|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
a tak na serio to dymatize jest spoko (próbowałem osobiście) Dymatize Elite Whey Protein czy Dymatize Elite XT ?  W sumie potrzebuje w diecie tylko białka, ale może odrazu zarzucić Elite XT z bonusami ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos ma jakis sposob na piers z kurczaka? Ile mozna to wpierdalac, na sam widok juz mi sie zbiera na wymioty! Jestem leniwy ostatnimi czasy i nie chce mi sie obiadow robic dlatego codziennie ryz + piers + warzywa na patelnie - jak sie zbliza pora obiadowa to sie caly trzese 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Gotowanie, grillowanie, pieczenie, smażenie...?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli chodzi o piers to ja teraz na redukcji jem ją pod taką postacią. Ponumerowalem od najabrdziej smacznego dania do tego najmniej smacznego  1)szaszłyk z piersi z kurczaka z warzywami w piekarniku 2)makaron + warzywa na patelnie po grecku( mrozonka) + gotowana, pokrojona na kawalki piers z kurczaka 3) spaghetti  - tylko piersi nie smazysz a gotujesz i sos robisz własnej roboty a nie jakis kupny 4) zwykła ugotowana piers z kurczaka z ryzem a obok tylko musztarda dla smaku  Jak mi sie nei chcialo nic robci to jadłem to często bo przygotowanie to równe 15 min  ale jzu na to patrzec nie moge i wole wiecej postac a zrobic cos co nie bedzie mi stawało w gardle 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jesli chodzi o piers to ja teraz na redukcji jem ją pod taką postacią. Ponumerowalem od najabrdziej smacznego dania do tego najmniej smacznego  1)szaszłyk z piersi z kurczaka z warzywami w piekarniku 2)makaron + warzywa na patelnie po grecku( mrozonka) + gotowana, pokrojona na kawalki piers z kurczaka 3) spaghetti  - tylko piersi nie smazysz a gotujesz i sos robisz własnej roboty a nie jakis kupny 4) zwykła ugotowana piers z kurczaka z ryzem a obok tylko musztarda dla smaku  Jak mi sie nei chcialo nic robci to jadłem to często bo przygotowanie to równe 15 min  ale jzu na to patrzec nie moge i wole wiecej postac a zrobic cos co nie bedzie mi stawało w gardle  no to ja ten nr 4 caly czas wpierda.am  ,tylko bez musztadry (chyba zaczne ,zawsze to jakies urozmaicienie) , wczesniej wrzucalem piers do wody , teraz dodatkowo wrzucam jakas kostke rosolowa
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
również miałem już dosyć kurczaka z ryżem i warzywami, poszukałem troche po necie i zdecydowanie polecam 2 przepisy: http://www.sfd.pl/Pyszny_kurczak_z_makaronem_%3B_Palce_liza%C4%87!-t472125.html http://www.sfd.pl/Piersi_low_carb_by_malinowa.-t476414.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a co polecilibyście na dodanie paru kg. Na ten moment przemiana materii niszczy wszystko co zjem  Niedawno rozpocząłem ćwiczenia na siłowni, ale powiem szczerze mniej mi na rzezbie zależy, a bardziej póki co na przytyciu. Gainer, suplement ?? Przyznam, że nigdy się w to nie bawiłem. Dzięki!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesli chodzi o suplement to kreatyna i do tego duzo jesc-> 5-6 posilków obfitych w weglowodany  Oczywiscie mozna dorzucic bialko i gainera jak masz duzo hajsu ale to nei jest az takie bardzo wazne. Gdybym mial wybrac jeden suplement na mase to wybralbym kreatyne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki Vendetta!
Sprawie sobie kreatyne na dniach.
I tak jak mówisz dobrze dobrane posiłki (nie brałem większej uwagi pod to co jem i jak jem). Należy to zmienić !
Węglowodany, 5-6 posiłków - domyślam się, że jakiś napój, jogurt owocowy też w środku nocy dobić ??
