|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To haslo fuck euro to naprawde zenada, bo poza polska to ludzie mysla ze chodzi albo o europe albo o walute. nie pierdol bo w polsce myślą że chodzi o cene ropy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Jebajcie" sobie euro ile chcecie "narzekańcy" zas.rani  Samochody obmalujcie, a najlepiej na własnych czołach tatuaże "fuck euro", żeby wnukom się pochwalić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ty się będziesz zajebiście bawił i się wcale nie spinasz bo jesteś gościem z dystansem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Konrad farby i trąbka już zakupiona na Euro? Polecam: http://vimeo.com/42709940
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze ze zrobilo sie "modne" fuckowac euro
mi tam zwisa, nie skakalem z radosci jak przyznali, nie skacze teraz, obejrze i tyle, w koncu duza impreza
ale hipokryzja rzadzi widze, jak przyznali to wszyscy byli za, a teraz fuckujemy bo tak jest cool, troche godnosci proponuje
przeciez od samego poczatku bylo wiadome ze w ramach przygotowan my zaplaciomy za stationy, lotniska, drogi i dworce nie beda na czas, spacyfikuja kiboli kibicow zeby spokoj byl pilkarze dostana w dupe, politycy beda chcieli sie napasc i nakrasc, a najwiecej i tak zarobi UEFA
... no jak ktos myslal ze bedzie inaczej to gratuluje...a teraz wielkie fuckowanie "przebudzonych" ksiezniczek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszyscy myśleli tylko nikt nie napisał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jebnij się w głowę lepiej. Może tylko pomóc. Zacznij jezdzic na wyjazdy,podejdz do mnie i mi to powiedz,a pozniej zacznij swoja selekcje wywalania. Jak narazie to sobie mozesz pobluzgac w dziale "polityka" pajacu. To haslo fuck euro to naprawde zenada, bo poza polska to ludzie mysla ze chodzi albo o europe albo o walute. Cała kibicowska Europa o wie o co chodzi. Podobnie jak i było w przypadku ME w Austrii i Szwajcarii. Ale trzeba jezdzic,znac ludzi z grup kibicowskich Europy zeby o tym wiedziec ,a nie wiecznie dywagowac na internecie.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
obejrzałem i jeden wers utkwił szczególnie w pamięci : "...wchodzimy do Europy i już się boją konkurencji..." chodzi o Lige Mistrzów czy młócenie kibiców ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
obejrzałem i jeden wers utkwił szczególnie w pamięci : "...wchodzimy do Europy, już się boją konsekwencji..."chodzi o Lige Mistrzów czy młócenie kibiców ?  
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
mi tam zwisa, nie skakalem z radosci jak przyznali, nie skacze teraz, obejrze i tyle, w koncu duza impreza
ale hipokryzja rzadzi widze, jak przyznali to wszyscy byli za, a teraz fuckujemy bo tak jest cool, troche godnosci proponuje
przeciez od samego poczatku bylo wiadome ze w ramach przygotowan my zaplaciomy za stationy, lotniska, drogi i dworce nie beda na czas, spacyfikuja kiboli kibicow zeby spokoj byl pilkarze dostana w dupe, politycy beda chcieli sie napasc i nakrasc, a najwiecej i tak zarobi UEFA
... no jak ktos myslal ze bedzie inaczej to gratuluje...a teraz wielkie fuckowanie "przebudzonych" ksiezniczek Śledzę sobie wątek i tak jakoś nie mogłem przejść obojętnie obok tego postu. Uważam zupełnie odwrotnie. Hipokryzją wieje z Twojego postu. Uważam, że w skali makro Euro jest jak najbardziej pozytywne, bo gdyby nie ta impreza to nie mielibyśmy kilku lotnisk, dróg o stadionach nie wspominając bo kutasom by się nie chciało robić. Oczywiście, że za to trzeba zapłacić a przy okazji świnie przy korytach się napchały ale czy gdyby nie ta impreza to te same świnie by nie wpierdalały? Owszem ale przy innym korycie niż euro. A co do hipokryzji to jest nią z pewnością pacyfikowanie ultrasów, szopki tuska z policją i wojewodami, etc. Jak tak obserwuję z boku to w moim środowisku na mecze idą osoby, które nigdy na meczu piłki nożnej nie były (pytają mnie czy po głowie nie dostaną czasem). Kilka osób, która regularnie udziela się w środowisku kibicowskim na mecze się nie wybiera. Dodam tylko, że w rozmowach nigdy nie padło hasło fuck euro - ani ze strony gęgających gąsiorów ani osobników ultras. Pozdro!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kto twierdzi że pieprzyć to Euro, to będzie miał okazje wyjść na ulicę i protestować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
