Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 17 1 2 4 5 6 7 8 16 17
V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
3kg to nei tka malo jak na miesiac smile Ciekawe jak bedzie Ci szło jak bedzie trzymal diete. W sumie to ciezki okres sobie wybrales bo teraz pogoda i dni wolne sprzyajają grillowaniu, piwkowaniu i ogolnie takim klimatom smile Ja jade do konca maja ale diete trzymam bardzo ostra i tak samo ostro cwicze. zobaczymy jakie beda efekty 1 czerwca smile
A Tobie zycze powodzenia smile

Bonus: Unibet
M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Pewnie poleciała sama woda wink Sam jestem ciekaw efektów wink
Sezon grillowy nie jest taki zły dla diety smile Kura i ryby z grilla bardzo smaczne smile Karczek też może być elementem diety smile A piwa nie pije, więc nie powinno być źle smile

Czekam na Twoje efekty smile Mam nadzieję, że się pochwalisz na koniec fotkami i zobaczymy co Ci się udało wyrzeźbić smile

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Chcę na miesiąc odstawić odżywki (białko, gainer). Czy macie jakieś pomysły co by tu zjeść/wypić tuż po treningu? Myślałem nad jakimś szejkiem z owoców lub soku typu 'karotka', a po przyjściu do domu już zwykłe jadło.

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
zaraz po treningu robiłem sobie shake: zmiksowane razem jogurt/mleko+banan+płatki , oczywiście to taki doraźny zastrzyk energii (mało białka) więc po 40 minutach tradycyjnie kurak+ryż

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
naturalny gainer - zmiksowac twaróg + mleko + lyzka miodu + banan smile Polecam

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
pomysły dobrze2

a jeszcze takie coś... nie ma co ukrywać, rozstępy będą się pojawiać, ale lepiej zapobiegać. MAcie jakieś sposoby, kremy?

osobiście smaruję się kremem/mleczkiem z Garnier (ale dosyć drogie) do skóry bardzo suchej. Wcześniej stosowałem kremy przeciwko rozstępom, ale w cholerę drogie 30-60 zł za 100/150 ml

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
niedawno pisales ze beda spadki teraz ze rozstepy tongue hehe troche to nie idzie w parze wink Rozstepy pojawia sie jak szybko rosniesz i skóra nie nadaza a skoro nie pojawily sie jak brales kreatyne + odzywki to teraz w okresie letnim jak je odstawiles nie powinienes sie o to bac

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Może się mylę ale rozstępy pojawiają się nie tyle przy szybkim zwiększeniu masy ciała co przy szybkiej zmianie masy ciała, czyli i odchudzanie i masowanie.

ps. Ojro kiedyś czytałem na sfd jak koleś opowiadał że nic mu nie pomagało i w końcu dostał na receptę złoty lek (maść z mocznikiem) cena 5zł.
sfd-rozstępy [sfd.pl]

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
z tego co Ojro pisal wczesniej w tym temacie wynikało ze jest ektomorfikiem i robi wszystko zeby przymasowac tongue

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
nie pisałem, że odstawiłem odżywki, cały czas biorę gainer + przedtreningówkę i od czasu do czasu białko.

Co do spadków i rozstępów, ja już teraz myślę o przyszlości. chcę zapobiegać, a nie obudzić się z ręką w nocniku.

Myślę, że część moich postów to też jeszcze niewiedza. Mimo, że długo trenuję to i tak zawsze można się dowiedzieć czegoś nowego.

Pisałem, że po skończeniu cyklu z bsn noxplode, chce brac jablczan przez tygodnie, wiec kreatyny nie odstawię.

Bede musial bardziej zaglebic sie tajniki na sfd i kfd wink

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
no sfd to kopalnia wiedzy, zapewne tematów o naturalnych gainerach też jest opór.
Ja szukam teraz jakiegoś spalacza, mógłbym sięgnąć po stare sprawdzone metody efedryna+kofeina+aspiryna (popularne ECA) ale przy moim ciśnieniu to może być trochę ryzykowne tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To raczej będzie ciężko o spalacz rzeczywiście pomagający w spalaniu (jeśli masz ciśnienie wysokie).

