanie kont co jakis czas to tylko kwestia ich nowych menago ,ktorzy przychodza i odchodza a ogolne zalozenia firmy nie zmienily sie raczej od paru lat
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam wielka prosbe do forumowiczow...jestem tutaj od dosc dawna i kilka razy a wlasciwie to zawsze udzielam sie w tego typu "akcjach"....tym razem to ja potrzebuje pomocy....a wlasciwie to moj pies :):).....prosze was wejdzcie na stronke i oddajcie glos na mojego psa  http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1350181,wybieramy-superpsa-oddaj-glos-na-najladniejszego-zwierzaka-glosowanie-luna,galeria,2402089,id,t,tm,zid.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszło  Schiza i Figa oszukuja, maja juz po 300 głosów lets'go mecz.pl 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Poszło  Schiza i Figa oszukuja, maja juz po 300 głosów lets'go mecz.pl  poszło..ale to chyba nie problem natrzaskać te 300 głosów na jednego psiaka skoro z jednego IP komputera można oddać aż 5 głosów dziennie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
jaki tam wynalazek. Według mnie porządna firma. Nigdy z nimi nie miałem kłopotu i nie słyszałem aby ktoś miał /oczywiście z tych nie naginających ich regulaminu/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
osobny temat bez odpowiedz wiec sprobuje tutaj , bo dla mnei sprawa bardzo powazna , moj chrzesnty dzis (on tak mysli ) dostal wyrok ( ja w sumie tez nie mam zaduzo nadzieji ale nie mozna sie poddawac!)ma raka odbutnicy zlosliwego i z mowliwoscia przezutow na watrabe ( czyli tu jest jest koniec ale jescze przerzutow tych nie ma) przez wojsko dala sie przyspieszyc operacje na 5 maja ale czy jest gdzies mozliowosc zrobic to szybciej i wyciac tego jebvanego guza ? bo ja nie mam o tym pojecie pomozcie Wiem ze tutaj sa ludzie w tym fachui obeznani!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam jest ktoś na forum z Opola? bo chciałbym pojechac na koncert 21.04 ale bilety sa darmowe i rozdawane tylko w 2pktach i nie mozna rezerwoac:) jezeli ktoś by był w stanie podjechac i odebrac bilet dla mnie odwdziece sie jakas dobra Flaszeczka bo nie usmiecha mi sie jechac 350km specjalnie po bilet. Prosze o info na priv
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy istnieje coś analogicznego do odsłuchane.eu w przypakdu stacji radiowych, tyle że dla muzycznych stacji telewizyjnych, a konkretnie chodzi o Trace TV
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Czy ktoś ma pojęcie o pracy w kasynie? Jakieś informacje na ten temat gdzieś można poczytać? Oczywiście chodzi o pracę w polskim kasynie. Z góry dzięki za pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skorpion,zapytaj @Dziabora, on kilka dni temu w jakims temacie pisal, ze pracuje w kasynie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam pytanie odnosnie kantorow.
czy wlasciciel kantoru sam ustala kurs walut u siebie, czy np musi sie trzymac jakis widelek odnosnie kursu NBP.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|