|
|
stranger
|
|
stranger
Od dawna Betgun nie ma juz licencji Kostarykanskiej. Od kiedy odpowiedni urzad zmienil zasady naliczania podatkow od bukow w Kostaryce (od liczby zatrudnionych) betgun zwinal interes do anonimowego internetu.
Wczesniej dzialal pod fikcyjnym adresem Registrant: Internet Betting Group S.A. Del Chicote 100 metros norte Sabana Norte City: San Jose Country: COSTA RICA
czyli wedlug googlemaps w restauracji El Chicote
Brak organu kontrolujacego pozwala im bezkarnie prac pieniedze, krasc pieniadze graczy, zamykac konta bez powodu, okradac konta z depozytu, blokowac z m.in. takich samych hasel dwoch userow i wiele innych.
Od dawna widnieja na czarnej liscie zagranicznych serwisow oceniajacych buki m.in. z powodu Account confiscation.
Uzyjcie google ( scam, fraud) by poczytac o ich praktykach.
Poniewaz caly pomysl tego Buka i ich mafijnych polskich zalozycieli to rynek polski wiec zakladaja tysiace programow affiliate i licza na wasze pieniadze. Ci co ich zachwalaja sami w tej procedurze uczestnicza.
nie wspominam nic o waszych danych bo wiadomo co sie z nimi moze stac.....
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Niedawno wpłaciłem tam kase, bo chciałem zagrac surebeta. Dawali jakiś bonus 30%, więc akceptowałem, a tu niespodzianka. Minimum 2 zdarzenia na kuponie. Teraz mam tam ponad 1200 zł. Chce wypłacic, ale cały czas nie moge, chociaż już z 5 razy obróciłem ten bonus.
Wszedłem na to forum i zobaczyłem post wyżej. Czy to znaczy, że nie odzyskam już swoich pieniędzy?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Oni zawsze maja zapis w regulaminie promocji ze 7 dni po obroceniu mozesz dopiero wyplacic,
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No tak, jesli podchodzi sie do sprawy w taki sposob "dawali jakis bonus.." nie trudno domyslec sie, ze regulaminu "jakiegos tam bonusa" tez sie nie czytalo...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A niech ktoś sie wypowie jak wygląda u nich sprawa z limitami?
Inna kwestia, to gra ktoś z Was u nich w Dużego lotka / multilotka? Jak tam wygląda sprawa z limitami?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Inna kwestia, to gra ktoś z Was u nich w Dużego lotka / multilotka? Jak tam wygląda sprawa z limitami? Mając bana na politykę zacytuję idola admina forum - Stefana Niesołowskiego, podobno marszałka kraju demokratycznego: "Państwowa Komisja Wyborcza ma rację, odmawiając rejestracji Nowej Prawicy, ponieważ PKW w ogóle nie powinna rejestrować małych i niepoważnych partii" Czyli tłumacząc na język tematu o betgunie. Nie ma co sobie zawracać głowy tym bukiem to mały buk i szybko daje limity. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
El_Darro - dzięki za wyjaśnienia, wyleczyłeś mnie szybciej z tego buka, niż mój lekarz rodzinny z biegunki 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Inna kwestia, to gra ktoś z Was u nich w Dużego lotka / multilotka? Jak tam wygląda sprawa z limitami? Mając bana na politykę zacytuję idola admina forum - Stefana Niesołowskiego, podobno marszałka kraju demokratycznego: "Państwowa Komisja Wyborcza ma rację, odmawiając rejestracji Nowej Prawicy, ponieważ PKW w ogóle nie powinna rejestrować małych i niepoważnych partii" Czyli tłumacząc na język tematu o betgunie. Nie ma co sobie zawracać głowy tym bukiem to mały buk i szybko daje limity.  żeby zobrazować sytuację powiem tak: Betgun daje limity równie często jak ostatnio prewencyjne bany w temacie Polityka tuż przed wyborami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A i marketing nie śpi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dawno nikt sie nie wypowiadał na temat Betgun. Mam ugrane trochę kasy.Czekam na wyplaty na MB.
W Betgun nie mam jeszcze konta ,ale planuję założyć i wpłacić. Napiszcie prosze tradycyjną informacje jak jest u nich z wypłacalnościa na MB? Jak szybko, czy wymagaja od razu scanów, czy w ogóle da sie tu pograć? Pytam jak jest aktualnie,bo przez pół roku nikt tu nie dawał żadnej informacji.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dawno nikt sie nie wypowiadał na temat Betgun. Mam ugrane trochę kasy.Czekam na wyplaty na MB.
W Betgun nie mam jeszcze konta ,ale planuję założyć i wpłacić. Napiszcie prosze tradycyjną informacje jak jest u nich z wypłacalnościa na MB? Jak szybko, czy wymagaja od razu scanów, czy w ogóle da sie tu pograć? Pytam jak jest aktualnie,bo przez pół roku nikt tu nie dawał żadnej informacji. Oddaj marżę i skontruj tą kasę na bardziej uczciwych. I Betgun będzie szczęśliwy, i Ty, że urwiesz 85-90% z tego co Ci się należy. Chyba że potraktują Twoją wypłatę modelowo, a Ty głośno się tym wszem pochwalisz.  PS. Nie wiem co Cię skusiło... 35% do wpłaty?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze mnie nie skusiło,ta firma od początku zbytnio nie podobała mi się. Natomiast czy wpłacić to się zastanowię.7 dni trzeba mieć kaę zamrożoną,żeby móc wypłacić. Totalny bezsens.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
7 dni trzeba mieć kaę zamrożoną,żeby móc wypłacić. Totalny bezsens. Sens, sens.  Przewaga tym razem psychologiczna, bo czy hazardzistę nie pokusi by pograć coś przez te 7 dni... A może przegra... I kasa zostanie, tam gdzie zostać miała.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten "buczuś" to chociaż umie szybko wypłacać kasę na MB?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyplacaja rano i wieczorem codziennie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stresowałem się w niedzielę od 14.30 do 23.00 bo strasznie cięzko szło. Dla zabicia całotygodniowego pecha wpłaciłem kasę do Betgun,tylko po to by nie kusiło mnie granie na live.Kupon wszedł,zleciłem więc pierwszy raz wypłatę z Betgun na MB. Wcześniej 2 tygodnie temu po puszczeniu 1 zakładu zweryfikowali mi konto.Byłem pewny,że wtedy już wypłacę ,ale Hiszpania wygrała zaledwie 2-1 z Puerto Rico. Mam nadzieję,że ze względu na to,iż mam konto po weryfikacji to wypłata pójdzie szybko. Kwota bliska 800 zł. Ciekawe czy będą się ociągać z wypłatą?Nie chciałby się wkurzać na początku tygodnia.
Dodam tylko,że w ustawieniach konta przed zagraniem zrezygnowałem ze wszystkich bonusów i promocji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kasa na MB o godzinie 9.01.Cóż za punktualność. Oby nie jednorazowa.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
nie ma sie co martwic oni zawsze wyplacaja kase ja nie mialem nigdy problemu przez tyle lat
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no ja tez nigdy problemow nie mialem, inna sprawa ze nie gralem tam nigdy za wieksza kase, bo podejrzewam ze wtedy by sie owe problemy zaczely, raczej nieprzypadkowo maja tak niski SBR
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|