... no jak ktos myslal ze bedzie inaczej to gratuluje...a teraz wielkie fuckowanie "przebudzonych" ksiezniczek Śledzę sobie wątek i tak jakoś nie mogłem przejść obojętnie obok tego postu. Uważam zupełnie odwrotnie. Hipokryzją wieje z Twojego postu. Uważam, że w skali makro Euro jest jak najbardziej pozytywne, bo gdyby nie ta impreza to nie mielibyśmy kilku lotnisk, dróg o stadionach nie wspominając bo kutasom by się nie chciało robić. Oczywiście, że za to trzeba zapłacić a przy okazji świnie przy korytach się napchały ale czy gdyby nie ta impreza to te same świnie by nie wpierdalały? Owszem ale przy innym korycie niż euro. A co do hipokryzji to jest nią z pewnością pacyfikowanie ultrasów, szopki tuska z policją i wojewodami, etc. Jak tak obserwuję z boku to w moim środowisku na mecze idą osoby, które nigdy na meczu piłki nożnej nie były (pytają mnie czy po głowie nie dostaną czasem). Kilka osób, która regularnie udziela się w środowisku kibicowskim na mecze się nie wybiera. Dodam tylko, że w rozmowach nigdy nie padło hasło fuck euro - ani ze strony gęgających gąsiorów ani osobników ultras. Pozdro! quincy czy my abysmy sie zrozumieli? ja nigdzie nie napisalem ze Euro jest zle. Calkowicie sie z Toba zgadzam, ze przynioslo wiele dobrego. i taks amo zgadzam sie co do szopki Tuska Hipokryzja nazywam to, ze teraz stalo sie nagle modne napisac "fuck Euro" .. bo tak trzeba bo wtedy sie jest takim buntownikiem Euro przynioslo wiele pozytku, oczywiscie moglo wiecej...ale marzeniami bylo wierzyc we wszystkie obietnice rzadu i tyle a narzekacze nadal beda narzekac, a moze po prostu nie wylosowali biletu to teraz wielkie "fuck Euro"
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
A nie, no to ok. Szczekacze, ujadacze i gąsiory będą zawsze tak jak zawsze będą świnie przy korycie i cała rzesza hipokrytów, feministycznych racji i innego badziewia. Na początku było "zabiorom" później "Donald matole" teraz "Fuck euro" a po Euro też się coś znajdzie. Skończy się szał, inwestycje to dopiero będzie poletko dla tych co tylko pierdolą.
Ale żeby już nie było, że jest aż tak bardzo z boku to bardziej popieram kibiców i underground niż ten cały ruch społeczny który sika, bo korporacja dała bilet i będzie można się wjebać w różowe polo i pochwalić na pożal się panie boże fejsie.
Pozdro!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurwa przecież "fuck euro" to hasło w rodzaju "against modern football" - sprzeciw wobec banowi na piro, numerowanym miejscom, represjom wobec fanatyków, komercjalizacji, januszyzacji meczów kadry itp., itd.
Jak ktoś myśli, że to hasło przeciw budowanym autostradom czy samemu turniejowi to jest pojebany albo na siłę próbuje być inny.
Ja sam kadrą już się tak nie fascynuję jak kiedyś, na ich mecze nie chodzę bo nie ma atmosfery, ale na mistrzostwa na pewno ciśnienie będzie.
Polanski, Perquis i Boenisch też nie pomagają. Wolałbym jak za dawnych lat kląć na kadrę, że zremisowali z Azerbejdżanem w krajowym składzie niż oglądać piękne zwycięstwa gdzie połowa drużyny to jakieś przybłędy co wyczuły koniunkturę. Nawet jak zdobędziemy mistrza to nie będzie to tak smakowało i czułbym, że trochę oszukaliśmy i tyle.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wymienię plakat z autografem Zenona Burzawy i frotkę Marcina Jałochy z treningu przed meczem Polska : Włochy w Barcelonie na bilet na mecz Irlandia : Chorwacja. Ofertę swoją kieruję głównie do osób zainteresowanych bojkotem ME.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgadzam sie z WNN w calej rozciaglosci ale nie chce mi sie tlumaczyc pewnych banalnych spraw bo popcorniarze i eksperci od wszystkiego i tak tego nie zrozumieja  Zaczyna sie tutaj robic taka dyskusja jakbym o wojnie w Wietnamie rozmawial z kims kto tam byl a ja jestem kozak od filmow na ten temat ... Kiedys na Derby Lodzi o 20.00 wychodzilo sie z domu o 9-10 rano szlo pod stadionik, po drodze symboliczne winko na twarz w pochodzie i paraliz polowy miasta a teraz chujnia taka ze plakac sie chce  I tu nie chodzi o zadne awantury tylko atmosfere kilkugodzinnego pochodu przez cale miasto ...
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Aż chciałoby się zacytować..
[..]''I mnie nie dziwi to że mi się dziwisz Bo nie pojmą tego wcale ci co nie prawdziwi Co nie wiedzą co to pasja co to wiara i tradycja Bo liczy się nie tylko ligowa pozycja Ale miłość do tych barw do herbu i do drużyny.''[..]
AGAINST MODERN FOOTBALL
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|