Nic obecnie waga 75kg - chciałbym dobić do 80-85 optymalnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja napisalem ogolnie ze dieta ma byc wysokowęglowodanowa bo to jest najwazneijsze przy nabieraniu masy ale bialko tez normalnie wrzucaj - najlepiej mięso, ryby. Jogurt niekoniecznie 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
poszukuję ksiązki o odżywianiu się. Chodzi mi o to by był opis jaki ma wpływ warzywo na organizm np burak itp. Anthony Robbins miał fajną książkę ale wyleciał mi tytuł. Z góry dzięki.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Masowanie! Vendetta, duże spadki miałeś po BSN no xplode? u mnie na razie ładnie wygląda, ale już teraz chcę przygotować się na spadki, wg mnie nie uniknę tego. co do produktu to nawet jest ok, spodziewałem się problemów czysto gastrologicznych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tego nie bralem wiec chyba cos Ci sie pomylilo  Poza tym z tego co wiem to jest przedtreningówka wiec dlaczego niby spadki? Tak w ogole to temat cos przestal tętnic zyciem  Nikt sie nei chwali efektami a tyle osob na redukcji bylo  Wujek, majner, hagii i reszta  Jestem ciekawy jak tam Wam idzie. Ja z 90kg na 86kg i - 4,5cm w pasie ale cwicze i jem tak by jak najmniej tracic na miesniach. Do tego tak jak pisalem wczesniej jem kreatyne( jabłczan ) jako antykatabolik 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
U mnie 92,5 (-15kg) mimo, że ostatnio nie mam czasu na cwiczenia ani na trzymanie sie diety  Jak sie uda biegam raz, max 2x w tygodniu. W taka pogode ciezko o reduckje. Na 1-2 browarach cięzko przestać a do tego barowe przysmaki ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zapodaj fotki - " przed i po"  jestem ciekaw roznicy
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
No właśnie nie zrobiłem fotek przed. Jednak jeżeli mowimy o różnicy to najlepszym przykładem jest fakt, że musiałem wymienić praktycznie cała garderobe  Wszystkie portki spadały mi razem z paskiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domyslam sie co do tej garderoby  a co do fotek to szkoda bo mi chodzi o jaksoc tej redukcji. W sensie czy jakis nadmiar skóry ci zostal ale na meisnaich duzo spadles. Nie masz zadnych fotek z plazy z dawnych czasów ?  na pewno dlabys rade cos wysmylic 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
Sęk w tym, że ja 2 lata temu ważyłem w okolicach 95-97kg. Dopiero w ubieglym roku doprowadzilem sie do stanu prawie 108kg i teraz to zrzucilem z nadmiarem. BMI juz mam w normie  Skóra mi nie wisi nigdzie. Nie redukowałem sie gwaltownie, mialem stopniowy ubytek kilogramów. W łapie co prawda mi troche ubylo ale powoli przymierzam sie do silowni wiec to się nadrobi. Generalnie jest 100x lepiej niż zakładalem. Nie spodziewalem sie takich efektow i ze wogole mi sie uda az tyle zrzucic. Jeszcze 2,5 kg i plan wykonany bedzie w 100% 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to musisz miec dobra genetyke ze tak sobie browary pijesz i chudniesz  No ale gratulacje  Jednymi przychodzi łatwiej innym trudniej  zycie hehe
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Vendetta, ja tak na serio (dieta + ćwiczenia) wystartowałem dopiero wczoraj  Wcześniej przez ponad miesiąc tak się trochę czaiłem i wyczuwałem swój organizm  Było trochę diety, trochę sportu, ale wszystko poprzeplatane śmieciami wciskanymi ile wlezie  Mimo wszystko, przez ten miesiąc zjazd z ok. 96kg do 93kg. Szału nie ma, ale dopiero teraz zobaczymy jak mi pójdzie  Aktualne fotki są, zobaczymy czy będzie je z czym porównać 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|