|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3kg to nei tka malo jak na miesiac  Ciekawe jak bedzie Ci szło jak bedzie trzymal diete. W sumie to ciezki okres sobie wybrales bo teraz pogoda i dni wolne sprzyajają grillowaniu, piwkowaniu i ogolnie takim klimatom  Ja jade do konca maja ale diete trzymam bardzo ostra i tak samo ostro cwicze. zobaczymy jakie beda efekty 1 czerwca  A Tobie zycze powodzenia 
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Pewnie poleciała sama woda  Sam jestem ciekaw efektów  Sezon grillowy nie jest taki zły dla diety  Kura i ryby z grilla bardzo smaczne  Karczek też może być elementem diety  A piwa nie pije, więc nie powinno być źle  Czekam na Twoje efekty  Mam nadzieję, że się pochwalisz na koniec fotkami i zobaczymy co Ci się udało wyrzeźbić 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Chcę na miesiąc odstawić odżywki (białko, gainer). Czy macie jakieś pomysły co by tu zjeść/wypić tuż po treningu? Myślałem nad jakimś szejkiem z owoców lub soku typu 'karotka', a po przyjściu do domu już zwykłe jadło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaraz po treningu robiłem sobie shake: zmiksowane razem jogurt/mleko+banan+płatki , oczywiście to taki doraźny zastrzyk energii (mało białka) więc po 40 minutach tradycyjnie kurak+ryż
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
naturalny gainer - zmiksowac twaróg + mleko + lyzka miodu + banan  Polecam
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
pomysły a jeszcze takie coś... nie ma co ukrywać, rozstępy będą się pojawiać, ale lepiej zapobiegać. MAcie jakieś sposoby, kremy? osobiście smaruję się kremem/mleczkiem z Garnier (ale dosyć drogie) do skóry bardzo suchej. Wcześniej stosowałem kremy przeciwko rozstępom, ale w cholerę drogie 30-60 zł za 100/150 ml
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niedawno pisales ze beda spadki teraz ze rozstepy  hehe troche to nie idzie w parze  Rozstepy pojawia sie jak szybko rosniesz i skóra nie nadaza a skoro nie pojawily sie jak brales kreatyne + odzywki to teraz w okresie letnim jak je odstawiles nie powinienes sie o to bac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może się mylę ale rozstępy pojawiają się nie tyle przy szybkim zwiększeniu masy ciała co przy szybkiej zmianie masy ciała, czyli i odchudzanie i masowanie. ps. Ojro kiedyś czytałem na sfd jak koleś opowiadał że nic mu nie pomagało i w końcu dostał na receptę złoty lek (maść z mocznikiem) cena 5zł. sfd-rozstępy [ sfd.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z tego co Ojro pisal wczesniej w tym temacie wynikało ze jest ektomorfikiem i robi wszystko zeby przymasowac 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
nie pisałem, że odstawiłem odżywki, cały czas biorę gainer + przedtreningówkę i od czasu do czasu białko. Co do spadków i rozstępów, ja już teraz myślę o przyszlości. chcę zapobiegać, a nie obudzić się z ręką w nocniku. Myślę, że część moich postów to też jeszcze niewiedza. Mimo, że długo trenuję to i tak zawsze można się dowiedzieć czegoś nowego. Pisałem, że po skończeniu cyklu z bsn noxplode, chce brac jablczan przez tygodnie, wiec kreatyny nie odstawię. Bede musial bardziej zaglebic sie tajniki na sfd i kfd 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no sfd to kopalnia wiedzy, zapewne tematów o naturalnych gainerach też jest opór. Ja szukam teraz jakiegoś spalacza, mógłbym sięgnąć po stare sprawdzone metody efedryna+kofeina+aspiryna (popularne ECA) ale przy moim ciśnieniu to może być trochę ryzykowne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To raczej będzie ciężko o spalacz rzeczywiście pomagający w spalaniu (jeśli masz ciśnienie wysokie). Teraz na rynku jest tego masa, na allegro prym wiodą te kolorowe, im bardziej błyszczące pudełko tym więcej kupujacych (dziwne). Z lajtowych: Thermo Stim, Fitness Authority - Thyroburn. Z "normalnych": OxyElite, Dren, Dren PEAK Hellburner, etc. Zniknęły mi gdzies moje zakładki z ulubiony - nie mam reszty, ale na sfd wybierzesz na pewno coś dla siebie. Ja zawsze stoję na stanowisku, że spalacz (itp.) to 4 pkt działania: zmiana trybu życia/dnia -> dieta -> trening -> a dopiero póżniej np. spalacz (plus BCAA na ranek, plus białko przed po tren.) Inna kolejność jakoś mi nie pasuje. ;-) Poza tym najlepiej przyjmowac jakiś spalacz już po "wkręceniu" się w trening, przy ustawieniu treningu i diety (nic trundegp 4-5 posiłków dziennie co 2,5-3 h), w czasie przyjmowania spalacza przez te 6-8 tyg. rzeczywiście można fajnie zmienić sylwetkę. I nie brać w/w spalaczy na pusty żołądek (mimo, że być może lepiej działają), najlepiej po I porannym posiłku. Przez 1-2 tyg 1 tabl. dziennie, pozniej 2 tabl. drugą około 15 najpieje przed tren. Jeśli ktoś ma motywację do wstania 30 minut wcześniej niż standardowo by pobiegać naczczo, to mamy pewność, że będziemy spalać "brzuch", tak samo jak bieganie po siłowni (choć tu jest trudniej). Kardio ma podwyższyć metabolizm, zatem najlepiej biegać (robić jakieś inne kardio), gdy poziom glikogenu jest niski - czyli rano, albo po siłowni (innym wysiłu fiz.). 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czysta yohimbina+kofa i leci aż miło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki Master za porady  Czysta yohimbina+kofa i leci aż miło  Panie a co to za cudo, napisz coś więcej bo szczerze mówiąc pierwsze słyszę  (no ale Ja dawno nie w temacie).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Składnik wielu spalaczy. W większej dawce daje b.dobre efekty, ale dopiero teraz doczytałem, że nie chcesz czegoś co podnosi ciśnienie. Więc raczej nie dla Ciebie. Tu możesz jak coś poczytać: http://www.sfd.pl/JOHIMBINA__unikalny_reduktor_tkanki_tłuszczowej-t153102.html Jednak to są wszystko dodatki, bez dietanabolu i treningopolonu nie ma co się brać za różnego typu zabawki. 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zajebisty typek  Jak obejrzalem martwy ciag to az mnie plecy zaczely bolec  Pierwsza mysl to ze gosc sobie jaja robi ale przeciez nei narazalby sie na kontuzje  Bica tez ładnie napompował  ogolnie leze.... 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jaki polecacie rowerek treningowy na aeroby waga około 100kg wzrost 187 cena tak do 500zł. Co lepiej kupić cały atlas czy stange,ławeczke i stangielki. Jak narazie około 5kg w 2tygodnie.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Siłka w piwnicy/garażu?
Drązek do sciany, ławeczka, jakieś stojaki na gryf, oraz obciazenie. Jak masz dojscia albo sam sobie wykonasz to takie bajery jak drazek dasz rady zrobic.
Rowerka nie kupuj, kase walnij w ciezar.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|