Teraz na rynku jest tego masa, na allegro prym wiodą te kolorowe, im bardziej błyszczące pudełko tym więcej kupujacych (dziwne).

Z lajtowych: Thermo Stim, Fitness Authority - Thyroburn.
Z "normalnych": OxyElite, Dren, Dren PEAK Hellburner, etc.

Zniknęły mi gdzies moje zakładki z ulubiony - nie mam reszty, ale na sfd wybierzesz na pewno coś dla siebie.

Ja zawsze stoję na stanowisku, że spalacz (itp.) to 4 pkt działania: zmiana trybu życia/dnia -> dieta -> trening -> a dopiero póżniej np. spalacz (plus BCAA na ranek, plus białko przed po tren.)
Inna kolejność jakoś mi nie pasuje. ;-)

Poza tym najlepiej przyjmowac jakiś spalacz już po "wkręceniu" się w trening, przy ustawieniu treningu i diety (nic trundegp 4-5 posiłków dziennie co 2,5-3 h), w czasie przyjmowania spalacza przez te 6-8 tyg. rzeczywiście można fajnie zmienić sylwetkę.

I nie brać w/w spalaczy na pusty żołądek (mimo, że być może lepiej działają), najlepiej po I porannym posiłku. Przez 1-2 tyg 1 tabl. dziennie, pozniej 2 tabl. drugą około 15 najpieje przed tren.

Jeśli ktoś ma motywację do wstania 30 minut wcześniej niż standardowo by pobiegać naczczo, to mamy pewność, że będziemy spalać "brzuch", tak samo jak bieganie po siłowni (choć tu jest trudniej). Kardio ma podwyższyć metabolizm, zatem najlepiej biegać (robić jakieś inne kardio), gdy poziom glikogenu jest niski - czyli rano, albo po siłowni (innym wysiłu fiz.).

toast

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czysta yohimbina+kofa i leci aż miło smile

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Dzięki Master za porady piwo

Originally Posted by panKa$a
Czysta yohimbina+kofa i leci aż miło smile

Panie a co to za cudo, napisz coś więcej bo szczerze mówiąc pierwsze słyszę smile (no ale Ja dawno nie w temacie).

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Składnik wielu spalaczy. W większej dawce daje b.dobre efekty, ale dopiero teraz doczytałem, że nie chcesz czegoś co podnosi ciśnienie. Więc raczej nie dla Ciebie. Tu możesz jak coś poczytać:

http://www.sfd.pl/JOHIMBINA__unikalny_reduktor_tkanki_tłuszczowej-t153102.html

Jednak to są wszystko dodatki, bez dietanabolu i treningopolonu nie ma co się brać za różnego typu zabawki. piwo

L
antimadrista
antimadrista
L Offline

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
zajebisty typek laugh Jak obejrzalem martwy ciag to az mnie plecy zaczely bolec wink Pierwsza mysl to ze gosc sobie jaja robi ale przeciez nei narazalby sie na kontuzje smile
Bica tez ładnie napompował laugh ogolnie leze.... laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
To też dobre:

T
enthusiast
enthusiast
T Offline
Jaki polecacie rowerek treningowy na aeroby waga około 100kg wzrost 187 cena tak do 500zł. Co lepiej kupić cały atlas czy stange,ławeczke i stangielki. Jak narazie około 5kg w 2tygodnie.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Siłka w piwnicy/garażu?

Drązek do sciany, ławeczka, jakieś stojaki na gryf, oraz obciazenie.
Jak masz dojscia albo sam sobie wykonasz to takie bajery jak drazek dasz rady zrobic.

Rowerka nie kupuj, kase walnij w ciezar.

Strona 6 z 17 1 2 4 5 6 7 8 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, ANZELMO, aker, kamel, forty), 2,558 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,350
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025